ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.5.2021 | 21:43

Εικονική πραγματικότητα

Όσες έρευνες έχουν γίνει σχετικά με την απιστία δείχνουν ότι όσοι το κάνουν είναι άντρες και γυναίκες σε ίσους αριθμούς.Το συνολικό ποσοστό όσων απιστούν είναι 20% δηλαδή 80% των αντρών και γυναικών είναι πιστοί στις σχέσεις και τους γάμους τους. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι περισσότερο απιστούν οι άντρες και ότι οι περισσότεροι άνθρωποι το κάνουν.
6
 
 
 
 
σχόλια

Η αντίληψή μας για τη συχνότητα με την οποία λαμβάνει χώρα ένα φαινόμενο επηρεάζεται από το πόσο συχνά ακούμε για αυτό. Δεν ισχύει μόνο για την απιστία αλλά γενικότερα.
Νομίζεις ότι η απιστία είναι πολύ συχνή γιατί πολύ απλά για όσους δεν απιστούν κανείς δεν κάνει συζήτηση. Με την απιστία γίνεται ντόρος.

Δεν ξέρω που τις διάβασες αυτές τις έρευνες, πάντως δεν ισχύει. Το κέρατο πεφτει σύννεφο και από τα δύο φύλα και ο λόγος απλός και χιλιοειπωμενος. Δεν μπορείς να τρως το ίδιο φαγητό κάθε μέρα ούτε να φορας κάθε μέρα τα ίδια ρούχα, απλά δεν γίνεται. Ακόμα και τα λίγα αγαπημένα ζευγάρια που γνωρίζω έχουν αλληλοκερατωθει και συνεχίζουν την ζωη τους μαζί και αγαπημένοι. Και αυτοί οι λίγοι που δεν κερατωνουν, άποψη μου είναι ότι το κάνουν από βαθιές πουριτανικες ιδεοληψίες που τους έχουν ποτησει από τα μικρά τα τους και όχι επειδή κατά βάθος δεν θα γούσταραν.Ας είμαστε λίγο ρεαλιστές, δεν βλαπτει!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon