ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.5.2021 | 18:29

Προβλημα στην οικογενεια

Η μητερα μου ,ο αδερφος μου και ο πατερας μου σε ολη μου τη ζωη παντα υπερασπιζονταν τους ξενους και τους δικαιολογουσαν.Eπισης ποτε δεν παινεψαν εμενα για την εμφανιση μου που ηταν πολυ καλη και ετυχε να ακουσω τη μανα μου να λεει:Κοιτα την ταδε τι ψηλα ποδια εχει.Κοιτα την αλλη που εχει ωραια μαλλια.Ο αδερφος μου λεει οτι ψεγαδια αλλων ανθρωπων δεν ειναι προβλημα και ολο με λεει χοντρη και ο πατερας μου λεει δε θα αρεσει σε ολους η ομορφια σου ,εχουν κι αλλα χαρισματα οι γυναικες και ολο παινευει την ξαδερφη μου.Ας μου πει ενας ανθρωπος εκτος οικογενειας αντικειμενικα γιατι η οικογενεια μου φερεται ετσι;Και η ξαδερφη μου εχει τυχει να δει εξω κοπελες και να τις παινεψει μπροστα μου κι εμενα μου λεει δεν εχεις καλο χαρακτηρα.Χεσμενη σε ειχαν τ αγορια στο σχολειο.Eγω παλι βλεπω οτι τα κοριτσια γενικως με εχθρευονται.Δεν μπορεσα να εχω εναν κοινωνικο κυκλο σε ολη μου τη ζωη.Μηπως μπορει να μου πει καποιος τι συμβαινει;
4
 
 
 
 
σχόλια

Μήπως οι δικοί σου βλέπουν ότι ενδιαφέρεσαι υπερβολικά για την εξωτερική σου εμφάνιση, πράγμα το οποίο μπαμ και από την εξομολόγηση, και προσπαθούν, έστω αποτυχημένα, να σε συνεφερουν; Ιδίως αυτό που σου είπε ο πατέρας σου, ότι δηλαδή οι γυναίκες έχουν και άλλα χαρίσματα, σε αυτό το συμπέρασμα με οδηγεί.

Μήπως ασχολείσαι σε υπερβολικό βαθμό με την εικόνα σου; Και δεν εννοώ να θες να περιποιείσαι κτλ καλά κανεις. Εννοώ ότι αναφέρεσαι συνέχεια εσυ η ίδια στην εικόνα σου μπροστά τους και απλά και εκείνοι κουράστηκαν και για να σε προσγειώνουν αναφέρουν αλλους(χωρίς απαραίτητα να είναι σωστό αυτό).Η ομορφιά όπως την ξέρουμε στην νεαρή ηλικια παρέρχεται, αυτή που μένει είναι κυρίως από την καλλιέργεια του χαρακτήρα μας.

Δεν αλλάζει ο άνθρωπος απλά θα πρέπει να βρείς άλλους ανθρώπους με τους οποίους θα ταιριάζεις καλύτερα. Το ότι είναι συγγενείς σου μπορεί να μην λέει και τίποτα.

Scroll to top icon