ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.5.2021 | 00:04

Ζωή...

Λένε πως η ζωή είναι άδικη. Θα έλεγα πως αυτό είναι λάθος. Η ζωή είναι όμορφη, οι άνθρωποι είναι άδικοι και κουτοί. Άλλοι πατάνε ανθρώπους και το απολαμβάνουν κι άλλοι κάθονται και ασχολούνται με τους πρώτους ενώ η ζωή συνεχίζει να τους προσπερνά. Και να ταν μόνο αυτά! Η απώλεια και οι καημοί και τα όνειρά μας που καταστρέφονται παρέα με τον χρόνο είναι μέρος αυτής της ζωής. Όμως τελικά αν το καλοσκεφτείς, κάποια απ' αυτά για τα οποία σκάμε μπορούν να χτιστούν ξανά, κι αυτή τη φορά ίσως καλύτερα απ' την προηγούμενη φορά. Κάποια χάθηκαν για πάντα. Όμως πιστεύω πως η ουσία είναι στην ουσία. Ένα χαμόγελο, ένα καλοσυνάτο βλέμμα, μία καλή πράξη, από εμάς, απ' τους άλλους, οι μικρές μα τόσο μεγάλες χαρές της ζωής είναι που μετράμε, ένας άνθρωπος δίπλα μας, η αγάπη, το γέλιο. Εγώ από αξιοπρέπεια θέλετε από πόνο και αναστεναγμό θέλετε αναγκάστηκα να αφήσω κάτι που ονειρευόμουν από παλιά και να φύγω γιατί δεν γινόταν αλλιώς. Αυτό το βράδυ αναρωτιέμαι, αν θα μπορούσα εγώ που δεν έχω και πολλές ικανότητες κι ούτε πολλές ευκαιρίες και από τύχη διάβαινε, να αλλάξω τα πράγματα και να χτίσω κάτι καλύτερο. Το εύχομαι να μπορέσω να σηκωθώ και να τα καταφέρω. Φαντάζει όμως τόσο δύσκολο και νιώθω κουρασμένη. Εύχομαι να το κάνω!
1
 
 
 
 
σχόλια

Τα όνειρά μας μας κρατάνε ζωντανούς ακόμα και αν δεν τα πετύχουμε ποτέ. Όλο αγώνα έχει η ζωή και ίσως και αυτό να είναι ένα μέρος της ομορφιάς της. Προσπάθησε για το καλύτερο και να είσαι δυνατή. Μην υποτιμάς τον εαυτό σου, να τον κάνεις καλύτερο. Η ζωή είναι πολύ μικρή για τόσα ασήμαντα που μας απασχολούν, αν πραγματικά καταλαβαίναμε ότι όλα χάνονται, περνάνε, φεύγουν, ξεχνιούνται θα ήμασταν όλοι με λιγότερη κακιά μέσα μας. Ζήστε όπως ακριβώς σας αρέσει και γραψτε τους γρουσουζηδες!

Scroll to top icon