ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.6.2021 | 01:48

Δεν μπορώ να προσεγγίσω γυναίκες.

Μου κόβονται τα πόδια κάθε φορά ακόμα και στην σκέψη να τις πλησιάσω. Ίσως είμαι φλώρος . Ας τις γεύονται άλλοι εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι. Αφήστε με στην ησυχία μου.
5
 
 
 
 
σχόλια

Εχεις πολύ έντονο εσωτερικευμενο στρες. Φυσικά και θα ήθελες να έχεις αυτή την ικανότητα να προσεγγίζεις άνετα μια γυναίκα, αλλά για χ/ψ λόγους σου φαίνεται οχι μονο ακατόρθωτο, αλλα σου προκαλεί και τρόμο.
Να ξέρεις πάντως ότι μετά τις 5-10 προσπάθειες δε θα είναι και τόσο τρομακτικό.

Tι είναι καλέ παγωτό; 'Ανθρωποι είναι, όπως και σύ; H ανωριμότητα, η έλλειψη σεβασμού και η χυδαιότητα διώχνει τις γυναίκες, όχι οι ντροπαλοί άνθρωποι. Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να τις γνωρίσει. Ευγένεια είναι η μαγική λέξη. Προσπάθησε να γίνεις πιο κοινωνικός, να βγαίνεις με φίλους. Βρες ενδιαφέροντα, γενικά δημιούγησε ευκαιρίες, για να γνωρίσεις ανθρώπους. Η συστολή που νιώθεις σιγά-σιγά θα περιοριστεί. Αν όχι μίλα σε ένα ψυχολόγο, για να καταλάβεις τι σε κάνει να φοβάσαι. Θα τη βρεις την άκρη, αρκεί να το θες. Μην παραιτηθείς.

Μην αγχώνεσαι
Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι
Καποιοι είναι πιο εκδηλωτικοι και πιο ανετοι σε αυτά τα θέματα,κάποιοι άλλοι πιο μαζεμένοι, κάποιοι άλλοι ντροπαλοι και λίγο ατσουμπαλοι
Προσπάθησε να είσαι ανοικτός στις προσεγγίσεις γυναικών αφού εσύ δεν προσεγγίζεις <3

Scroll to top icon