ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.6.2021 | 14:53

Πείτε μου τί να κάνω

Θέλω να τερματήσω φιλία κάποιων χρόνων γύρω στα 5- 6 και να απομακρυνθώ με τρόπο με μια κοπέλα λόγω του ότι δεν ταιριάζουμε απολύτως σε τίποτα γενικα. Μπορεί να ακούγομαι κάπως ίσως και κακιά δεν ειμαι και απλά δεν έχω το δικαίωμα να το κανω; οταν βαριεσαι μια κατασταση και δεν ταιριαζεις με τον αλλο απλα ΦΕΥΓΕΙΣ. Συν του ότι δεν με εμπιστεύεται όσον αφορά τα προσωπικά της - γκομενικά της (σε κανεναν δεν λεει πολλα νομιζω εως τιποτα) και δεν ξέρω τίποτα το οποιο δεν ειναι λογικο...ειναι απαράδεκτο ή ειστε φιλες ή οχι..μου ερχεται να της πω σιγα μην στον ματιαξουμε κιολας ή στον φαμε....να το πω;; μπορει να ακουγονται κατινιστικα αλλα δεν ειναι. Ειναι καταστασεις που τις σκεφτομαι καιρο αλλα λυπαμαι να την αφησω. Με εχει κουρασει το να μην εχουμε να πουμε τιποτα και απλα να μιλαμε περι ανεμων και υδατων....22 χρονων ειμαστε. Πειτε γνωμες σας παρακαλω.
10
 
 
 
 
σχόλια

Τι σημαίνει λυπάσαι να την αφήσεις; Μπορεί εσένα να μην εμπιστεύεται για τα προσωπικά της αλλά σε άλλες να τα λέει ή να είναι τύπος που δε θέλει να μιλάτε για αυτά. Εφόσον λες ότι δε σου κάνει και βαριέσαι τα περί ανέμων και υδάτων ειλικρινά γιατί την κρατάς; Δεν είστε φίλες είστε απλά γνωστές, σαν αυτούς που δεν έχετε επαφή, δε βγαίνετε αλλά όταν τους πετύχεις έξω μπορείς να προτείνεις να κάτσετε σε ένα street cafe να μιλήσετε για πίπες και για ρούχα, ψώνια, εργασία,πολιτικά, ινσταγκραμ και φεύγετε και να θεωρείστε δύο καλές γνωστές. Αν δε σε έχει βλάψει κάπου μπορείς απλά να την έχεις για κάτι τέτοιο όπως προανέφερα. Δεν της λες τα προσωπικά σου και δε σου λέει επίσης. Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο αλλά με φίλη Που λέγαμε τα προσωπικά μας και από ένα σημείο και μετά σταμάτησε μαχαίρι να μιλάει για αυτά και μάλιστα ενώ είχε χωρίσει και το ξέραμε μας κορόιδευε λέγοντάς μας ότι είναι ακόμα μαζί. Μετά από αυτά δεν επιδιώκω καφέ, αν τύχει και με δει ή την δω και έχουμε χρόνο και έχω όρεξη να μιλήσω για αόριστα πράγματα θα το κάνω.

Απλά σταμάτα να της στέλνεις μηνύματα και όταν αυτή το κάνει προσπάθησε να δίνεις μονοτονες και σύντομες απαντήσεις. Πες της ότι δεν έχεις χρόνο ούτε για τηλέφωνο ούτε για έξοδο και σιγά σιγά θα έρθει από μόνο του. Αν σε ρωτήσει αυτή γιατί φτάσατε σε αυτή την κατάσταση παίξε το ότι δεν καταλαβαίνεις τι εννοεί και πως όλα είναι εντάξει. Θα ξενερώσει κάποια στιγμή και θα σταματήσει να σε ενοχλεί. Τα ίδια έκανα και εγώ με κάποια άτομα που ήξερα χρόνια αλλά δεν ταιριαζαμε.

Αφού την νοιώθεις απόμακρη και δεν αισθάνεσαι άνετα μαζί της, όπως αισθανόμαστε με τους φίλους μας, απλά έφυγες, Αραίωσε τις επαφές, όλο και περισσότερο μέχρι να πάρει το μήνυμα.
Τους φίλους τους διαλέγουμε, δεν μας τους επιβάλλει κανένας.

Ειμαι η εξ. Σε ευχαριστω για την απαντηση...αν μου ζητησει απαντησεις ομως και εξηγησεις οπως ειναι επομενο οτι χαθηκαμε κτλ και δεν της απανταω στα μηνυματα τι να κανω να της απαντησω να της μιλησω γραπτως; να μην της μιλησω για το θεμα εμπιστοσυνης πχ με τα γκομενικα; ή θα φανεί σαν να ζηλεύω υποτιθεται (που δεν ισχυει)..ευχαριστω και παλι που απαντατε καποιοι ειμαι πολυ μπερδεμενη με το τι να κανω.
Να της εξηγησω δλδ ή απλα να απομακρυνθω;; να ξερει γιατι απομακρυνομαι δλδ

Το ότι δεν ταιριάζετε ναι, είναι λόγος να σπάσετε. Τα άλλα όλα που λες περί γκομενικών της κοπέλας...
Τελικά διάλεξε ποιος είναι ο λόγος. Καλά κάνει και δεν σ' εμπιστεύεται, αφού δεν ταιριάζετε, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Και δε νομίζω να τη νοιάξει ιδιαίτερα, κι εκείνη λαμβάνει τα vibes σου. Και κουλαρε.

Στην αρχή προσπάθησε να αποφύγεις κάθε επαφή. Μην απαντάς στα μηνύματα και αν καλεί στο τηλέφωνο, κάποιες φορές μην απαντάς καν και άλλες μίλα πολύ βιαστικά προφασιζόμενη ότι είσαι απασχολημένη με κάτι, ή είσαι στον δρόμο. Ίσως βαρεθεί να ασχολείται, αν επιμένει και εφόσον νομίζεις πως μια ξεκάθαρη κουβέντα δεν θα βγάλει πουθενά, δεν θα αλλάξει τίποτα, μπορείς να πεις ότι ξεκίνησες κάποιο χόμπυ.... μαθήματα...είτε δουλειά... οτιδήποτε και τον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχεις πλέον, προτιμάς να τον περνάς αυτή την περίοδο, μόνη σου. Της αρέσει ή όχι, η δικαιολογία εννοώ, σου είναι αδιάφορο,

Ειμαι η εξ. Ευχαριστω για την απαντηση ειμαι πολυ μπερδεμενη... αν δεις το πανω σχολιο που εκανα στο αλλο προσωπο αναλυω τους λογους.. Να μην της μιλησω για το αλλο προσωπο; θα φανει καπως λες; σαν να ζηλευω; (που δεν ισχυει) ...θα μου ζητησει εξηγησεις γιατι εξαφανιστηκα ή γιατι δεν απανταω στα μηνυματα ...για το θεμα εμπιστοσυνης να μην πω ; να μην ξερει τον λογο ; για να μη λεει κιολας .. αν μου στειλει ενα ακυρο μηνυμα να απαντησω απο μονη μου εγω και να τα πω ολα αυτα; τα λεω ολα αυτα γιστι θα ηθελα να ξερει να σκεφτει καλυτερα την συμπεριφορα της γενικα να τη βακω σε σκεχειε και ας αποχωρησω....

Η κοπέλα δεν μιλά για τα γκομενικά της, νομιζεις θα έχει τα κότσια να μιλήσει άσχημα για εσένα; Τι ζήλεψες; Το τίποτα που ξέρεις για εκείνη;

Scroll to top icon