ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.6.2021 | 21:06

Έλεος

Ξενοκοιτάζει δίνει θάρρος να του κωλοτρίβονται μπροστά στα μάτια της και αυτή λέει ότι φταίνε οι γυναίκες.Καλά κάνουν αφού γουστάρει ο τύπος αλλιώς θα έβαζε όρια όπως κάνουν άλλοι.Τσακωθήκαμε γιατί εθελοτυφλεί μέχρι αηδίας, η αδερφή της έχει άντρα μοντέλο σε αυτόν γιατί δεν κωλοτρίβονται; Μπορεί να ανέχεται ό,τι θέλει αλλά μη μας περνάει για ηλίθιους βλέπουμε τι γίνεται.
3
 
 
 
 
σχόλια

Το γεγονός ότι εξακολουθεί να μένει μαζί του ενώ την υποτιμάει μπροστά στα μάτια της είναι πρόβλημά της και δική της ανασφάλεια. Τουλάχιστον ο τύπος δείχνει τι είναι και είναι επιλογή της αν θα τον κρατήσει. Όσο για το μοντέλο που δε δίνει δικαιώματα μη βάζεις το χέρι στη φωτιά ότι δεν κάνει κάτι κρυφά. Υπάρχουν πολλών ειδών γυναικάδες, οι πιο επικίνδυνοι είναι αυτοί που δε φαίνονται. Όσο για τη φίλη σας που έχει φανερό πρόβλημα μπορεί ή να χωρίσει αφού τρώγεται ή να κάνει τα ίδια μπροστά του.

Πολλές φορές οι άνθρωποι εξομ. βλέπουν ό,τι τους βολεύει για τους δικούς τους λόγους. Φορτώνει τις ευθύνες αλλού και αποποιείται τις δικές της, ότι έχει δίπλα της έναν άνθρωπο που τη δουλεύει και το αγνοεί. Εσύ είπες ο,τι είχες να πεις. Από κει και πέρα είναι η ίδια υπεύθυνη για αυτό που κάνει. Θέλει κότσια, για να ξεβολευτείς και να σταματήσεις να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου.

Scroll to top icon