ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.6.2021 | 22:56

Με τίποτα

δύο πράγματα που μου είναι τελείως οφ στον άλλον είναι η χαιρεκακία και η έλλειψη αυτογνωσίας. Όσο όμορφος και όσα προσόντα και να έχει ο άλλος αυτά τα δυο είναι ένας διακόπτης.
9
 
 
 
 
σχόλια

Αν και δεν την έγραψα εγώ , θα υπερασπιστώ τον Εξομολογούμενο- η .... Εδώ δεν είναι σχολείο για να διορθώνουμε όποιον γράφει κάτι λάθος, ούτε Πανεπιστήμιο για να αρχίσουμε να κάνουμε διάλεξη με βαρύγδουπες και Αρχαϊζουσες λέξεις και εκφράσεις... Ας είναι ο,τι θέλει η λέξη αυτή " Διακόπτης " Ας είναι και λάθος... Η ουσία της εξομολόγησης μετράει και όχι η ορθογραφία κ.α... Οποιος την έγραψε σωστά σκέπτεται... Το δάσος να κοιτάμε ,όχι το δάχτυλο που δείχνει το δάσος !!!!

Μήπως είπε διακόπτης γιατί πιο πάνω λέει οφ όπως σβήνουμε τα φώτα ενα πράγμα; Έχει δίκιο η Ειρήνη όμως. Με το να κοιτάζεις το δάχτυλο χάνεις το δάσος.

Το ξέρω ότι έχω δίκιο 😄 Να είσαι καλά 😘😘😘 !!!! Κοιτάζουν το δάχτυλο γιατί συνήθως το κουνάνε !!!! Έλεος με τους Παντογνώστες και τους " Καθηγητές " του πληκτρολογίου εδώ μέσα που πιστεύουν ότι έχουν το αλάθητο , διορθώνουν , προσβάλλουν και ειρωνεύονται τους πάντες καί αυτοπροβάλλονται ακατάπαυστα ως " Ακαδημαϊκοί " . Έχω γνωρίσει πολλούς τέτοιους ανεκδιήγητους που συνήθως στην ζωή τους δεν έχουν τον δείκτη νοημοσύνης ώστε να γνωρίζουν πως γίνεται να χωρίσουν δύο Γαϊδάρων άχυρα , δεν καταλαβαίνουν τα αυτονόητα και τα προφανή και καταλήγουν ολομόναχοι στο τέλος μη έχοντας να πουν ένα " Καλημέρα " και ρωτούν εδώ στις Εξομολόγησεις που οφείλεται ... Έλεος !!!!!!!

Scroll to top icon