ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.6.2021 | 10:54

2ο ραντεβού

Κανονίζουμε 2ο ραντεβού. Δεν εμφανίζεται ποτέ. Με έχει στήσει κανονικότατα και τελευταία στιγμή μνμ "σόρρυ για την ώρα πολύ δύσκολη μέρα σήμερα" του λέω μην αγχονεσε ξεκουράσου. Μαλακα ήθελα να του πω αλλά τεσπα. Επόμενη μέρα μνμ Έχω συνάχι δεν ειμαι πολύ καλά εδώ και 2 μέρες πιστεύω σε 3 μέρες θα είμαι εντάξει Να κανονίσουμε κάτι για τοτε; Το διαβάζω και δεν απαντάω για ώρες το αφήνω. Αποφασίζω να απαντήσω ανοίγω συνομιλία και έχει διαγράψει τα μηνύματα. Τώρα κάποιος να μου το εξηγήσει αυτό σας παρακαλώ Αυτό και όλη την συμπεριφορά. Όχι ότι δεν καταλαβαίνω ότι στα τέτοια του...αλλά θέλω γνώμη
8
 
 
 
 
σχόλια

Δεν ενδιαφέρεται αλλά δεν ξέρει και πως να στο πει. Απορώ που ασχολείσαι ακόμη.
Όσο για την απόρριψη μην την παίρνεις προσωπικά- δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους.
Πιστεύω ότι ασχέτως εξ. εμφάνισης όλοι έχουν το αντίστοιχο ταίρι, αρκεί να το βρούμε.

Μην σπαταλάς ενέργεια και σκέψη για το ψυχογράφημα του. Η ουσία είναι ότι η συμπεριφορά του δείχνει εμπαιγμό, χειριστικότητα, αστάθεια/ανισορροπία, και έλλειψη στοιχειώδης ευγένειας. Στην θέση σου θα τον μπλόκαρα και θα τον ξέγραφα. Ή αν με προσέγγιζε θα του έλεγα: «αρρώστησα με covid, δεν ειμαι πολύ καλά, πιστεύω σε 14 μέρες θα είμαι καλά. Αν δεν σου στείλω μήνυμα, υπέθεσε ότι θα είμαι νεκρή».

στη χώρα του περίπου, του κ ελα μωρε σιγά κ τι έγινε, της ηλιθιας δικαιολογίας, της συστηματικής ασυνέπειας και του ότι του φανεί την όποια ώρα του έρθει ... Προσπαθείς ν βγάλεις άκρη ? Χαμένος κόπος δυστυχώς, "αν δε θέλει μια δεν θες δέκα" διαγραφή κ παρακάτω ... (άσε που για γκομενιλικι στη ζούλα μοιάζει)

Mην ασχολείσαι άλλο εξομ. Δεν θέλει προφανώς ή κάτι άλλο τρέχει. Αν δεν σου πει, δεν μπορείς να ξέρεις. Αν δεν θέλει να σου πει, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Μόνο να το ξεχάσεις.

Scroll to top icon