ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.6.2021 | 19:52

!

Λοιπόν επειδή πραγματικά είχα σιχαθεί τη ζωή μου να μην έχω ουτε μια φίλη, να με σνομπάρουν όλες όσες ξέρω από παλιά χωρίς ποτε να τους έχω κάνει κάτι και επειδή ολη τη χρονιά ήμουν κλεισμένη σε ένα σπίτι κάνοντας το απόλυτο τίποτα αποφάσισα πως δε θα καταστρεψω και το καλοκαίρι μου. Κανόνισα διακοπές στην Κρήτη μόνη μου. Το ξερω πως θα ναι περιεργο , το ξερω πως θα με κοιτάνε λες κι είμαι τρελή το ξερω πως κανένας δεν παει μόνος αλλά η ψυχολογία μου δεν έχει υπάρξει ποτε χειρότερη κι ουτε θέλω να παρακαλαω ξανά καμια μόνο και μόνο για να έχω παρεα . Κουράστηκα να μη ζω τίποτα.
5
 
 
 
 
σχόλια

δες το απο τη θετική πλευρά. Μόνη σου διακοπές για λίγες μέρες, χαλαρώνεις στην παραλία όσες ώρες θέλεις, τρώς όπου γουστάρεις, δεν περιμένεις κανέναν να ετοιμαστεί, κανείς δεν σε πρήζει.. έκανα διακοπές μόνη μου στη Μήλο, για 6 μέρες. Παρέα με τα βιβλία μου, στην παραλία ατελείωτες ωρες, βόλτες στο νησί, με ηρεμία ..Πίστεψε με δεν με κοιτούσε κανένας παράξενα, κανένας δεν σκέφτηκε ότι είμαι τρελή ... θα περάσεις όμορφα , σκέψου αλλιώς.

Καλά και εσύ στην Μήλο πηγές διακοπές μόνη σου;; Η Κρήτη είναι πιο καλή επιλογή, ειδικά η Γαύδος για κάποιον που πάει μόνος του διακοπές. Η Μήλος και γενικά τα ζευγαρονησα δεν είναι ότι καλύτερο για μοναχικές διακοπές, είσαι σαν τη μύγα μες το γάλα. Περί ορέξεως βέβαια... Εξ.καλα να περάσεις, το να πάω μόνη μου διακοπές δεν το έχω κάνει ποτέ, ξέρω πολλούς όμως που το έχουν τολμήσει και όλοι μου έχουν πει ότι ήταν τρομερή εμπειρία, δεν νοιωσαν καθόλου μοναξιά και βρήκαν τον εαυτό τους, και όπως λέει και η Αγγελική δεν είχαν κανέναν να τους πρήζει. Ίσως κάποια στιγμή το τολμήσω και εγώ.

Eιι! ξεκολλα και στειλε μου μηνυμα. Βρισκομαι σε μια παρομοια κατασταση. Μπορει να θες να το συζητησεις. Εγω θα ηθελα παντως. Μπορει να εχω να σου προτεινω και ωραιοτερο μερος για διακοπες να πας, που ξερεις;

Scroll to top icon