ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.7.2021 | 19:03

Πρώτη φορά

Είμαι 21,και εδώ και 4 μήνες έχω σχέση με ένα παιδί που είναι 24.Είναι η πρώτη μου σχέση και η πρώτη ερωτική εμπειρία μου,που όμως δέν έχει ολοκληρωθεί μέχρι τώρα.Έχουμε κάνει κάποια πράγματα,αλλά όπως έγραψα,δέν έχουμε ολοκληρώσει με την τυπική,άς το πώ έτσι,έννοια του όρου,λόγω του ότι διστάζω και κομπλάρω.Το αγόρι μου είναι πολύ υπομονετικός,δέν με έχει πιέσει σε τίποτα,και μου λέει ότι αυτό θα συμβεί όταν νιώσω εγώ έτοιμη.Νιώθω πολύ άνετα μαζί του,του έχω εμπιστοσύνη,και το κυριότερο είναι πως είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του.Πρέπει λοιπόν κάποια στιγμή να προχωρήσω,αφού έτσι κι αλλιώς θα γίνει που θα γίνει.Νιώθω πολύ άσχημα κάποιες φορές,σκέφτομαι ότι τον καταπιέζω,ότι θα τον χάσω.Όσες φορές του έχω πεί για αυτές μου τις σκέψεις,με αγκαλιάζει και μου λέει να μήν σκέφτομαι χαζομάρες.Μου έχει κολλήσει στο μυαλό,ότι οι 4 μήνες είναι μεγάλο διάστημα για να μήν έχει συμβεί αυτό.Έχω όντως αφήσει τον καιρό να περνάει ή είμαι υπερβολική λόγω άγνοιας;
17
 
 
 
 
σχόλια

Κοπέλα μου, μια χαρά είστε, κομπλέ φαίνεται ο χριστιανός, όλα κουλ, όλος ο φόβος είναι αυτή η βλακεία με το "σπάσιμο του υμένα", σωστά;

Θα σε βοηθήσω.

ΔΕΝ υπάρχει υμένας που σπάει. Μια εσωτερική πτύχωση του βλεννογόνου είναι που διευρύνεται με την χαλάρωση, την λίπανση και την εξάσκηση (με δάχτυλα ή ότι προτιμάς).
Για να το καταλάβεις καλύτερα θα σου πω το εξής: γυναικολόγοι παραπονιούνται για ανενεργές σεξουαλικά γυναίκες που δεν είναι παρθένες ότι ο κόλπος τους έχει "κλείσει" και δεν μπορούν να κάνουν σωστή γυναικολογική εξέταση. Για να "κλείνει" με την αχρηστία, σημαίνει κι ότι δεν "σπάει" κάτι αμετάκλητα.

(αν χρειαστεί τεκμηρίωση, να παρέχω λινκς, νο πρόμπλεμ)

Σε λεπτομέρειες κολλάς βρε caravan

θα ήθελα την γνώμη σου για τα sex toys σε μια σχέση μπορεί να βοηθήσουν ή φέρνουν σε δύσκολη θέση τον άντρα συγκεκριμένα?

υγ οχι πάλι άρθρα caravan :-):-)

Πρέπει να καταλάβεις τί είναι αυτό που φοβάσαι. Εφόσον λες ότι τον εμπιστεύεσαι, μήπως πιο πολύ σε φοβίζει το θέμα του πόνου; Υπάρχουν λύσεις που βοηθάνε. Γενικά, ψάξου σε αυτό και συζήτα το και με το αγόρι σου. Το ότι είναι ο άντρας εκείνος και ο πιο "έμπειρος" δε σημαίνει ότι πρέπει να τα κάνει όλα αυτός. Είναι πολύ όμορφο που δε σε πιέζει και σε σέβεται. Αλλά φίλε, όταν λιώνεις για τον άλλον, τον θέλεις. Θέλεις να του αλλάξεις τα φώτα και να αλλάξει κι αυτός τα δικά σου (οκ τώρα παρασύρθηκα λίγο, αλλά καταλαβαίνεις). Χτίσε επικοινωνία, πες του πως το φαντάζεσαι, κάνε του ερωτήσεις, εξερευνήστε ο ένας τον άλλον χωρίς ντροπές και όλα θα γίνουν. Εκτός κι αν δεν τρελαίνεσαι.

Με αυτό που της λες θα την αγκυλώσεις ακόμα περισσότερο. Ο καθένας όποτε είναι έτοιμος προχωράει. Καλό είναι να προχωράει για τους σωστούς λόγους και όχι από φόβο μην τον πουν κολλημένο.

little goat

αυτό το γλυκαθει μου ακούγεται κάπως

θέλει και πειραματισμους όμως να μην μένουμε στα ίδια και φθείρεται με τον καιρό

δεν αρέσει και σε όλους το σεξ για πολλούς λόγους για τον καθέναν!!

Εξομ. μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο. Μια χαρά άνθρωπος είναι. Να ανησυχούσες, αν σε πίεζε. Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι κομπλεξικοί τύποι εκεί έξω και αλίμονο να σου τύχει κανένας. Να χαίρεσαι που δεν είναι τέτοιος. Θα έρθει μόνο του φυσικά χωρίς πίεση. Μην κολλάς, ζήσε και όλα θα πάρουν αβίαστα το δρόμο τους.

Scroll to top icon