ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.7.2021 | 14:39

Δέν πάμε καλά

Χθές όπως ήμασταν με το αγόρι μου σε ρομαντικό mood,μου λέει "τί ωραία που είμαστε,άν είχαμε και ένα μωράκι..." Τον ρώτησα τί εννοεί,και μου είπε πως εννοεί ένα δικό μας παιδί.Μόλις το άκουσα σταυροκοπήθηκα βρε παιδιά,και τον ρώτησα άν το λέει σοβαρά.Μου είπε ότι είναι μία σοβαρή απόφαση,αλλά όπως το σκέφτεται,θα ήταν ιδανικό για εκείνον.Είμαι 22 και είναι 25,και κάθεται και μου λέει για μωρά...θα τρελαθούμε εντελώς!Από τη στιγμή που γέννησε η αδερφή του,μου λέει συχνά τέτοια κουφά.Ελπίζω να είναι φάση που θα περάσει,γιατί δέν θέλω να χαλάσει αυτό το ωραίο και ανέμελο που έχουμε.
13
 
 
 
 
σχόλια

Νταξει Αντρές γυναίκες μην φρικαρετε . Μια σκέψη μοιράστηκε ο άλλος. Ένα παιδί δεν γίνεται σε μια μέρα. Εσείς μου φαίνεστε περίεργοι που φρικαρετε λες και ήρθε το τέλος του κόσμου.

Αγαπητε Τομ δεν ειναι κακο αυτό που ειπε ο άνθρωπος. Η φιλη ομως εχει φρικαρει και λογικο για την ηλικία της να μη σκεφτεται καν παιδια και οικογενεια. Θελει σχεση ανεμελη. Αν ο γκομενος των 22 αρχιζει και την πιεζει για παιδια επειδη του ξυπνησε το πατρικο ενστικτο στα 25 ενω η αλλη δεν ειναι σε φαση αρα δε θρλουν τα ιδια πραγματα. Αλλωστε ειναι ουκ ολιγοι αυτοι που κανουν ελευθερο μπασιμο σε νεαρη γυναικα για να μην τους παρατησει ή να τη γκαστρωσουν με το ετσι θελω. Πως ξερουμε οτι δεν ανηκει και αυτος στην ιδια κατηγορια?

δεν ειπε κατι κακο αλλα πεσατε να τον φατε ολοι

ξέρω άτομα που στην ηλικια της εξ εχουν παιδια

για να ειναι μαζι του σημαινει πως έχει στοιχεια της αρεσουν

Συμφωνώ με Tom. Και να γίνουμε και λίγο κακοί; Άμα τον σουτάρει αυτόν και βρει αμέσως τον επόμενο στα 22 της, ο οποίος επόμενος δεν θα θέλει ούτε γάμο ούτε παιδιά, να δείτε τι ωραία θα μας γράφει εξομολογήσεις τύπου "μα γιατί δεν θα ήθελε κάτι παραπάνω μαζί μου, τι μου λείπει;" (Κι ας μη θέλει παιδιά ή γάμο η ίδια ακόμα.)

Όταν σας λένε κάτι, μάθετε να ακούτε και κυρίως να καταλαβαίνετε. Ο άνθρωπος εννοούσε προφανώς ότι θέλει στο μέλλον να κάνει μαζί σου ένα μωρό επηρεασμένος κι από την εγκυμοσύνη της αδερφής του. Υπάρχει ομορφότερος λόγος απ' αυτό που σ' είπε και γκρινιάζεις;;

Αρκετά με την γεροντοκορίαση και τη μοναξιά μέχρι τα 40, τα 50 κοκ.

Έχω ακούσει ξανά για παρόμοιες αντιδράσεις μετά από γέννες αδελφών ή φίλων. Δεν μου κάνει εντύπωση όμως. Είναι τα άτιμα τα μωράκια μεγάλος πειρασμός! Ειδικά τα νεογέννητα βρέφη είναι ό,τι καλύτερο!

Scroll to top icon