ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.7.2021 | 11:03

Φεύγει

Θα φύγει λέει ! Θα πάει πιο μακρυά από κει που είχε πει κ ήδη ήταν μακρυά ! Θα μετακομηση εξωτερικό Πιο νωρίς απ ότι είχε πει ! Ευκαιρία ζωής κ δουλειάς! Πως μένει κάποιος πίσω και πως το ξεπερνάς όταν ο άλλος κάνει άλματα κ εσυ εκεί στα μικρά κοινά καθημερινά κ απλά ! Πως θα αντέξω δίχως του ! Κ τόσο μα τόσο μακρυά !! Ξέρω ότι δεν θα τον δω ποτέ ξανά!
6
 
 
 
 
σχόλια

Δεν είναι ωραίο να χάνεις τον άνθρωπο σου για κανέναν λόγο.. Πόσο μάλλον όταν αυτός φεύγει για να κάνει ένα επαγγελματικό άλμα στην καριέρα του . Ωστόσο και εσύ εκεί που είσαι έχεις μια ζωή , την οικογένεια σου τους φίλους σου την δουλειά σου.. Δεν πρέπει να τα παρατήσεις όλα αυτά ! Προσπάθησε να περάσεις τις πιο όμορφες τελευταίες μέρες μαζί του και μετά.. αρχίζει το πιο δύσκολο 😟 Σίγουρα όταν χάνουμε έναν άνθρωπο που τον θεωρούμε σημαντικό για εμάς και τον αγαπάμε είναι πολύ δύσκολο . Και φυσικά μετά νιώθουμε ότι δημιουργείται ένα κενό μέσα μας αλλά.. με τον χρόνο όλα σιγά σιγά κλείνουν , και αν δεν κλείνουν τελείως , κλείνουν τόσο ώστε να έχουμε την ώθηση να πάμε παρακάτω . Ο χρόνος βοηθάει , μπορεί να πάρει λίγο καιρό αλλά θα είναι για καλό . Η ζωή δεν σταματάει σε μια σχέση ποτέ . Αν σταματούσε τώρα όλοι θα είχαμε σταματήσει να αγαπάμε και να ξαναγαπαμε κτλ

Ώρα καλή στην πρύμνη του κι αέρα στα πανιά του. Τα κουβαδάκια του, την ευκαιρία ζωής του και σε άλλη παραλία. Απλά πράγματα. Μη κάθεσαι να χαλιέσαι για κανέναν παρτάκια. Και να ξέρεις στα πιο απλά και καθημερινά βρίσκεται η ευτυχία. Να βρεις κάποιον που τις αποφάσεις θα τις πέρνεται μαζί και θα είναι και για τους δύο. Κάποιον που θα σε βλέπει σαν οικογένεια. Καμία υποχώρηση σε αυτό.

Κοίταξε τη ζωή του. Και μεταξύ μας καλά έκανε! Αυτός ο τόπος σε διώχνει δε σε κρατάει δυστυχώς. Δεν υπάρχουν προοπτικές στην Ελλάδα για ένα αξιοπρεπές μέλλον παρά μόνο αν έχεις τύχη βουνό ή θείο τον πρωθυπουργό.
Θα τον ξεχάσεις αφού δε θα τον ξαναδείς ποτέ. Κοίτα να δεις τι θα κάνεις και εσύ στη ζωή σου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon