ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.7.2021 | 18:15

Σχεσεις

Μου λειπει τοσο πολυ ,αλλα εχει αποφασισει οτι παρολο που εχουμε ακομα συναισθηματα ο ενας για τον αλλον,δεν μπορουμε να ειμαστε μαζι. Και ισως να εχει δικιο,με τα δεδομενα που υπηρχαν τοτε και με το πως ημουν οντως ηταν καλυτερα που με αφησε..αλλα λειπουμε τοσο πολυ ο ενας στον αλλον και μας ποναει πολυ που νιωθουμε ακομη. "Κι αν η κοπελα που ειχα καποτε αποψε κρυωνει ας ητανε αξια να με κραταει αγκαλια* Δυστυχως δεν ημουν.
5
 
 
 
 
σχόλια

Αφού έχετε αισθήματα και οι δυο τότε τι το απαγορευτικό ? Άμα υπάρχει αγάπη μεταξύ σας και νιώθετε όμορφα με το να είστε μαζι τότε δεν υπάρχει λόγος να μην είστε ! Θέματα σε σχέσεις υπάρχουν πάντα , γι'αυτό φυσικά και όλα λύνονται κατόπιν συζήτησης και φυσικά κατανόησης μεταξύ των ατόμων !

Εχουμε χωρισει 1 μισι μηνα περιπου και εχει γινει ξεκαθαρα οτι εφοσον χωρισαμε δεν θα μου δοθει καμια ευκαιρια. Θα γινω απλα οχι για εκεινον που θα ηθελα δυστυχως

Μην παραμυθιάζεται: αν υπήρχαν συναισθήματα, κοινή θέληση και υγιής επίλυση των προβλημάτων σας, θα ήσασταν μαζί. Όλα τα άλλα είναι «να είχαμε να λέγαμε». Μην ζεις με «αν», «ισως», εσωτερικές φαντασιώσεις και αδιέξοδες καταστάσεις: πάρε τα δεδομένα και προχωρά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon