ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.8.2021 | 08:23

Πονος

Η πρωην κοπελα μου θα ηταν το ιδανικο ατομο για εμενα αν δεν ζηλευε..ειναι τοσο καλη,δε ξερω τι την επιανε ομως. Αν και ξερω 2 πραγματα παραπανω για εκεινη δεν αντεξα. Την χωρισα. Την πονεσε τοσο πολυ ολο αυτο μονο τοτε καταλαβε ποσο πιεστικη μπορει να γινει με την ζηλεια της. Και πραγματικα την πιστευω οτι μολις ξεπερασει αυτη την ανασφαλεια ειναι κυριολεκτικα η πιο υπεροχη κοπελα για σχεση. Παρολα αυτα εγω δε θα τσ ξαναβρω ποτε μαζι της γιατι πρεπει νσ τηρησω την αποφαση μου,κι ας μου λειπει παντα καπου μεσα στην γεματη καθημερινοτητα μου. Μακαρι να ειχε δουλεψει τοτε ολο αυτο ρε γαμωτο
7
 
 
 
 
σχόλια

Γιατί τόσο αυστηρός; Όλοι έχουν ελαττώματα. Αν δούλεψε αυτό το κομμάτι και διορθώθηκε αξίζει μια ευκαιρία αν κατά τα άλλα ήταν υπέροχη. Μην το παίζεις τόσο απόλυτος γιατί όταν περάσουν τα χρόνια και δεις τι κυκλοφορεί εκεί έξω θα τη σκέφτεσαι και θα μουντζωνεις τον εαυτό σου που δεν της έδωσες μια ακόμη ευκαιρία.

Η ζήλεια και η καταπίεση σε μια σχέση είναι καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της. Δεν είναι μειονεκτήματα τύπου η κοπέλα μου είναι αναποφάσιστη, ή σπάταλη, ή δεν έχει καλές σχέσεις με τους γονείς μου κλπ. Σίγουρα εκεί έξω κυκλοφορούν και καλά και κακά , οπότε ίσως βρεί κάποια που να τον κάνει ευτυχισμένο ίσως και όχι αλλά αξίζει η αναζήτηση της ευτυχίας και όχι το "παρκάρισμα".

Ο Άντρας είναι ανεπαρκής όταν δεν μπορεί διώξει τις ανασφάλειες που μπορεί να νιώθει μια γυναικά και επιπλέον μάλλον στην συγκεκριμένη περίπτωση εσύ ο ίδιος της δημιούργησες ανασφάλειες κάνοντας την επίτηδες να ζηλεύει και μετά της έλεγες οτι ζηλεύει αρα εσυ είσαι αυτός που πρέπει να ξεπεράσει την ανασφάλεια του.

Μια στιγμή βρε παιδιά, γιατί πολλά αυθαίρετα συμπεράσματα βγαίνουν εδώ μέσα. Αν και το πρόβλημα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πιο βαθύ. Πρώτον, θεωρώ ότι αυτές οι πεποιθήσεις για τα δίπολα μας κρατάνε πίσω, δε μας αφήνουν να εξελιχθούμε. Γιατί στην πραγματικότητα αυτό που λες για τον άντρα και τη γυναίκα, ισχύει γενικότερα από σύντροφο σε σύντροφο. Δεύτερο, και πάλι δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει κιόλας (ότι ο ένας "οφείλει" να εξαλείψει τις ανασφάλειες του άλλου). Συμβαίνει κάποιες φορές, αλλά είναι πολύπλοκο ζήτημα. Τρίτο, καλό είναι πάντως να μη διαιωνίζουμε τέτοια σεξιστικά στερεότυπα, γιατί και το "ανεπαρκής" βγάζει κάτι καταναγκαστικό. Ότι όποιος δεν το καταφέρνει δηλαδή είναι λειψός, δεν είναι γνήσιο αρσενικό παλιάς κοπής, σαν εκείνους τους άντρες τους καφενειακούς.
Τέλος, αυτό που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση... Το συμπέρασμα ότι την έκανε ο ίδιος να να ζηλεύει πώς το έβγαλες; Γιατί η εξ δε λέει τίποτα τέτοιο, άσε που δε βγάζει και κανένα νόημα.