ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.8.2021 | 10:17

Δίλημμα και πολλά ερωτηματικά

Είχα ξαναγράψει πριν κάτι μήνες για μια ιστορία με μια γυναίκα όπου βγαίναμε για κάνα δίμηνο , κόβουμε για κάνα μήνα και μετά πάλι μαζί για λίγο μέχρι που έφυγε πάλι , ότι δεν ένιωθε έτοιμη και τα έριξε σε αυτήν. Επίσης δεν κάναμε ποτέ σ€ξ. Όσοι ίσως θυμάστε καλώς.. Επαφη καμία από τον Δεκέμβριο όπου τότε είχα παρακαλέσει πολυ.. Μες τον Μάρτιο που έκανα μια προσπάθεια επικοινωνίας , έμεινε στο διαβάστηκε.. Μες τον Μάιο μαθαίνω ότι είναι με κάποιο παιδί και έτσι και εγω το παίρνω ;πρόφαση να την ξεχάσω όπως μπορώ και να πάω παρακάτω. Στο τώρα , αυτή έχει κόψει κάνα μήνα με εκείνον. Δουλεύει σε μαγαζί όπου είναι στέκι μου και δεν έχω πάει καθόλου , με άλλα λόγια αποφεύγω να πάω γιατί ξέρω πως θα νιώσω αν και θέλω πολύ να την ξαναδώ. Χθες λοιπόν ήταν η κοπέλα του κολλητού μου εκεί. Με τον κολλητό μου , δουλεύουμε στο ίδιο μαγαζί σερβιτόροι. Κάπως ήρθε η συζήτηση για το μαγαζί που δουλεύουμε και ανέφερε το όνομα μου συνέχειά.. Ήταν πεσμένη και απογοητευμένη γενικά και ξαφνικά όταν μίλαγε για μένα και το μαγαζί , άλλαξε η διάθεσή της. Της είπε ότι θα ήθελε πολύ να πάει στο μαγαζί που δουλεύω. Της λέει η φίλη μου , να κανονίσουμε να πάμε.. Αυτή γελάει και της λέει "ναι πάμε πάμε , να έχω και κάτι να περιμένω".. Την έκανε και φίλη στα σοσιαλ για να κανονίσουν από βδομάδα. Μπορώ να πω ότι πήρα μια χαρά από όλο αυτό. Αυτή τελείωσε το μεταξύ μας. Δεν ξέρω τι μπορεί να θέλει. Με έχει μπλοκ ακόμα από σοσιαλ. Ίσως είναι έμμεσοι τρόποι όλο αυτό? Γιατί θα είναι σίγουρη ότι θα τα μάθω όσα είπε και ίσως περιμένει να δει αν θα πάω τελικά απο εκεί? Μηπως ψάχνει μια επιβεβαίωση? Μήπως όντως θέλει κάτι? Ήταν περίεργη η φάση μας τότε. Σε δύσκολη φάση εγώ όπως και αυτή. Έκανα πολλά λάθη , όπως και αυτή αντίστοιχα. Δημιουργήθηκαν ελπίδες πλέον και δεν το θέλω καθόλου αυτό.. Κολλάω στην φράση "να έχω και κάτι να περιμένω"
9
 
 
 
 
σχόλια

Είναι φανερό ότι δεν είσαι κάτι σημαντικό για αυτήν. Αυτή η φράση που είπε σημαίνει ότι θα έχει κάποιον καλό μαμάκα να περιμένει να της ανεβάσει την ψυχολογία. Σε βλέπει σαν πατερίτσα πλατωνικού επιπέδου. Μην τρελαίνεις το μυαλό σου. Αλλά επειδή σε βλέπω διατεθειμένο να φας τα μούτρα σου πάλι, κάντο. Εδώ θα είμαστε να σε παρηγορησουμε.

Καλέ σιγά που είπε. Πουθενά δε θα είπε τπτ η κοπέλα.
Άκουσε ο εξομολογουμενος να του λέει αυτη κάτι κατ' ιδίαν;
Είπε ο φίλος στον φίλο και ιστορίες για αγρίους. Κλασική περίπτωση...

Ουτε επιβεβαίωση ψάχνει ούτε τίποτε. Είναι όλα μέσα στο μυαλό σου. Μην πλαθεις φανταστικά σενάρια, δε βγάζουν πουθενά. Περα από αυτό σε οδηγούν σε τελείως λανθασμένα μονοπάτια, ώστε να πιστεύεις ότι οι γυναίκες "παιζουν" μαζί σου, κτλ. ενώ αυτές δε θα έχουν ιδέα. Και κάπως έτσι δημιουργείται η κατηγορία μισογυνης.

Έτσι ακριβώς.Κάποιοι δημιουργούν σενάρια επί σεναρίων,επειδή δέν μπορούν να δεχθούν την απόρριψη και να προχωρήσουν.Γεμίζουν με ψυχολογικά που μόνοι τους τα δημιουργούν(εννοείται βέβαια πως πάντα φταίει η γυναίκα ή και η γυναίκα)και ουαί και αλίμονο στην επόμενη,στην μεθεπόμενη,και πάει λέγοντας.

Φίλες μου , δεν ψάχνω τίποτα πλέον ούτε έχω φανταστικά σενάρια.. Δεν διαβάσατε το κείμενο μου τι λέει? Είπα το παρελθόν και ανέφερα το σήμερα.. Όπου ΑΥΤΗ μίλαγε για μένα και ότι θέλει να έρθει στο μαγαζί που εργάζομαι (δεν έχει έρθει ποτέ) , στα καλά καθούμενα.. Με έμμεσους τρόπους βέβαια.. Είναι λογικο να λαμβάνω τέτοιες απόψεις μιας και είναι μια μικρή περίληψη όλο αυτό.. Η μόνη μου φοβία είναι στο αν θέλει όντως κάτι ή απλά ψάχνει μια επιβεβαίωση μετά από έναν χρόνο σχεδόν.. Τι να πω.. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

Μιά χαρά διαβάσαμε,και μιά χαρά καταλάβαμε,άλλωστε δέν γράφεις πρώτη φορά.Εσύ είσαι κολλημένος μαζί της,και προσπαθείς να φέρεις τη φάση στα μέτρα σου γιατί δέν αντέχεις διαφορετικά.
Άν θέλεις όπως λές να το λύσεις,πήγαινε να την ρωτήσεις στα ίσια,άν ενδιαφέρεται γισ σένα.
Μή μας δουλεύεις κι από πάνω.

Αν ενδιαφερόταν δε θα σε έκανε μπλοκ και φυσικά θα περνούσε από το μαγαζί που δουλεύεις. Το ότι ο τύπος που δουλεύετε μαζί σου είπε μια θεωρία της χαλιμας δεν σημαίνει τίποτα, ασε που μπορεί να το έβγαλε από το μυαλό του.
Όλο αυτό που κάνεις δε βοηθάει πρωτίστως εσένα. Πλέκεις σενάρια• αν ήταν έτσι κι αλλιώς κι αν κι όταν...
Δεν ενδιαφέρεται παρτο απόφαση, που δε θα το πάρεις ποτέ, γιατί είναι το μόνο θέμα απο το οποίο μπορείς να γαντζωθεις...
Κρίμα νέα παιδιά να έχετε ακόμη τέτοια λογική και να μην τολμάτε να ζήσετε τη ζωή σας.

Τρικυμία εν κρανίω, διάβασα 7 σειρές και κάηκε ο εγκέφαλος. Για να σου απαντήσω όμως, η συγκεκριμένη γυναίκα είναι πολύ επικίνδυνη. Παίζει με το μυαλό σου και σε έχει κάνει να σέρνεσαι πίσω της σαν κουτάβι. Κόψε κάθε επαφή μαζί της, αν δεν θες να καταντήσεις άρρωστος και με το πουλί στο χέρι, όταν σε παρατήσει ξανά! Κάτι τέτοιες 'μαούνες' χαλάνε την πιάτσα ...

Εγώ πάλι, θεωρώ πως ο εξομολογούμενος έχει αναπτύξει εμμονές. Έβγαινε με μια γυναίκα και μετέπειτα κόβουνε για ένα μήνα και μετά επανέρχεται κ «παρακαλάει πολύ». Τι ακριβώς παρακαλάς; Σου έχει δείξει με πολλούς τρόπους ότι δεν θέλει (διακοπή ενός μηνός, δεν ανταποκρίνεται στα παρακάλια σου, δεν απαντάει στα μηνύματα σου, δημιουργεί άλλη σχέση, σε έχει μπλοκάρει). Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις;;; Σου έχει απαντήσει ότι ΔΕΝ θέλει. Για να φτάσει να σε μπλοκάρει σημαίνει ότι την παρενοχλείς. Νομίζω πως εσύ ψάχνεις για ψυχούλα επιβεβαίωσης του ενδιαφέροντος της. Τα πράγματα είναι απλά: αν ήθελε, από την στιγμή που εχεις δείξει το ενδιαφέρον σου, θα είχε ανταποκριθεί. Σταμάτα να ζεις την ζωή σου σε φαντασιακό επίπεδο κ δέξου τα δεδομένα. Διαφορετικά το ενδιαφέρον σου γίνεται εμμονή κ η εμμονή παρενόχληση. Επένδυσε σε συναισθηματικά διαθέσιμους ανθρώπους αν θέλεις μια σχέση ανταποδοτικότητας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon