ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.8.2021 | 12:50

Πώς θα ξεμπλέξω;

Είχαμε συμφωνήσει και οι δύο απ'την αρχή,να ξεκινήσουμε χαλαρά,και όπως πάει.Τελικά μας βγήκε αυτό το χαλαρό,και το διατηρήσαμε.Περνούσαμε μιά χαρά,χωρίς όμως περαιτέρω δεσμεύσεις,είχαμε δηλαδή μιά ελεύθερη σχέση,χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα.Αυτό κράτησε 6 μήνες,και κάποια στιγμή εκείνος μου ζήτησε να το σταματήσουμε κι εγώ το δέχτηκα.Το λήξαμε σε πολύ καλό κλίμα.Εγώ πρίν από 2 μήνες έκανα σχέση,και είμαστε πολύ καλά μαζί.Όταν ανέβασα κάτι σχετικό στα social,ο άλλος το είδε,και από τότε δέν με έχει αφήσει σε ησυχία.Στην αρχή αντέδρασε στα social με κάποια ειρωνικά σχόλια.Τώρα δέν αντιδρά στα social,,αλλά μου στέλνει μηνύματα και μου τηλεφωνεί.Μου λέει ότι θέλει να είμαστε ξανά μαζί σε σταθερή σχέση αυτή τη φορά,ότι τελικά είχε αναπτύξει συναισθήματα για μένα αλλά δέν το είχε καταλάβει,ότι δέν μπορεί να με φανταστεί με άλλον και τέτοια.Ακόμα κι άν τον μπλοκάρω,άν και στα social δέν με ενοχλεί,πάλι θα βρεί τρόπο να το κάνει.Εχθές με περίμενε στη δουλειά μου,και μου είπε να πάμε κάπου να μιλήσουμε.Φυσικά και δέν πήγα,και τον παρακάλεσα για εκατοστή φορά να με αφήσει ήσυχη.Μου είπε ότι θα το κάνει,αλλά χθές το βράδυ και σήμερα το πρωί,έστελνε πάλι καληνύχτες και καλημέρες και αηδίες.Στο αγόρι μου έχω μιλήσει απ'την πρώτη στιγμή σχετικά με αυτό που είχα με τον άλλο,δέν του έχω πεί όμως τίποτα μέχρι τώρα για τις αντιδράσεις του.Δέν ξέρω και άν πρέπει να του το πώ.Δέν ξέρω δηλαδή άν πρέπει να τον μπλέξω,γιατί δέν φταίει σε τίποτα και ούτε εγώ φταίω φυσικά.Μέχρι τώρα προσπαθώ να κάνω τον άλλο να καταλάβει με το καλό,και αποτέλεσμα μηδέν.Τί άλλο να κάνω;Θέλω να έχω την ησυχία μου και να μπορώ να απολαύσω αυτό το όμορφο που ζώ τώρα.
6
 
 
 
 
σχόλια

Είχα μπλέξει κάποτε με έναν τέτοιο και μπορώ να σου πω ότι υπάρχει περίπτωση να γίνει επικίνδυνος σκομη και να κάνει τρέλες. Δεν υπάρχει λύση πάρα μόνο να του πεις ότι θα απευθυνθείς στην αστυνομία, κτλ. Κοψτου τη φορά όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Αν είχε σχέση δε θα σε ενοχλούσε καν, αλλά αυτά που κάνει σε εσένα τα κάνει κι αλλού και τον αποφεύγουν όλες. Έτσι μόλις ξεμείνει θυμάται την προηγούμενη και δρα με τον μόνο τρόπο που ξέρει.

Σε βρίσκω πολύ σωστή εκτός από το σημείο που λες ότι δεν θες να μπλέξεις το αγόρι σου. Δεν θα τον μπλέξεις, εφόσον του έχεις πει για τον πρώην σου, καλό είναι να τον ενημερώσεις για τι συμβαίνει και την δική σου ξεκάθαρη θέση για να αποφευχθούν τυχόν παρεξηγήσεις.
Όσο για αυτόν, σε μία απ τις καλημέρες που σου στέλνει, εγώ θα του έστελνα το εξής μήνυμα: Έχω κρατήσει όλα σου τα μηνύματα και τώρα θα σε μπλοκάρω. Εφόσον δεν σταματήσεις να με παρενοχλείς, την επόμενη φορά που θα σε δω μπροστά μου ή δω μήνυμα σου, θα κάνω αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα και το εννοώ."
Καλή τύχη εύχομαι, είσαι θεά !

Συμφωνώ με τον σχολιαστή «think”. Το μόνο που θα σε ενθάρρυνα διαφορετικά είναι στο να μην φέρεις όλη αυτήν την άρρωστη κατάσταση και χαλάσει την «υγεία» της τωρινής σου σχέσης. Προσωπικά δεν θα έλεγα τίποτα στον σύντροφο μου. Και αυτό γιατί είναι ΜΟΛΙΣ δυο μηνών σχέση και θεωρώ πως τέτοιου είδους αναφορές αναχαιτίζουν την χαρά και την ανάπτυξη της. Σε όλα τα άλλα συμφωνώ με τον παραπάνω σχολιαστή. Αυτός ο τύπος ενεργεί απευθυνόμενος στο εγώ του και θέλει κατάκτηση για την κατάκτηση και όχι για εσένα. Είναι παρεκκλίνουσα η συμπεριφορά του και οφείλεις να διαφυλάξεις πρωτίστως τον εαυτό σου και στη συνέχεια την σχέση σου. Κάθε απάντηση σου, αρνητική ή θετική, λειτουργεί ως ενθάρρυνση. Στείλε το μήνυμα που πρότεινε ο παραπάνω σχολιαστής και μπλόκαρε τον. Αν συνεχίσει, πήγαινε στην αστυνομία να τον καλέσουν και να του πουν ότι ζητάς να μην σε ξαναενοχλησει. Αγαπητή φίλη, άφησε πίσω σου αρρωστημένες καταστάσεις και επένδυσε σε ανθρώπους με υγιείς τρόπους σύνδεσης. Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά

Ενημερώνεις οικογένεια,σχέση και στενούς φίλους για την κατάσταση και παράλληλα μιλάς άμεσα με δικηγόρο και καταθέτεις ασφαλιστικά μέτρα ή κανείς ό,τι άλλο σου πει. Μην σου φαίνονται υπερβολικά όσα λέω,μην παίζεις με ανθρώπους που δεν σέβονται το όχι σου. Κινδυνεύεις.

Εγωισμός λέγεται αυτό. Όταν μπορούσατε να είστε μαζί δεν ήσασταν γιατί τον βόλευε η ελευθερία στη σχέση σας. Άλλωστε αυτό ήταν συμφωνημενο.Ζήτησε να λήξει και μόλις σε είδε με τον άλλον θυμήθηκε ότι έχει αισθήματα. Ναρκισσιστική συμπεριφορά.Τωρα σε ακολουθεί και στη δουλειά και στέλνει μήνυματα και παίρνει τηλ. για να σου δημιουργήσει προβλήματα. Είναι και ψυχοπαθής με λίγα λόγια. Μπλόκαρέ τον, πες στο αγόρι σου να έρχεται να σε πάρει απ' τη δουλειά και στο τηλέφωνο βάλε το αγόρι σου να απαντήσει και να του πει να μην ξαναενοχλησει. Ο μόνος λόγος που το λέω αυτό είναι μήπως και ξυπνήσει ακούγοντας το φίλο σου στο τηλέφωνο αφού εσένα σε αγνοεί. Αν παρόλα αυτά το συνεχίσει πείτε του ότι θα τον καταγγείλετε στην αστυνομία. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να σε παρακολουθεί!

μάθημα νο 3537 : δεν δίνουμε ποτέ λεπτομέρειες για τη ζωή κ την καθημερινότητα μας με τ καλημέρα (ιδιαίτερα στο σχήμα "ανοικτή σχέση") Ρώτα δικηγόρο άμεσα

Scroll to top icon