ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.8.2021 | 21:23

Είναι φυσιολογικό???

Όταν συγκατοικεις και σου λέει ότι θέλω να φύγεις για λίγο να απολαύσω το σπίτι και την ηρεμία μου τι σημαίνει? Γιατι το εξέλαβα ότι είμαι βάρος. Αν έχει πρόβλημα με την συγκατοίκηση να μου το πει. Κατανοώ την ανάγκη ατομικότητας αλλά κάτι δεν μου κολλάει.
6
 
 
 
 
σχόλια

Είτε φίλοι, είτε ζευγαρι, είτε άγνωστοι, από την στιγμή που ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΕΙΣ, δεν έχει κανενα δικαίωμα να σε «διώχνει». Στην θέση σου θα έλεγα «από την στιγμή που συγκατοικούμε, αν θέλεις την ησυχία σου, φύγε εσύ από το σπίτι. Αν θέλεις να απολαύσεις το σπίτι μόνος/μόνη τότε νοίκιασε ένα μόνος/η σου». Και αν δεν το καταλάβει μπορείς να πεις «και εγώ θέλω τα ιδια πράγματα, όποτε σήκω και φύγε». Καλά κάνει και «κάτι δεν σου κολλάει» και να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου. Το να σε βιώνει ο αλλος ως βάρος, είναι δικό του θέμα από την στιγμή που συμφώνησε σε συγκατοίκηση.

Scroll to top icon