ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.8.2021 | 07:05

Πείτε μου τη γνώμη σας!

Σε λίγες μέρες γίνομαι 34 και ζω σε μια επαρχιακή πολυ μικρή πόλη. Έχω μια πολύ καλή δουλειά όμως ζω με τους γονείς μου και η προσωπική μου ζωή είναι βαλτωμένη 2 χρόνια τώρα αφού ο νέος κόσμος φεύγει συνέχεια από την πόλη. Όποτε αποφάσισα να ψάξω κάτι σε άλλη πόλη. Βρήκα δουλειά λοιπόν με ακριβώς τα ίδια χρήματα σε Θεσσαλονίκη και Γιάννενα και έχω τεράστιο δίλλημα για το που να πάω. Από τη μια η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη που αγαπώ, που ήθελα πάντα να πάω και που πάντα επισκέπτομαι-ημουν φοιτήτρια εκεί- από την αλλη όλοι μου λένε ότι δεν είναι η πόλη που ήξερα, πως ρημάζει συνέχεια, είναι βρώμικη και ο κόσμος δυσκολεύεται πολυ. Από την άλλη, τα Γιάννενα έχουν πάντα πολύ κόσμο, είναι κοντά σε μέρη όπως Ζαγοροχώρια, έχουν ζωή και γενικά είναι ένα μέρος όπου η οικονομία φαίνεται πολύ καλύτερη. Είναι όμως επαρχία και μου λένε ο στόχος είναι να φύγεις από επαρχία να πας σε επαρχία? Θα βγεις σε δυο τρία μαγαζια και θα σου περάσει ο ενθουσιασμός, θα νιώσεις όπως εδώ που ζεις. και δεν ξέρω αν είναι φοιτητούπολη, μην βγαίνω κ είναι όλα μωρά. βοηθήστε με λίγο :)
7
 
 
 
 
σχόλια

Γιάννενα. Μην ακούς τι σου λένε, γιατί και η επαρχία από επαρχία διαφέρει. Η Θεσσαλονίκη είναι συνυφασμένη με τα ξέγνοιαστα φοιτητικά σου χρόνια, αλλά αν είναι να ζεις και να δουλεύεις εκεί, μπορεί να σου φανεί ταλαιπωρία, ειδικά εφόσον έχει αλλάξει κιόλας προς χειρότερα.

Γιάννενα. Έιναι πανέμορφα, έχουν ζωή όλο το χρόνο, έχουν πολύ καλή αγορά για ψώνια, η ζωή είναι πολύ πιο βολική από την Θεσσαλονίκη. Αυτά που σου παν για την δεύτερη μου πόλη ισχύουν. Κανονικά και με το νόμο.

Προς εξομολογητρια

Σίγουρα θα διάλεγα τη Θεσσαλονίκη, μου αρέσει που μπορείς να έχεις τα πάντα ο,τι μα ο,τι ώρα θες, μα ένα γλυκό ένα φαγητό ένα ποτό μια έξοδο ,αντίθετα στα Γιάννενα κάποια στιγμή κλείνουν πχ τα μαγαζια και νεκρώνουν τα παντα όπως σε όλες τις επαρχιακές πόλεις ενώ έχει και πολλή βροχή και υγρασία τον χειμώνα. Επίσης στη Θεσσαλονίκη θα γίνονται σίγουρα πιο πολλά δρωμενα,εκδηλώσεις κτλ. Στη Θεσσαλονίκη ωστόσο σίγουρα θα επέλεγα να μεινω σε ήσυχες συνοικίες τύπου Τριανδρία, Τούμπα κτλ. Το κακό είναι πως ίσως να σου σπάνε τα νεύρα στην κίνηση αν η εργασία σου είναι μακριά από το σπίτι σου,ενώ στα Γιάννενα ναι μεν έχει κινήση, αλλά έχει και πιο μικρές αποστάσεις.

Scroll to top icon