ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.9.2021 | 00:22

Μήν γελάσετε

Μου λέει συχνά πόσο όμορφος είμαι,με αγκαλιάζει κλπ.Μου αρέσει πολύ που μου το λέει,αλλά εγώ δέν έχω πιστέψει ποτέ ότι είμαι όμορφος.Δέν είναι θέμα ανασφάλειας,είναι ότι δέν έχω κάτσει ποτέ να παρατηρήσω τον εαυτό μου.Εν τω μεταξύ,εκείνη είναι πολύ όμορφη κοπέλα,αντικειμενικά,και 5 μήνες τώρα που είμαστε μαζί,ακόμα δέν το πιστεύω.Κι όταν μου λέει κι αυτά τα λόγια,κάτι παθαίνω.Αναρωτιέμαι άν λέει αλήθεια ή κάνει πλάκα.Είμαι πολύ ερωτευμένος μαζί της,και ενώ είχα κι άλλες σχέσεις,είναι η πρώτη φορά που μου το είπε κάποια,και δείχνει να το πιστεύει.
5
 
 
 
 
σχόλια

Κοίτα να το εκτιμάς όπως πρέπει. Σαφώς και είναι μαζί σου επειδή σε βρίσκει όμορφο κι ερωτεύσιμο, μα σου το λέει κιόλας, που σημαίνει ότι δεν παίζει παιχνίδια αποφεύγοντας να κάνει κοπλιμέντα (ή, ακόμα χειρότερα, ρίχνοντάς σε) προκειμένοι να νιώσει εκείνη ανώτερη. Πιστεύω ότι αυτή είναι μια προέκταση ενός ανθρώπου που δεν δίνει για να πάρει κάτι πίσω.

Όταν ερωτεύεσαι πραγματικά κούκλο τον βλέπεις τον άλλο ακόμα και αν δεν είναι. Πιστεύεις ότι είναι το πιο όμορφο πλάσμα στη γη. Το έχει περιγράψει ο Σαίξπηρ σε ένα από τα έργα του με τον καλύτερο τρόπο (και κωμικό).
Τώρα αν είσαι κιόλας, ακόμα καλύτερα. Μην τα σκαλίζεις τόσο πολύ. Απόλαυσε τη σχέση που έχεις. Για να σου λέει ότι είσαι όμορφος, σημαίνει ότι εκείνη έτσι σε βλέπει. Να είσαι χαρούμενος.

Scroll to top icon