ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.9.2021 | 17:55

Να κάνω κίνηση;

Από την πρώτη στιγμή που είδα αυτόν τον άντρα τρελάθηκα, και 3 χρόνια μετά δεν έχω νιώσει έτσι για κάποιον. Παίχτηκε κάτι μεταξύ μας παλιά, αλλά δεν εξελίχθηκε σε σχέση γιατί έλειπε αυτός εξωτερικό για δουλειά, εγώ σπούδαζα σε άλλο μέρος κτλ. Φυσικά πάντα είχαμε μια όμορφη τακτική επικοινωνία, συμβούλευαμε ο ένας τον άλλο, συζητούσαμε για τα πάντα με τις ώρες. Τους τελευταίους μήνες που είμαστε και οι δύο πλέον πίσω στην ίδια πόλη για δουλειά, κάνει από μόνος του κινήσεις για να βγούμε, στέλνει με δική του πρωτοβουλία σχεδόν καθημερινά, πάλι μιλάμε με τις ώρες και τέτοια. Έχουμε συζητήσει και ξέρω σίγουρα ότι είναι ελεύθερος αυτή τη στιγμή, φυσικά εκ μέρους μου ξέρει ότι υπάρχουν αισθήματα από παλιά. Με βάζει μεν στα μελλοντικά του πλάνα από αυτά που λέει, έχει αναφέρει σε κοινούς γνωστούς μας ότι είμαι ιδανική για σοβαρή σχέση/οικογένεια, απλώς δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω κάτι, να τον ρωτήσω ευθέως, ή να το αφήσω χαλαρά κ οτι βγει. Κάθε φορά που στέλνει κοντεύω να τρελαθώ, πόσο μάλλον όταν τον βλέπω από κοντά. Και ξέρω ότι γενικά δεν κάνει εύκολα κινήσεις με κοπέλα... (είμαι 25 κ εκείνος 30)
5
 
 
 
 
σχόλια

Κι εσύ είσαι ικανοποιημένη με το να σε βάζει στα "μελλοντικά του πλάνα"; Ρώτησέ τον ευθέως τί θέλει από εσένα για να μήν χάνεις άσκοπα το χρόνο σου.

Λες: "έχει αναφέρει σε κοινούς γνωστούς μας ότι είμαι ιδανική για σοβαρή σχέση/οικογένεια" κι εκείνος είναι 30 (ηλικία γάμου κλπ)

Τι να σου πω κοριτσάκι μου. Θες να είσαι το λιμανάκι του, ενόσω -εξ όσων μας λες- δεν υπήρξες ποτέ η φουρτούνα του;
Για να παντρευτείς κάποιον πρέπει (γνώμη μου) να έχεις περάσει από το στάδιο του έρωτα. Αλλιώς θα αδερφοποιηθείτε γρήγορα.

Συμφωνώ. Και το πάθος που είναι το πάθος; Πολύ αποστειρωμένα μου φαίνονται αυτά που λέει. Έτσι θα περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου;

Scroll to top icon