ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.9.2021 | 23:56

εχω καιρο να γραψω εδω μεσα

κι εξομολογουμαι οτι ακομη ασχολουμαι με τον τυπο που δεν εγινε ποτε τπτ επι χρονια. χαζευω ταρο για να δω τι σκατα κανει (κ ομως). ξερω οτι κατι ενιωθε κ οτι το καταπιεσε. το ταιμινγκ ηταν οφ, αλλα κ αυτος το γειωσε με την πρωτη ευκαιρια που βρηκε. κ εμεινα να στηριζομαι σε λεγομενα κοινων γνωστων, δηλ μουφιες. μου εδειξε επανηλλειμμενα -παροτι τον ενοχλουσα συνεχεια κατα καιρους, για να δω πως αντιδραει- οτι του αρεσει η ζωη που κανει, με τη σιωπη του κ τα ποστ του. μου ειχε πει παλιοτερα οτι η γκομενα του ειχε λεφτα κ οτι ξερω οτι γενικα ειναι αλλο στυλ. δηλ προτιμησε τα λεφτα κ τη βολεψη του. υποσχομαι στον εαυτο μου οτι δεν θα ξανασχοληθω με ταρο κ λλκιες. εχω εξαντληθει στο να ελπιζω πως κατι θα αλλαξει. δε νιωθει, λεμε. εχω χασει τοσο χρονο στο να προσπαθω να καταλαβω. δε μου λεει κανενας τπτ για το αν εχει ακομη σχεση ή αν παιζει σε διαφορα ταμπλο (το πιο πιθανο), δε μιλαει κ αυτος. τι κανω κ εγω τοσον καιρο κ δεν βρισκω καναν αλλο να τελειωνουμε, δεν με καταλαβαινω.
1
 
 
 
 
σχόλια

Αν ήθελες να βρεις άλλον θα προσπαθούσες. Εσύ το ρίξες στη χαρτορίχτρα και οι απαντήσεις είναι μπροστά σου. Δε θέλει. Απλά ΔΕ ΘΕΛΕΙ. Μην ντροπιαζεσαι άλλο ούτε στα μάτια σου ούτε στα μάτια του. Άλλο στυλ και λεφτακιας. Τέτοιο γκόμενο γουστάρεις; Να κοιτάει τα φράγκα σου; Έλα καλοχωνευτη η χυλοπιτα και πάμε παρακάτω.

Scroll to top icon