ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.9.2021 | 14:16

Χθες

Κάναμε τσάρκα με το αμαξι με μια φίλη (αυτή ελεύθερη,εγώ όχι) και εντόπισε δύο νεαρά παλικάρια βαριά 25 ενώ εμείς 30κατι. Της άρεσε ο ένας και έκανε τέσσερις φορές τον κύκλο με το αμάξι μπροστά τους,αυτοί το κατάλαβαν και αυτή ήθελε να προτείνει για ποτό. Εγώ ντράπηκα γιατί ποτέ δε θα πρότεινα σε αγνώστους να πάμε για ποτό. Τελικά τους το είπε και είπαν ότι δεν είναι για ποτό και ότι θα κάτσουν εκεί. Ήταν με λίγα λόγια ξεκάθαρη χυλοπιτα απλά με χάλασε γιατί φάνηκε σαν να έφαγα και γω χυλοπιτα ενώ δε μίλησα καν και ούτε είχα σκοπό.
3
 
 
 
 
σχόλια

Και τι έγινε, σου χαλάνε το σκορ; Μπορεί απλά να ήταν άφραγκοι.
Άλλο όμως αναρωτιέμαι, αν δέχονταν την πρόταση θα σε χάλαγε κάτι, ούσα και σε σχέση όπως γράφεις, ή όλα καλά, όλα ανθηρά;

Αν έλεγαν ναι εγώ δε θα ακολουθούσα για τους προφανείς λόγους. Απλά μου την έσπασε που εμμέσως πλην σαφώς με πήρε και μένα η μπάλα της χυλοπιτας ενώ δεν έβγαλα κιχ. Και ναι αν ήθελα να φάω χυλοπιτα θα την έπεφτα και εγώ αβερτα σε όποιον έβλεπα. Με χάλασε που την έφαγα πλαγίως.

Τι εννοείς την έφαγες πλαγίως ;;; Ειλικρινα δρν καταλαβαινω αυτό το χαμο που κανεις για 2 αγνωστους που θα εδινες εσυ η ίδια χυλοπιτα αν τα παιδιά δέχονταν την πρόταση. Μήπως αυτό είναι που σε ενόχλησε; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δίνεις τόση μεγάλη σημασία σε κάτι τόσο χαζό. Χαλάρωσε !!

Scroll to top icon