ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.9.2021 | 21:52

Υποτίθεται...

Υποτίθεται πως με αγαπά. Υποτίθεται πως είμαι ο άνθρωπος του. Υποτίθεται πως δεσμευτικαμε να είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλο στα εύκολα στα δύσκολα, στις λύπες στις χαρές... απλά υποτίθεται. Δεν παντρεύτηκα για να αισθάνομαι μόνη, ούτε στα δύσκολα ούτε στα εύκολα. Παντρεύτηκα για να ειμαστε ένα με τον σύζυγό μου,υποτίθεται...
7
 
 
 
 
σχόλια

Tα είπες σε αυτόν; Αν δεν έχετε παιδιά αλλά και να είχατε δε βρίσκω το λόγο να συνεχίζεις μια σχέση που νιώθεις μόνη. Αν σε βλέπει σαν πρόβλημα ή νομίζει πως έδεσε το λιμάνι του για την κοινωνία και είναι αδιάφορος απέναντί σου,δε σε υπολογίζει,δε σου δίνει λογαριασμό,δε σε κάνει βάζει μεσα στα 'δικα του' γιατί παραμένεις; Ήταν από πριν έτσι ή ξαφνικά έγινε έτσι; προτείνω να κάνεις μια ξεκάθαρη κουβέντα μαζί του και να του πεις ότι είστε μαζί τυπικά αλλά νιώθεις εντελώς μόνη. Πες του ότι δεν καλύπτεσαι και αν συνεχίσει να παίζει το 🎻 του τότε δεν έχεις παρά να αποχωρήσεις αθόρυβα.Με αξιοπρέπεια. Ας πάνε στα κομμάτια και οι γάμοι και όλα. Είμαστε με κάποιον που μας κάνει χαρούμενους. Τέλος!

Γι' αρχή συζητήσετε το, εννοώ ουσιαστική συζήτηση και σε δεύτερο χρόνο να υπάρξει ουσιαστική αλλαγή. Αν δεν γίνει και πριν έρθει κανένα παιδί καλό θα ήταν να χωρίσουν οι δρόμοι σας. Αυτά τα πράγματα δεν αλλάζουν, ειδικά κιόλας με την έλευση ενός παιδιού που δυσκολεύει η καθημερινότητα. Δυστυχώς τις περισσότερες φορές αυτά τα θέματα υπάρχουν πριν από το γάμο αλλά θεωρείς ότι θ'αλλαξουν,
"υποτίθεται".

Συμβαίνει και στους καλύτερους.
Κάνεις μια σοβαρή συζήτηση κι αν βλέπεις ότι αυτό δεν έχει αποτέλεσμα σηκώνεσαι και φεύγεις.
Ο άνθρωπος δεν αλλάζει έτσι εύκολα, πρέπει πρώτον να είναι σε θέση να αναγνωρίσει για αδυναμίες του και δεύτερον να προσπαθήσει συντονισμένα να τις αλλάξει προς το καλύτερο.
Στις περισσότερες τέτοιες περιπτώσεις αυτος/η που προσαρμόζεται είναι ο ίδιος που έχει το παράπονο, ώστε αρχικά να δώσει χρόνο και χώρο στον άλλο. Μονο που αυτό δεν φέρνει ποτέ την επιθυμητή αλλαγή, αλλά την ίδια την παραίτηση.
Αν δεν έχεις παιδιά μην χάνεις χρόνο...

Αν υποτίθεται, πρέπει να εξηγήσεις πως νιώθεις, αφού δεν καταλαβαίνει. Αν δεν αλλάξει κάτι, τότε είναι καιρός να φύγεις. Αφού ούτως ή άΛλως μόνη σου νιώθεις. Καλύτερα να είσαι μόνη σου και να χτίσεις τη ζωή σου από την αρχή.

Να μην παντρευεστε, είναι αποτυχημένος ο θεσμός, ασυναίσθητα ο άλλος σε θεωρεί δεδομένο και σταματάει η προσπάθεια. Στις περισσότερες περιπτώσεις τουλάχιστον.

Scroll to top icon