ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.10.2021 | 13:59

Δέν το αντέχω

Είμαστε συνάδελφοι(κοπέλα εκείνη)και αυτούς τους 4 μήνες που είμαι σ'αυτή τη δουλειά,δέν έχει περάσει ούτε μία μέρα που να μήν αναφέρει κάτι γι'αυτόν που έχει σχέση.Ένα ρημάδι διάλειμμα κάνουμε,κι εκεί τα ίδια συζητάνε με άλλες συναδέλφους.Κάποιες φορές μιλάει και στο τηλέφωνο μαζί του και αρχίζει τις γλύκες,και δέν ξέρω πού να πάω για να μήν την ακούω.Από την πρώτη στιγμή που την είδα τρελάθηκα,και είναι φυσικό να μήν αντέχω αυτή την κατάσταση.Άν έχει βρεθεί κάποιος στη θέση μου θα καταλάβει.Είμαι άντρας και στα 29 που είμαι,πρώτη φορά ζηλεύω κάποιον άλλο άντρα για την τύχη του.Είναι πολύ τυχερός που την έχει γμτ.Το Σάββατο έχει γενέθλια μία συνάδελφος μας,και μας κάλεσε στο σπίτι της.Θα είμαστε μόνο άτομα από τη δουλειά, γύρω στα 8,κανένας άλλος,δέν θέλουμε να μαζευτούμε περισσότεροι λόγω covid,και θα είναι κι εκείνη.Μού 'ρχεται να πιώ κανένα ποτήρι παραπάνω και να λυθώ,να της πώ πώς νιώθω και να το βγάλω από μέσα μου.Σκέφτομαι όμως το μετά,το ότι είμαστε συνάδελφοι και την προσπάθεια που έκανα για να είμαι σ'αυτή τη δουλειά.Δέν ξέρω τί αξίζει περισσότερο.
3
 
 
 
 
σχόλια

Καταλαβαίνω αλλά δε το βλέπεις ότι όχι μόνο το κεφάλι σου θα φας αλλά πιθανότατα θα κάνεις και τα πράγματα περίεργα στη δουλειά; Από την άλλη αν δεν αντέχεις ποιος είμαι εγώ που θα σου πω κρατήσου; Φόρτσα και δε ξέρεις ποτέ, στο μακροπρόθεσμο ίσως και να σ βγει σε καλό (μπορεί να χωρίσει και να ψάξει έναν ώμο να κλαφτεί). Αλλά το πιο αξιοπρεπές είναι να κάνεις τουμπεκί και να προχωρήσεις.

Scroll to top icon