ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.11.2021 | 04:16

Αυτή που εμπιστευόμουν

Κάναμε κάτι 6 μήνες και έλεγε πως την αγνοούσα και αισθανόταν ότι την γράφω... Μετά απ' αυτούς τους 6 μήνες πέρασαν άλλοι 3 μήνες όπου έλεγε ξανά το ίδιο. Μετά απ' αυτούς τους 3 μήνες πέρασαν περίπου 6 μήνες και φτάνουμε στο σήμερα. Έμαθα ότι έκανε κάτι με άλλον και την πρώτη φορά, και την δεύτερη. Νιώθω προδομένος, απογοητευμενος, πικραμένος, η πίστη μου στους ανθρώπους έσπασε για ακόμη μια φορά, έχω κατάθλιψη και κάνω μερικές πολύ άσχημες σκέψεις... Με κορόιδεψε, έπαιξε με την εμπιστοσύνη μου, μου έλεγε ότι θέλει μόνο εμένα... Μου έλεγε ότι δεν της έβγαινε με άλλον... και το έκανε. Δεν ξέρω τι να κάνω... Πεθαίνω, όλα γκρεμίστηκαν μέσα μου.
10
 
 
 
 
σχόλια

Κοίτα, το ότι η άλλη χρησιμοποίησε την απιστία σαν "τιμωρία" επειδή δεν της έδινες όσα ζητούσε από τη σχέση σας, το φταίξιμο πάει σ' αυτήν, όχι σ' εσένα. Και γενικώς, να φοβάσαι λίγο όσες χοροπηδάνε από ενθουσιασμό για σένα, σου λένε ότι σε θέλουν σαν τρελές και φέρονται σαν ερωτευμένες έφηβες, γιατί συνήθως αυτές ακριβώς είναι που από τη μια στιγμή στην άλλη θα κάνουν κάτι που δεν το περιμένεις, όπως να σε απατήσουν (γιατί έτοι τους κάπνισε ή γιατί νομίζουν ότι παίρνουν εκδίκηση) ή να σε χωρίσουν ή να ξεκινήσουν υστερίες. Πρόκειται για συναισθηματικά ασταθή άτομα. Όπου βλέπεις ορμητικά συναισθήματα, κράτα μικρό καλάθι. Οι ενήλικες δίνουν χρόνο, αφήνονται μεν στα θετικά συναισθήματα, αλλά ζυγίζουν τον άνθρωπο, βλέπουν τι προσδοκίες μπορούν να έχουν και τι όχι. Εκείνη δεν ήταν συναισθηματικά ώριμη, έκανε σαν παιδάκι που δεν του έδωσαν την προσοχή που ήθελε, οπότε γκρέμισε μια στίβα πράγματα νομίζοντας ότι θα γίνει το δικό της. Τι μακροπρόθεσμο θα μπορούσατε να χτίσετε με ένα τέτοιο ασταθές άτομο; Να χαίρεσαι που έγινε ό,τι έγινε και κατάλαβες το ποια είναι πριν δεσμευτείτε με γάμο ή με τη δημιουργία σπιτικού και οικογένειας. Άσ' το.

Σε καταννοω. Ξέρω ότι ακούγεται σκληρο κι έχεις κάθε δίκιο. Αυτή όμως είναι αυτή που είναι. Δεν αλλάζει. Ούτε αυτό που σου έκανε. Όσο σκληρό κι αν είναι, το δέχεσαι ξεκοβεις μια κ καλή και φροντίζεις να συνέλθεις. Δεν αξίζει το κόπο να χαλαστεις και να αναλωθείς περισσότερο.
Ωστόσο, μας λες πως κι η ίδια είχε τα παράπονα της απέναντι σου. Ισχύουν; Την είχες παραμελήσει άθελά σου ή ηθελημένα;
Για εμένα αυτά αναλογισου και φρόντισε να μην τα κάνεις σε επόμενη κοπέλα. Γιατί σίγουρα κι αυτό με τη σειρά του δεν ακούγεται κάτι θετικό.

Αφού στο έλεγε ότι την παραμελεις. Έψαξε αλλού την τύχη της. Προφανώς δεν επικροτώ την ανειλικρίνεια της, αλλά φαίνεται ότι και εσύ την είχες δεδομένη. Φαίνεται από τα γραφόμενα σου δηλαδή "κάναμε κάτι έξι μήνες" Τι κάτι; Σεξ; Dating; Σχεση; Δεν είναι όλα τρόπος του λέγειν. Πολλά φαίνονται έστω κ ασυνείδητα από τον τρόπο που μιλαμε/γράφουμε. Εγώ καταλαβαίνω ότι ναι μεν ψηνόσουν, αλλά δεν τρελαινοσουν κιόλας. Ήθελες και λίγο την φάση σου, χωρίς να την υπολογίζεις. Ένιωθες ότι σε πρήζει και λίγο. Σα να γκρινιάζει και να είναι ανίκανοποιητη. Έγινε και λίγο γραφική κάθε τρεις και λίγο... Ε ρε φίλε μου κλαιγε τώρα. Έτσι είναι, αν δεν προσέχουμε τον άνθρωπο που έχουμε, τον προσέχει άλλος. Κάνε μια αυτοκριτική και μην κουνάς το δάχτυλο μόνο σε αυτή. Σκοπός είναι να ακούμε τις ανάγκες του συντρόφου μας και να βελτιωνομαστε και αν βλέπουμε ότι δεν τραβάει, το κόβουμε. Δεν διαιωνίζουμε μια χλιαρή κατάσταση. Καλή τύχη την επόμενη φορά.

Σε νιώθω ρε φίλε μου, πολύ.
Ο καθένας κουβαλάει το δικό του βάρος μέσα του, είτε είναι κέρατο, είτε προδοσία, είτε φόβοι, πίεση, άγχος.
Αλλά όλοι κουβαλάμε κάτι και όλοι έχουμε κάτι να μας βάζει να κάνουμε άσχημες σκέψεις.
Βρες δύναμη και άσε πίσω ότι σε βαραίνει και ζήσε την ζωή σου όπως σου αξίζει.
Δώσε στον εαυτο σου την αγάπη που άλλοι δε σου δίνουν.

Και να ξέρεις, ότι δεν είσαι μόνος σου σε αυτό 💜
Είμαστε πολλοί σαν εσένα 💜

Κάπως μπερδεμένα τα γράφεις. Είχατε σχέση ή απλώς κάνατε κάτι;
Γιατί χωριζεις χρονικα κατ' αυτόν τον τρόπο τα διαστηματα;
Αυτά που περιγράφεις συμβαίνουν σχεδόν σε όλους μας. Κάπως πρέπει να βρεις τρόπο να ανταπεξελθεις.

λυπάμαι που αναγκάστηκες να ζήσεις αυτή την πικρή εμπειρία. Όμως να ξέρεις, ότι θα βρεις σίγουρα ένα άλλο, καλό κορίτσι που θα φωτίσει ξανά τη ζωή σου κι αυτό θα συμβεί ακόμη πιο γρήγορα απ' ότι μπορεί να νομίζεις, αν καταλάβεις τι ακριβώς συνέβη μεταξύ σας και γιατί αυτή σου φέρθηκε τόσο σκάρτα. Ο λόγος που έχεις κολλήσει σ' αυτή τώρα είναι γιατί σε πλήγωσε αφού σε είχε οδηγήσει να πιστέψεις σε κάτι που δεν ήταν αληθινό και δεν είχε τα κότσια να σου πει την αλήθεια. Αυτός ο άνθρωπος να ξέρεις θα είναι πάντα χαμένος επειδή έχει μάθει να λειτουργεί έτσι προφανώς,. Εσύ που έχεις μάθει να αγαπάς και να σέβεσαι θα μπορέσεις ευκολότερα να νιώσεις πάλι ασφαλής σε μια καινούργια σχέση. Και να θυμάσαι πως όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι. Κοίτα μπροστά και άσε το κακό αυτό παρελθόν να μείνει εκεί που πρέπει. Πίσω.

Ζω κάτι παρόμοιο φίλε. Δεν αξίζει να χαλιέσαι. Σου απέδειξε πόσο "μικρός" άνθρωπος είναι. Σίγουρα αξίζεις καλύτερα! Αυτή θα μετανιώνει κι αυτή έχασε. Ψηλά το κεφάλι!!!

Scroll to top icon