ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.11.2021 | 22:16

Ε;

Πώς αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος μόνος του την κατάθλιψη; Ουσιαστικά δεν έχω κανέναν. Θέλω απλά να φύγω μακριά.
4
 
 
 
 
σχόλια

Βρες τις ανάγκες σου σαν άνθρωπος , κάλυψε τες όπως μπορείς και δες πως θα νιώθεις έπειτα. Όλοι έχουμε ανάγκη την αγάπη ,τους ανθρώπους, την αποδοχή και χωρίς αυτά είναι απολύτως φυσιολογικό να νιώθουμε καταθλιπτικά ! Μην βιαστείς να βάλεις ταμπέλα στον εαυτό σου ότι είσαι "άρρωστος " θα έλεγα εγώ... Είσαι ένας άνθρωπος με συναισθήματα. Δώστους μία αγκαλιά και κάνε έστω το ελάχιστο που θα σου φέρει ικανοποίηση. Στρώσε το κρεβάτι σου για αρχή. Η ευγνωμοσύνη για τα πολύ απλά βοηθάει !

Με τη βοήθεια ειδικού και, εφόσον το κρίνει εκείνος απαραίτητο, και με αγωγή. Κάνε αυτό το δώρο στον εαυτό σου, εν ανάγκη κάνοντας αιματηρή οικονομία. Η ψυχική μας υγεία είναι ό,τι σημαντικότερο έχουμε.

Για άλλη μια φορά, η κατάθλιψη είναι ασθένεια. Αν όντως πάσχεις απο κατάθλιψη δεν χρειάζεσαι φίλους, χρειάζεσαι ψυχίατρο. Όπως δεν θα μπορούσες να θεραπεύσεις μόνος οποιαδήποτε ασθένεια στον οργανισμό μου έτσι είναι και η κατάθλιψη. Όσο πιο γρήγορα το κατανοήσεις τόσο το καλύτερο για σένα.

Scroll to top icon