ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.11.2021 | 19:10

Είναι φυσιολογικό;

Έχω σχέση εδώ και 6 μήνες με ένα παιδί,όλα είναι πολύ καλά μεταξύ μας,αλλά τον τελευταίο μήνα περίπου,συμβαίνει το εξής:Ακόμα κι άν θέλω απλά μιά αγκαλιά ή ένα φιλί και μόνο,κάτι παθαίνει,φουντώνει και μου λέει ότι δέν μπορεί να συγκρατηθεί.Χθές περπατούσαμε και του έπιασα το χέρι,και μου είπε να σταματήσω γιατί είμαστε σε δημόσιο χώρο και δέν θέλει να χάσει τον έλεγχο.Μου λέει πως όσο περνάει ο καιρός με ερωτεύεται περισσότερο,και γι'αυτό νιώθει έτσι.Όσες φορές βρεθούμε,συνήθως 5-6 φορές την εβδομάδα,κάνουμε σέξ και όχι μόνο μία φορά,γιατί κι εγώ το θέλω πολύ.Δέν μου έχει κάνει ποτέ παράπονο γι'αυτό,και όλο μου λέει πόσο ερωτευμένος είναι μαζί μου.Είναι η δεύτερη μου σχέση,ο πρώην μου ήταν πιό συγκρατημένος,και ίσως γι'αυτό τώρα μου κάνει εντύπωση.Είναι ok η φάση;Είμαι 22,είναι 25.
4
 
 
 
 
σχόλια

Απόλαυσε αυτό που σου συμβαίνει. Ειναι ερωτευμένος και με κάθε σου άγγιγμα αναστατώνεται το παιδί. Μπράβο μπράβο πολύ μου αρέσουν τέτοιες εξομολογήσεις.

Scroll to top icon