ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.11.2021 | 00:05

Άνεργη, αζευγάρωτη

Και γενικά πάλι όλα στο 0. Χμμμ, το πιο βασικό όμως για εμένα και προτεραιότητα η επαγγελματική μου αποκατάσταση. Εχω την εντύπωση πλέον ότι έρχεται η ώρα να αποδεχτώ ότι δε θα κάνω τη δουλειά που πάντα ονειρευόμουν. Αυτό γιατί μια μέρα πέταξαν ένα προσοντολογιο για να θεωρείσαι "καλός εκπαιδευτικός" και να έχεις πρόσβαση μόνο τότε στο δημόσιο. Ίσως κι εγώ έπρεπε να είχα φροντίσει έστω για κάποια "προσόντα" νωρίτερα. Βλέπετε δεν είχα χρήματα κυρίως (!). Όσο είμαι εκτός κάποια χρόνια προσπαθώ να δουλεύω από εδώ κ απ εκεί. Αυτό πάντα δίχως επιτυχία. Συγκέντρωσα όμως κάποια χρήματα. Τώρα που είχα κάποια και προσπαθώ να μαζέψω τα αμάζευτα από προσόντα και πάλι δε ξέρω αν θα έχω και πάλι στον ήλιο μοίρα. Όλοι θα αποκτούν την προϋπηρεσία και τα επιπλέον τους προσόντα και πάλι με κόβω για τελευταία των τελευταίων να μπω κι εγώ. Νομίζω πως κάνω μια τρύπα στο νερό απλά είπα να προσπαθήσω άλλη μια γ@ φορά. Καλά για ιδιωτικό τομέα, εκεί κι αν δεν έχω ελπίδες. Εκεί κι αν έχει γίνει επιχείρηση κ στρατός το επάγγελμα. Ειλικρινά τα γράφω για να τα βγάλω από μέσα μου. Πονάω μέσα μου κάθε μέρα. Έξω δύσκολο να πάω. Έχω ζήτημα μεγάλο στα οικονομικά μου. Δόξα το Θεό είμαι υγιης. Δε ξέρω πόσο ακόμα. Τα ψυχολογικά μου είναι πλέον χάλια.. Δεν είμαι κ μικρούλα έφτασα 29..κ εγώ περίμενα να μπει μια τάξη στη ζωή μου. Είμαι σε φάση δε ξέρω τι μου γίνεται και τι θα κάνω στη ζωή μου εγώ. Καλά τα συναισθηματικά μου επίσης στο βρόντο :-p Όλα βαίνουν καλώς..
8
 
 
 
 
σχόλια

Φίλη έτσι όπως τα γραφες νόμιζα ότι είχες φτάσει 42. Επίσης με αυτά τα "προσόντα" ειλικρινά με μπέρδεψες. Μαστεράκι εννοείς και γλώσσες; Αν πήγαινες με σύμβαση σε κάνα μακρινό νησί για να μαζέψεις μόρια δε θα σε παίρναν; Γενικά το βλέπεις λίγο λάθος νομίζω. Μπορεί να μην έκανες τα τελευταία 4-5 χρόνια τις επιλογές ΑΑ αλλά τσιλ.. Δες το λίγο θετικά.

Με τα σημερινα δεδομένα που πλεον στα 50 τους παντρέυονται (π.χ. η γυναικαρα ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή , ) και 42 να ήταν η εξομολογούμενη μικρή θα ήταν .

Δηλαδή το πρότυπο της ''γυναικάρας'' είναι αυτή η ηθοποιός για σένα, ώστε να μπαίνει σε σύγκριση με τις υπόλοιπες γυναίκες; Δεν ξέρω ποια είναι βασικά και ούτε με απασχολεί η Βλαντή και η καθεμιά που θεωρείται επίγεια θεά για μερικούς Η καθεμία γυναίκα που σέβεται και αγαπά τον εαυτό της, θεωρείται όμορφη και περιποιημένη. Και εν ολίγοις μας λες πως η γυναίκα μετά τα 40 μαραίνεται και αξίζει μόνο αν κάποια έχει τη γραμμή της συγκεκριμένης ηθοποιού. Δεν συνεχίζω άλλο, γιατί αν σχολιάσω μπορεί να σβηστούν τα σχόλιά μου. Καλά κρασά! Με τέτοια μυαλά πηγαίνει κανείς ''μπροστά''.

Κ είμαι η εξομολ.
Κοίτα παίρνουν με βάση τα προσόντα πλεον.
Προσοντα=μόρια
Όσα περισσότερα μόρια έχεις, τόσο πιο πάνω είσαι στους πίνακες. Εγώ είμαι πολύ χαμηλά στους πίνακες τώρα.
Δεν εχω αρκετά μόρια. Μόνο του πτυχίου μου.
Όταν θα τοποθετήσω κάποια νέα προσόντα μου
Θα έχουν όλοι να προσθέσουν δικά τους προσόντα όπως κ προϋπηρεσία (δίνει μόρια φυσικά κ αυτό)
Εγώ δεν θα έχω προϋπηρεσία όμως γιατί δεν με παίρνουν τωρα. Μόνο οι πιο πάνω από εμένα. Οπότε δε ξέρω αν διεκδικήσω καλύτερη θέση από αυτή που έχω ήδη ή θα είμαι στα ίδια για να με πάρουν κι εμένα ποτέ.
Επομένως, δεν είναι ότι το βλέπω πολύ αλλιώς ή ότι με μια σύμβαση να πάω κάπου αλλου ετσι είναι στ χέρι μου..
Ελπίζω να έγινα πιο κατανοητή τώρα...

Επίσης, συγνώμη δεν απάντησα και σε αυτο
Διδακτορικο,Μάστερ, γλώσσες, επιμορφώσεις εννοω
Μάστερ πχ έχει 20 μόρια ενώ μια ξένη γλώσσα β2 3 μόρια..

Αστρικι το πρόβλημα σου θα σου το λύσει ένα καλό πολιτικό μέσο. Άσε τα άλλα και εστίασε σ αυτό. Για να σου λέω ξέρω. Έμαθα τελευταία για κάτι διορισμούς και έφριξα. Και με μηδαμινα προσόντα. Όσο και να σκουζουν κάποιοι, στην Ελλάδα δεν έχει αλλάξει τίποτα τα τελευταία 45 χρόνια.

Scroll to top icon