ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.12.2021 | 00:59

...

Το περασμενο Σαββατο ειχαμε μια εκδηλωση με τη δουλεια στην οποια ηταν κ ενας συναδελφος που μου αρεσει. Γενικα δεν μου χει δειξει ξεκαθαρα οτι του αρεσω, εχω απλα καποιες ενδειξεις αλλα δεν ειμαι σιγουρη. Ολο το βραδυ στην εκδηλωση ειχε την προσοχη του σε μια συναδελφο κ μιλουσαν, γελουσαν κ γενικα αν τους εβλεπε κανεις θα ελεγε οτι ψιλοφλερτάρουν. Μετα την εκδηλωση πηγα κ με αλλους συναδελφους γ ποτο μιας κ ηταν τα γενεθλια μου κ ειπα κ σ αυτον να ερθει κ ηρθε. Με κερασε σφηνακια για τα γενεθλια μου κ μετα μιλησαμε για λιγο, αλλα μιλούσαμε κ με τους αλλους γιατι ημασταν μεγαλη παρέα. Όταν πηγα σπιτι, μετα απο λίγα λεπτα ελαβα μηνυμα στο whatsapp απο αυτον που ελεγε "χρονια πολλα" κ μια χαρουμενη φατσα. Μου εκανε εντυπωση ενα τετοιο μήνυμα δεδομενου οτι νωριτερα ημασταν εξω μαζι κ προφανως κ μου ειχε ευχηθει. Ηταν σαν να ηθελε να πιασει κουβέντα. Επισης λιγα λεπτά αργότερα μου εκανε αιτημα φιλιας στο ινσταγκραμ. Σημειωτεον δεν χρησιμοποιεί ινσταγκραμ, δεν ποσταρει φωτογραφιες, εχει φανταστειτε μονο μια στο προφιλ του κ επειδη το εχουμε συζητησει στο παρελθον, του είχα πει πως ουτε κ γω το χρησιμοποιω πολυ, πιο πολυ το χω για να χαζευω διασημους ή προφιλ που μ αρεσουν. Μ εκανε λοιπον εντύπωση που με ακολουθησε ενω δεν χρησιμοποιεί ινσταγκραμ κ ξερει οτι ουτε εγω χρησιμοποιώ. Απλα με μπερδευει η συμπεριφορα του, γιατι ενω φαινομενικα οσο ημασταν εξω εδινε αρκετη προσοχη σ εκεινη κ θα ελεγε κανεις οτι ενδιαφέρεται για κεινη, μετα οταν πήγε σπίτι του εστειλε μήνυμα σ μενα κ με ακολουθησε κ στο ινσταγκραμ(την κοπελα με την οποια μιλουσαν στην εκδηλωση δεν την εχει στο ινσταγκραμ-εμ φυσικα κ εψαξα, τι νομιζατε). Ναι ξερω, αντικειμενικά κανενα απ τα δυο δεν λέει κάτι σαν κινηση, απλα γιατι να μου στειλει χρόνια πολλα στο whats app τη στιγμη που νωριτερα ημασταν μαζι? Μια φιλη μου που τον ξερει μου ειπε οτι ειναι αρκετα άπειρος στο φλερτ κ ντροπαλος με τις γυναικες κ γι αυτο μου είπε οτι ισως ηθελε να δει αν ενδιαφερομαι για κεινον προτου με πλησιασει γι αυτο κ φλερταρε με την αλλη μπροστα μου για να δει αντιδραση απο μενα. Δεν ξερω, θα με βολευε πολυ να πιστεψω ενα τετοιο σεναριο, αλλα μου φαινεται λιγο κουλο καποιος να δειχνει αρκετη προσοχη σε μια αλλη κοπέλα ενω του αρεσεις εσυ, απλα κ μονο για να δει πως θα αντιδρασεις. Υπάρχουν αντρες που φέρονται ετσι?
4
 
 
 
 
σχόλια

Άπειρος, με σημάδια ανωριμότητας, χωρίς να είναι ξεκάθαρος και ευθύς.
Θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς αλλά είναι δικιά σου απόφαση. Το ρίσκο είναι δικό σου.

Χμμμμ, ναι, υπάρχουν αυτοί που φέρονται έτσι, αλλά δεν τους λες άντρες ακριβώς, τους λες χθεσινά λυκειόπαιδα. Άντε το μήνυμα στο WhatsApp, που για να σου στείλει ένα άκυρο "χρόνια πολλά" μετά από κοινή έξοδο, όταν είχατε ήδη ανταλλάξει κουβέντες και βρεθήκατε σε κοινό περιβάλλον, για μένα το λες και έλλειψη φαντασίας. Άντε και το Instagram, που το ξεσκόνισε για να σε κάνει follow. Το φλερτ με συνάδελφο μπροστά σου για να κερδίσει την προσοχή σου, όμως;;; Κι αν αύριο-μεθαύριο κάνετε σχέση και, ξέρω 'γω, γίνει παρεξήγηση και θελήσει να σε κάνει να ζηλέψεις; Πάλι θα φλερτάρει με συναδέλφους; Να σου πω την αλήθεια, γενικά βρίσκω κακή ιδέα τη σχέση με συνάδελφο. Άμα γίνει κάτι και χωρίσετε, θα είστε αναγκασμένοι να βλέπεστε ούτως ή άλλως, κι αυτό, όσο νά 'ναι, δημιουργεί θεματάκια στην πρότερη συναδελφική σας σχέση.

Scroll to top icon