ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.12.2021 | 12:35

Στην εποχη των social

Βγαινω με ενα παιδι 1μηνα(ηλικιες 29).Ειμαστε ξηγημενοι, χωρισμενοι και οι 2 πριν καποιο διαστημα , δεν ειμαστε ετοιμοι για σχεση ,αλλα ουτε και για κατι της βραδιας...Θελουμε να γνωριστουμε και να παει αργα.. Οπότε..πανε ολα πολυ ομορφα..βγαινουμε καθε μερα ,αλλα δεν πιεζουμε ο ενας τον αλλον,ειχαμε τα καλημερα μας,τα καληνυχτα μας... Μεχρι που σχολιαζαμε στα social χαριτολογωντας ο ενας την φωτο του αλλου...και εμφανιστηκαν καποιες πρωην(τον ρωτησα), να τσεκαρουν το προφιλ μου,τα stories μου συγκεκριμενα σε βαθμο stalking.Εκεινος ασχολειται πολυ με τα σοσιαλ ,εχει χιλιαδες φιλους,από την αρχη ημουν πιο μαζεμενη στο να βγω μαζι του,γιατι δεν μου αρεσουν αυτα συν οτι εχει απειρες φιλοφρονησεις ερωτικου περιεχομενου απο κοπελες ,που φυσικα δεν εχω τη δικαιωμα να πω κατι... Και μετα απο ολη αυτη τη φαση ξεκινησα να απομακρυνομαι...εκεινος μου ειπε οτι φταιω γιατι εχει συναισθηματα για μενα...και του εδωσα ελπιδες επειδη βρισκομαστε καθε μερα (ενω του ειχα πει οτι δεν ειμαι σε φαση για κατι παραπανω ακομα)...Εκτοτε...χαθηκαμε για καποιες μερες...εκεινος εκανε προσπαθεια...αφου μου μιλησε ανοιχτα μου ειπε οτι δεν του δινω ευκαιρια και οτι ειμαι καχυποπτη χωρις να φταιει σε κατι...το ξανα σκεφτηκα οτι τον εχω αδικησει...και του ζητησα συγγνωμη.. Κανονιζουμε να βρεθουμε...λειπει εκτος και θα ερχονταν σε 2 μερες..του λεω το αφηνω σε σενα (και καλα οταν γυρισεις να μου στειλεις)..γιατι δεν ειχα μετα καθημερινη επικοινωνια ειχαμε κοψει...Και μου λεει θα σου στειλω οταν γυρισω... Και ξαφνικα εχει γυρισει μερες..βγαινει απο δω απο κει...εγω απειχα και απο τα σοσιαλ & δεν εκανε κινηση...Ξαφνικα ανεβαζω στορι μετα απο μερες και στελνει..Και φυσικα δεν πηρε απαντηση...γιατι εχουμε φτασει στο σημειο να ειμαστε παιδιακια 15 χρονων,εκεινα πιο ωριμα θα φερονταν... Δεν το βλεπετε και εσεις εντελως ανωριμο ολο αυτο;; Ειμαι υπερβολικη με το κομματι των social; Ευχαριστω για το χρονο σας παιδια
12
 
 
 
 
σχόλια

Θα συμφωνήσω με τον Ρακ.
Ο λογ/μος σε αυτές τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες έχει καταστεί υποχρεωτικός από πολλούς προκειμένου να γίνεις κατά κάποιο τρόπο αποδεκτός.Κάνε με like ,follow ,share ,δες το story,το video και δεν τελειώνει.
Ουσιαστικά μιλάμε για μια νέα κοινωνία ανθρώπων και αν θέλουμε να είμαστε κομμάτι της καλό είναι να θέσουμε ορια.Λέξη άγνωστη.

Σοσιαλ . Φαστ φουντ .Καλύτερα μόνος παρά με κάποια που ανεβάζει στορις και περιμένει επιβεβαίωση από κει . Όλοι πάνω κάτω έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο .Το βλέπεις το μετράς με λογική ,κάπου εκεί κατανοείς ότι μοιάζει με μια αγορά για ανθρώπους .Φτηνό ,ένας κατάλογος με εμπειρίες και φωτογραφίες με σκοπό να τραβήξουν τη προσοχή ,σα τις διαφημίσεις ,η πιο πετυχημένη κερδίζει .Το πρόβλημα είναι ότι είναι όλοι εκεί .Είναι σαν να φτιάχτηκε ένας χώρος που εκεί θα παίζεις ,αλλιώς μόνος σου έξω στο παγκάκι γιατί όλα τα άλλα παιδάκια θέλουν να είναι εκεί .Καλύτερα στο μπαρ μόνος με τυχαίες συζητήσεις ,με ανθρώπους που με τραβάει η αύρα τους ,καμία φωτό ,κανένα λαϊκ κανένα ρικουεστ ,μόνο καπνός ουίσκι και αληθινά συναισθήματα .

Νομίζω ότι το όλο σου σκεπτικό εκκίνησε λανθασμένα, μιας και εσύ χρησιμοποίησες τα social media ως... "αναγνωριστική πτήση" που γύρισε εναντίον σου. Τι εννοώ: αν δεν ήξερες ότι τόσες κοπέλες του κάνουν τηλε-πέσιμο αφήνοντας σχόλια ερωτικού περιεχομένου στο προφίλ του, θα είχες γεμίσει τόση ανασφάλεια και καχυποψία; Αν δεν ήξερες ή δεν εστίαζες στο πόσους φίλους έχει και ποιοι/ποιες ασχολούνται με το δικό σου προφίλ απ' τη στιγμή που ξεκινήσατε να βγαίνετε οι δυο σας, μήπως θα ήταν προς το καλύτερο; Εγώ λέω ότι θα ήταν προς το καλύτερο, επειδή δεν θα είχατε τροφή ν' ασχολείστε εσύ κι εκείνος μεταξύ σας με τα social media, αλλά αντ' αυτού θα εστιάζατε στο να γνωρίσετε ο ένας τον άλλον καλύτερα μέσω τετ-α-τετ. Ακόμα κι αν ο άλλος ολημερίς κάθεται σε Facebook και Instagram, ενώ εσύ μπαίνεις μια στο τόσο, εκείνος θα βρει τρόπο να σε ψάξει, να σε ανακαλύψει, να έρθει λίγο πιο κοντά σου. (Αυτό, βέβαια, δεδομένου ότι ενδιαφέρεται για σένα στ' αλήθεια.) Τώρα, επειδή και οι δύο ξεκινήσατε ν' ασχολείστε με like και stories, στράβωσε το θεμέλιο απ' την αρχή. Αν όλη του η ζωή περιστρέφεται γύρω από τα κουμπάκια στα social media, αυτό δεν έπρεπε να γίνει και δικό σου πρόβλημα και να χρειαστεί να πέσεις στο δικό του (εικονικό) επίπεδο. Κι εδώ που τα λέμε, άνδρας που ασχολείται τόσο με Instagram λες κι είναι κανένας τούμπανο influencer αυτοδημιούργητος businessman της raw vegan διατροφής, ε σόρρυ κιόλας, αλλά τι είχες και τι έχασες τότε. Πάμε γι' άλλα και μια επόμενη φορά μην αναλώνεσαι στα chat και τα προφίλ. Είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα για όποιον θέλει αληθινά (και όχι εικονικά) να σε γνωρίσει.

Η γνώμη μου είναι ότι δεν έχει να κάνει με τα σοσιαλ αλλά με το ότι άφησες μια κατάσταση στο χαλαρά και βλέπουμε... Από εκεί ξεκινάνε όλες οι παρεξηγήσεις. Αν σε ενοχλεί που βγαίνει δεξιά κι αριστερά φταις κι εσύ που δεν ήσουν ξεκάθαρη από τη στιγμή που σε ενδιαφέρει ο τύπος. Αν μια φορά ξεκινήσει στραβά και με εγωισμούς δεν πάει μετά παρα κάτω.
Δεν υπάρχει "θα δούμε σε μια σχέση" ο άλλος παίρνει το μήνυμα ότι μπορεί ελεύθερα να παίζει κι αλλού. Το ίδιο βέβαια κι εσύ, αλλά μάλλον δεν ήταν αυτό που ήθελες...

Είναι κι αυτή η σελίδα, ναι.
Συνήθως όμως όταν λέμε social εννοούμε facebook,Instagram, Twitter κλπ που άνθρωποι ζουν μέσα σε αυτά, ενημερώνουν κάθε λεπτό τι συμβαίνει στην προσωπική τους ζωή, ελέγχουν άλλους, παρακολουθούν, τσακώνονται, χωρίζουν! Εδώ όμως είμαστε μια παρέα ανθρώπων που δεν έχουμε τίποτα περισσότερο κοινό, περα από ανταλλαγές απόψεων είτε θετικές είτε αρνητικές. Αυτα γλυκέ μου Λύκε.

Scroll to top icon