ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.12.2021 | 19:14

Διστάζω

Μετά τις γιορτές,το αγόρι μου θα παντρέψει ένα φιλικό του ζευγάρι.Μου έχει ζητήσει να πάω και εγώ στο γάμο,γιατί θέλει πολύ να είμαι δίπλα του αυτή την ιδιαίτερη στιγμή.Επίσης,και το ίδιο το ζευγάρι με το οποίο έχω γνωριστεί και έχουμε πολύ καλή σχέση,με προσκάλεσε.Το πρόβλημα είναι πως επειδή με το αγόρι μου είμαστε μαζί μόνο 5 μήνες,θεωρώ πως είναι νωρίς για τέτοιου είδους δημόσιες και επίσημες,να το πώ έτσι,εμφανίσεις.Εν τω μεταξύ,απ'όσο έμαθα,ο γάμος θα γίνει σε σχετικά κλειστό κύκλο(το αγόρι μου μου είπε ότι θα είναι το πολύ 30 άτομα)οπότε εγώ θα είμαι σάν τη μύγα μέσα στο γάλα εκεί.Μου είπε ότι δέν υπάρχει κανένας λόγος που θα πρέπει να με κάνει να αγχώνομαι,να νιώθω αυτή που είμαι και τίποτε άλλο,και πως θα είμαστε συνέχεια μαζί.Τον πιστεύω,γιατί πάντα τηρεί αυτό που μου λέει,αλλά δέν ξέρω... Δέν θέλω να του χαλάσω το χατίρι,και γιατί το θέλει πάρα πολύ,αλλά και επειδή εκείνος δέν μου έχει αρνηθεί ποτέ σε οτιδήποτε του έχω ζητήσει,παρ'όλα όμως διστάζω.Ήθελα κάποια γνώμη.
5
 
 
 
 
σχόλια

Δεν καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου. Απλά σου ζήτησε να τον συνοδεύσεις σε μια κοινωνική εκδήλωση, αυτό δεν σε δεσμεύει σε κάτι ως προς το μέλλον.

fun fact : Αν δεν σε καλούσε θα έκανες παράπονα με ανάλογο ποστ.

Δεν βρίσκω κάτι παράλογο σε αυτό που σου ζήτησε. Αλλά μην λες ότι δεν θες να του χαλάσεις το χατίρι λες και του κάνεις την χάρη. Ακούγεται άσχημο αυτό.
Πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό μερικές-οι.

Κι όμως ναι υπάρχουν ακόμα και τώρα, σημερα, αυτές οι αντιλήψεις του χρονοντούλαπου. "5 μήνες σχέση, πως θα πάω ετσι, ως τι? Σε γάμο κλειστό φιλικού ζευγαριού που κάνουμε παρέα... Και ο κόσμος? Τι θα πει.... μήπως να μην πάω? Εσείς τι λέτε? Ουφ..."

Scroll to top icon