ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.12.2021 | 12:41

Βαρέθηκα και εγώ να είμαι μόνος....

Βαρέθηκα και εγώ να είμαι μόνος, να μην έχω σύντροφο, να μην έχω παρέες... Είμαι 37 χρονών, επιτυχημένος επαγγελματικά, αλλά δεν έχω έναν άνθρωπο να πω μια ουσιαστική κουβέντα. Δεν ξέρω τι πήγε λάθος, έλλειπα βέβαια αρκετά χρόνια στο εξωτερικό, και όλοι μου οι φίλοι και γνωστοί παντρεύτηκαν, έκαναν οικογένεια, προχώρησαν στην ζωή τους. Παρακαλάω να βρω ένα άνθρωπο να παω για ένα ποτό το βράδυ.
22
 
 
 
 
σχόλια

Oι παιδικοι φίλοι τον έχουν να στο θέσω ευγενικά γραμμένο .

Προς εξομολογουμενο:

Φίλε εισαι νέος ανδρας και μιας και γω ανηκω στην ιδια ηλικιακή ομαδα με εσένα (40 ετών είμαι ) θα σου μιλήσω με σταράτες κουβέντες . Εχεις όπως μας λες καλη δουλεια λοιπον θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις στα γραφεία συνοικεσίων. Ξέρω δεν ειναι η καλύτερη λυση τα γραφεία αλλα απο την καθόλου λυση (στην οποια είσαι τώρα) είναι σαφέστατη προτιμότερη η επιλογή των γραφειων συνοικεσίων. Διότι είσαι νεος μεν αλλά μεγάλος για γνωριμίες απο το μηδεν απο δω και πέρα. Μεχρι να μπεις σε ομάδες , να κάνεις γνωριμιες και να ταιριάξεις με μια κοπέλα ( μιλάμε όλα αυτα μεσω πανδημιας κορωνοϊου ) εφτασες στα 65 σου και κλάφτα Χαράλαμπε.

Σταματήστε επιτέλους την κλάψα. Βαρέθηκα να διαβάζω εξομολογησεις είμαι μόνη είμαι μόνος. Ok και; Ξέρεις πόσοι μόνοι-ες υπάρχουν εκει έξω; Έχεις κάνει κάτι να το αλλάξεις αυτό; Προφανώς όχι, βλέπεις είναι πιο εύκολο να το βάζεις κάτω ή να περιμένεις να σου έρθουν όλα έτοιμα. Επαγγελματικά έτσι πέτυχες; Με το να περιμένεις άπραγος; Μην περιμένεις τίποτα από κανέναν, δραστριοποιήσου και κοινωνικοποιήσου. Οk, όλοι οι φίλοι σου παντρεύτηκαν έκαναν παιδιά και δεν έχουν χρόνο για εσένα. Η ζωή τους και η ζωή σου όμως. Βρες νέους φίλους μέσα από δραστηριότητες, ταξίδια με γκρουπ, πεζοπορίες , εθελοντισμός, κλπ. Covid εποχή θα μου πεις,ε δεν θα έχουμε πανδημία για πάντα. Ξέρεις πόσο κόσμος πηγαίνει, χαμός γίνεται. Αν είσαι δουλειά σπίτι και σπίτι δουλειά, με μαθηματική ακρίβεια δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι.

Αυτό ακριβώς. Πήγαινε ταξίδια, γνώριζε κόσμο, ή σ' έναν σύλλογο πεζοπορίας ή ορειβασίας γράφεσαι και βλέπεις εκεί καινούρια πρόσωπα, γνωρίζεις παρέες. Ναι μεν, μπορεί να μη βρεις απ' την πρώτη μέρα τη γυναίκα της ζωής σου, αλλά αν γνωρίσεις παρέες που βλέπουν ότι είσαι single, νορμάλ και ενδιαφέρων άνδρας, ε όλο και κάποιες single ανάλογες φίλες μπορεί να έχουν να σου γνωρίσουν. Η τύχη μπορεί να σε βρει εκεί που δεν το περιμένεις.

Βεllatrix ειλικρινά τώρα τί του λετε του ανθρώπου ;
Nα πάει ταξίδια , σε συλλογο πεζοπορίας - ορειβασίας εν μέσω Κορωνοϊου ; !!!
Ήταν που ήταν δυσκολες οι αξιολογες γνωριμιες προ Κορωνοϊου τωρα με τις μάσκες το μονο που θα κάνουν ειναι να κοιτιούνται απο απόσταση.

Θα ήθελες να μου απαριθμήσετε πόσα γκρουπ και εθελοντικές ομάδες γνωρίζετε οι οποίες είναι ανοικτές και να λειτουργούν σε φυσιολογικά πλαίσια την περίοδο που διανύουμε . Διότι εγώ δεν γνωρίζω καμία η οποία να λειτουργεί σε φυσιολογικά πλαίσια. (σε φυσιολογικά πλαίσια =χωρίς μάσκες )

Ερωτηση κρισεως:
Φορώντας μάσκες και κρατώντας αποστάσεις τι γνωριμια μπορείς να κάνεις και ποσο μπορει να εξελιχθεί η γνωριμια με αυτην την κατασταση ;

Καλησπέρα σε όλους, είμαι ο άνθρωπος που έγραψε αυτή την εξομολόγηση.

Η αλήθεια είναι ότι έχω πάει και εξορμήσεις με συλλόγους πεζοπορίας/ορειβασίας αλλά ξεκίνησα και ιστιοπλοια. Στους συλλόγους πεζοπορίας, οι περισσότεροι άνθρωποι ήταν μεγάλης ηλικίας. Υπήρχαν ελάχιστες κοπέλες στο target group μου, αλλά δεν μιλιόντουσαν με τίποτα. Ότι και αν τους έλεγα απάνταγαν μονολεκτικά και έβγαζαν μια ξινίλα, σαν να μην ήθελαν να μιλήσουν. Προφανώς και με τους υπόλοιπους ανθρώπους δεν είχα κανένα θέμα να μιλήσω και να ανοιχτώ.

Κάτι αντίστοιχο και στην ιστιοπλοια, στα 16 άτομα των δυο γκρουπ υπήρχαν δύο ή τρεις κοπέλες που ήταν σε αντίστοιχη ηλικία και ελεύθερες. Αλλά δεν μπορούσα να επικοινωνήσω με τίποτα μαζί τους.

Από αυτές τις δυο δραστηριοτητες, σε μια περίοδο 4 μηνών, έκανα απλά έναν καλό φίλο με τον οποίο πηγαίνουμε για ποτάρες... Κάτι είναι και αυτό, αλλά μου φαίνεται ότι τα πράγματα κινούνται εξαιρετικά αργά....

Αν έχετε να προτείνετε κάποια άλλη δραστηριότητα, plz do so

Παίδες, όντως, εδώ στριμώχνομαι στη γωνιά. Απλώς εκεί που είμαι εγώ (εκτός Ελλάδας), το καλοκαίρι που μας πέρασε, για παράδειγμα, είχαμε γκρουπάκι για expats, το οποίο οργάνωνε ημερήσιες εκδρομές, περιπάτους, ποδηλασία και kayaking. Ήταν ενδιαφέρον, κάναμε γνωριμίες με άτομα διαφόρων εθνικοτήτων και επαγγελμάτων. Πιστεύω ότι αν ψαχνόταν κανείς στα προσωπικά του, θα μπορούσε να προσπαθήσει να βρει κάτι εκεί ή μέσω αυτών των δραστηριοτήτων. Απλώς έχετε δίκαιο ότι τώρα τα δεδομένα μπορούν ν' αλλάξουν, οπότε πάει πάσο η συμβουλή μου. Δυστυχώς.

Μόλις είδα την απάντησή σου δημοσιευμένη, εξομολογούμενε. Τότε μάλλον δεν ψάχνονταν οι κοπέλες ή το target group να μην ήταν εύστοχο. Δηλαδή, εκεί πέρα μπορεί να πηγαίνουν επί το πλείστον κοπέλες που είναι απογοητευμένες ή πρόσφατα χωρισμένες, οπότε ως single ψάχνουν να γεμίσουν τον ελεύθερό τους χρόνο ή/και να βρουν τον εαυτό τους. Δεν το είχα σκεφτεί αυτό, μιας και εγώ η ίδια είμαι θήλυ και μιλιέμαι με όλους σε τέτοιες δραστηριότητες (ανεξάρτητα αν είμαι μόνη ή σε σχέση), αλλά αδυνατώ να δω τι προκλήσεις μπορεί ν' αντιμετωπίζει ένας single άντρας που ψάχνει. Ουφ, τώρα μας βάζεις δύσκολα. Να σου πω για online dating διστάζω, αν και δεν είναι κακή ιδέα. Απλώς εκεί θα πρέπει να ξοδέψεις κάμποσο χρόνο να κοσκινίσεις όσα προφίλ θα σου αρέσουν και μετά να επιδιώκεις συνομιλία και ραντεβού με τα αληθινά άτομα πίσω από τα προφίλ, αλλά κι αυτό αν ανταποκριθούν εκείνες. Αν, πάντως, φτιάξεις ένα προσεγμένο προφίλ με πέντε φωτό σου που να δείχνουν ότι είσαι δραστήριο κι ενδιαφέρον άτομο, δεν βλέπω το λόγο να έχεις δυσκολία στην ανταπόκριση της επικοινωνίας.

Δεν ξέρω απο που είσαι, αλλά προσπάθησε να κάνεις εκδρομές σε μεγάλα κεντρα όπως Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, γράψου σε κάποιον σύλλογο και πήγαινε σε συναντήσεις. Επίσης βελτίωσε πολύ το προφίλ σου στα σοσιαλ και κάνε add και ξένα άτομα, πολλές γυναίκες θα ήθελαν έναν άντρα 37 ετών με χρήματα και αν έχεις και άλλα συν ακόμα καλύτερα. Εννοείται να ντύνεσαι καλά όταν βγαίνεις, να τρως καλά και να γυμνάζεσαι, να προσέχεις την εξωτερική σου εμφάνιση. Σου εύχομαι ότι καλύτερο και καλές γιορτές

Πολλές γυναίκες θέλουν έναν νέο άνδρα 37 - 45 ετών όμως να είναι κοινωνικοποιημένος με κοινωνικές διασυνδέσεις.Ενας άνδρας με χρήματα ΑΛΛΑ χωρίς παρέες και φίλους στην ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2022 ΔΥΣΤΗΧΩΣ το μονο που θα καταφέρει είναι να πηγαίνει με ιερόδουλες και call girls.

Έλα καλέ, είναι το πώς παρουσιάζει κανείς τον εαυτό του. Ο μοναχικός άντρας μπορεί να είναι "μυστήριος γκόθικ," nerd, gamer ή/και καταραμένος ποιητής (όλα αυτά στον ελεύθερο χρόνο του, γιατί τον υπόλοιπο τα οικονομάει άγρια). Το ίματζ που πουλάει κανείς είναι. Άσε που έχει και το συν (για τις γυναίκες που ψάχνουν να δημιουργήσουν οικογένεια) ότι δεν θα κοπροσκυλιάζει από δω κι από κει, θα μένει σπίτι να ρίξει ένα σφουγγάρισμα μια Κυριακή και να μας κατεβάσει κανένα αγαπημένο σήριαλ, lol.

06:01δηλαδη ένας 50χρονος που τα έχει με μια 20χρονη η 25χρονη δεν είναι sugar daddy😅? Αχ καημένε μου, ανήκεις και εσύ στην κατηγορία αντρών που πιστεύουν ότι είναι νέοι μέχρι τα 65.Αμ δε!!!

Scroll to top icon