ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.1.2022 | 22:03

Να τα πω;

Σχεδόν όλοι οι "υπερ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων" οι κοινωνικά ευαίσθητοι κατά του body shaming κλπ αργά ή γρήγορα ξεσκεπάζονται από μόνοι τους. "Σούζυ τρως" "χάλια γυναικωτός ο τύπος" "μην χλαπακιάζεις" "πάλι τρως;" "ξεφορτώθηκε τον κοντοπίθαρο" "γυναίκα γαρίδα" "άκωλη" και λοιπά και λοιπά. Προτιμώ χίλιες φορές όσους δεν υποκρίνονται και τα λένε, όχι προσβλητικά αλλά ξεκάθαρα. Ακούω ΑΜΕΑ να εκφράζονται προσβλητικά για ξένους ενώ σκίζονται για τα δικά τους και ξένους να κάνουν το ίδιο μιλώντας απαξιωτικά για γυναίκες.Βλέπω φεμινίστριες που υποτίθεται ότι υπερασπίζονται τους γκέι να τους χλευάζουν σε ανύποπτη στιγμή. Τις βλέπω να κράζουν άντρες ότι έχουν μικρό τσουτσούνι (ενώ έχουν δηλώσει χίλιες φορές ότι το μέγεθος δεν μετράει: ΠΑΡΑΝΟΙΑ) ή να κοροϊδεύουν όσους δεν έχουν μπόι.Αν πει μια κοπέλα ότι κερατώνει τον άντρα της της λένε "να σε προσέχεις" και άλλες πίπες ενώ αν κερατώνει άντρας είναι αρχιμαλάκας και κομπλεξικός. Κάνω τον σταυρό μου που έχω δυο τρεις φίλους και τη σχέση μου συνεπείς στις πράξεις και στα λόγια το ίδιο κάνω και εγώ αλλιώς θα είχα λαλήσει. Ο άλλος έχει φάει ατέλειωτες χυλόπιτες και μόλις βρήκε κοπέλα της τα φόρεσε με την ανταγωνιστική ξαδέρφη της.Κατά τα άλλα φταίγανε οι γυναίκες που δεν τον επιλέγανε γιατί έχουν ψωνιστεί.Αυτός ο τύπος δίνει συμβουλές εντιμότητας, η άλλη παντρεύτηκε για να κάνει παιδί και να χωρίσει στη συνέχεια αλλά ξέχασε να ενημερώσει τον άντρα της.Κλάιν το ξέρουν τρίτοι δεν χρειάζεται να το ξέρει ο ίδιος.Η άλλη βγαίνει με ένα παιδί τρίβεται σε άλλον και όταν ο πρώτος την σούταρε έγινε μαλακισμένο κομπλεξικό. Ότι αυτή δεν είναι βλαμμένη ας πούμε, φταίει ο άλλος που τα έχει τετρακόσια.Τρέλα με κορδέλα και όποιον πάρει ο χάρος και άχου μωρέ μόνο για σεξ την θέλουν τα καθίκια οι άντρες. Εεεεελα δεν το πιστεύω γιατί έτσι; Πετάγεται και η άλλη εγώ είμαι καλή λέει και πάλι δεν με θέλουν.Εκεί γέλασα αλλά δεν γ@μιέται δημοκρατία έχουμε ότι θέλει λέει ο καθένας.Το κερασάκι στην τούρτα άνθρωποι που "σπάσανε το ταμπού" μίλησαν για μπούλινγκ & σεξουαλική κακοποίηση και τι δεν τράβηξαν σου λένε αλλά σε λίγο μαθαίνεις ότι γ@μάνε και δέρνουνε όπου τους παίρνει.Είναι οι ίδιοι που λένε ότι τους ζηλεύανε επειδή ήταν καλύτεροι και ξεχωριστοί ενώ είναι ξεράσματα και φαίνονται, αλλά όταν το σκεφτόμουν ένιωθα ενοχές πάρτα να μη μου τα χρωστάω.
7
 
 
 
 
σχόλια

Καταλαβαίνω τι λές, αλλά θα σου πω το εξής: θαυμάζω τους ανθρώπους που αγωνίζονται για τα δικαιώματα και τους ευχαριστώ αλήθεια, αλλά ν'ανησυχείς για τους υπέρμαχους των δικαιωματων αυτούς που αγωνίζονται υπερβολικα, γιατί σημαίνει οτι τα δικαιώματα τα χουν δώσει αλλού.

Ο άνθρωπος έχει 3 πρόσωπα.

Το πρώτο που δείχνουμε στον κόσμο.
Το δεύτερο που δείχνουμε σε κοντινά πρόσωπα και οικογένεια.
Και το τρίτο που δεν δείχνουμε σε κανέναν.

-Γιαπωνέζικο ρητό.

Προσωπικά αυτό που νομίζω προσπαθεί να πει φλύαροντας, είναι πως όλοι μας το παίζουμε "καλά" παιδιά, μάλλον αδόκιμος σαν όρος τελικά γιατί μια δόση κακιας όλοι την έχουμε μέσα μας.

Scroll to top icon