ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.1.2022 | 14:29

3 μήνες χωρίς να οδηγεί κάπου..

3 μήνες βγαίνω με ένα παιδί, εγώ 21 αυτος 22..να τονίσω πως πριν κανένα χρόνο βγήκα από 4 χρόνια σχέση.. Αφότου χωρίσα με όσους και αν βγήκα με κανέναν δεν κρατούσε και σχεδόν όλοι ήθελαν το κάτι παραπάνω από τις αρχές τις γνωριμίας μάς.. Με το συγκεκριμένο παιδί είχαμε γνωρίστει από τον περασμένο Απρίλιο χωρίς να γίνει κάτι διότι δούλευαμε και οι δύο καλοκαίρι,δεν μέναμε και τόσο κοντα..κατεβαίνω εγώ με το αμάξι οταν είναι να βρεθούμε κάπου διότι έχει διπλωμα όπως είπε αλλά ακόμη δεν πήρε αμάξι.. Στα μηνύματά νιώθω πολλές φορές ότι μιλάμε πιο πολύ σαν φίλοι πάρα σαν κάτι άλλο.. 3 μήνες τώρα όταν λέμε κάτι για εμάς αναφέρει πως μαζί μου περνάει καλά και πως ακόμη δεν έχω δει τίποτα γιατί δεν βλεπόμαστε κ τόσο συχνά κ πως ούτε για αυτόν είναι εύκολο ούτε για εμένα όπως είπε.. Αντε να βρεθούμε 1-2 φορές την εβδομαδα δηλαδή.. Είναι καθημερινα έξω με τους φίλους του και νιώθω πως έρχομαι δεύτερη επιλογή εγώ.. Είμαι σε μια φάση τώρα που θέλω κάτι πιο σοβαρό κάτι πιο ουσιαστικό και όχι έτσι..
8
 
 
 
 
σχόλια

Δεν είναι θέμα επιλογής το να έρχεσαι δεύτερη όπως λες. Μένετε μακριά κ εκείνος δεν οδηγεί. Αναπόφευκτα αυτό είναι ένα θέμα. Μην μπερδεύεις την ανάγκη του να είναι έξω καθημερινά με φίλους, ίσως κιόλας κ εκείνος να μην ψάχνει κάτι τόσο σοβαρό τόσο σύντομα. Βιάζεσαι, είναι φρικτά νωρίς για τέτοιες ανησυχίες.

Κάτσε, όταν στον τίτλο λες…”3 μήνες χωρίς να οδηγεί κάπου” εννοείς πως η γνωριμία σας δεν οδηγεί κάπου (;) ή πως εκείνος δεν οδηγεί κάπου;; χαχα Ρωτάω γιατί πιο κάτω αναφέρεις το δίπλωμα και το αμάξι που ακόμη δεν πήρε και πως οδηγείς εσύ χαχα
Αν κατάλαβα καλά, φοβάσαι μην ξεχάσει πως οδηγούν;;

Είσαι 21. Είσαι σε φάση 'καλοπέρασης'. Δεν νομίζω ότι πραγματικά θες κάτι σοβαρό.

Από την στιγμή που έχεις γνωρίσει κάμποσους, συν τον νυν σου, αλλά παρόλα αυτά με κανέναν δεν οδηγεί κάπου..τότε να αναρωτηθείς μήπως η αιτία είσαι εσύ.
Άσε που σε αυτές τις ηλικίες δεν υπάρχει καθόλου ωριμότητα. Οι ορμόνες σου κάνουν κουμάντο.

Scroll to top icon