ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.1.2022 | 01:15

Παρασκευουλα ζαχαρη

Κάθε Παρασκευή βρισκόμαστε με την παρέα μου, που βρίσκεται κ ο πρώην μου, συνηθως σπιτι του, πίνουμε παρταρουμε κ μετα καταλήγουμε να κοιμόμαστε μαζί.. Το επιδιώκουμε κ οι δυο και δεν πιστεύω ότι σημαίνει κάτι, απλως τροφοδοτουμαστε απ αυτο, ξέρουμε ότι θα γίνει και αφήνουμε να γίνονται πράγματα αβίαστα.. Παράλληλα δεν προχωράμε στη ζωή μας όμως.. αφενος δε θέλω να ξεκινήσω τίποτα.. αφετερου δε θέλω και να σταματήσω αυτο που κάνω ήδη.. Νιώθω ότι ζω σε μια φούσκα, ρουτίνα τις καθημερινές, μιζέρια με τη δουλεια.. κ ολη τη βδομάδα περιμένουμε την Παρασκευή για να συμβεί κάτι ενδιαφέρον..
2
 
 
 
 
σχόλια

δεν πιστευω πως θα μπορεσεις να προχωρησεις πραγματικα στην ερωτικη σου ζωη τουλαχιστον, εφοσον συνειδητα διατηρεις επαφη με τον πρωην σου. για μενα η επαφη με πρωην πρεπει να κοβεται μαχαιρι και να μην ανατρεχουμε πισω φερνοντας ανδρεικελα ληγμενων εμπειριων σε νεα σχεση. υπουλο δηλητηριο.

Όσο καλύπτεις τα κενά σου με τον πρώην (για σίγουρο κρεβάτι), και την παρέα του (για να ξεφύγετε απ' τη ρουτίνα), τόσο το Σύμπαν δεν θα σου στείλει κάτι καινούριο, γιατί βολεύεσαι στα λίγα και σιγουράκια αντί να δημιουργείς την ανάγκη μέσα σου για κάτι περισσότερο. Εδώ έγκειται η ρουτίνα σου και το πρόβλημα σου, όχι στη δουλειά ή τις υποχρεώσεις.

Scroll to top icon