ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.1.2022 | 19:45

Είναι πολύ περίεργο

να συνειδητοποιείς ότι το καλύτερο σέξ που έχεις κάνει μέχρι τώρα,είναι αυτό που έκανες με τον καλύτερο σου φίλο(κοπέλα είμαι).Λίγο η αισθηματική ταινία που είδαμε και δημιουργήθηκε ατμόσφαιρα,λίγο το κρασί που βοήθησε στο να χαλαρώσουμε...και συνέβη.Πάθος,ένταση,απόλυτη αρμονία λές και τα σώματα μας φτιάχτηκαν το ένα για τα άλλο,και διάρκεια,μεγάλη διάρκεια.Κάποια στιγμή νόμιζα ότι βρισκόμουν σε άλλη διάσταση,για τέτοια κατάσταση μιλάμε.Αυτό συνέβη πρίν από 5 μέρες,έχουμε αποφύγει να συναντηθούμε από εκείνη τη στιγμή,μόνο μιλάμε,αλλά λέμε μισόλογα.Ώσπου σήμερα,με πήρε εκείνος και μου είπε ότι θέλει να το δούμε πιό σοβαρά,και μου μίλησε ακόμα και για σχέση.Είμαστε 24 και οι δύο,και γνωριζόμαστε από τα 11,είναι ο κολλητός μου,είναι ο μόνος άντρας φίλος μου,είμαστε κάτι σαν αδέλφια.Οι κοινοί μας φίλοι,ακόμα και οι οικογένειες μας επειδή γνωρίζει κι εκείνος την οικογένεια μου κι εγώ τη δική του,θα μας πάρουν με τις πέτρες ή στην καλύτερη θα γελάνε μαζί μας.Του είπα ότι δέν μπορεί να σοβαρολογεί,και μου είπε πως μιλάει πολύ σοβαρά και εννοεί απόλυτα αυτό που λέει.Θα μου πείτε ότι θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε με μόνο γνώμονα το σέξ και τίποτα περισσότερο,αλλά αυτό το αποκλείω εγώ γιατί το δοκίμασα στο παρελθόν,και με έφθειρε ψυχικά.Μου λέει να βρεθούμε να μιλήσουμε από κοντά σαν άνθρωποι,και το αποφεύγω.Δέν ξέρω τί να κάνω,σκέφτομαι εμένα,σκέφτομαι εκείνον,αυτό που έγινε μεταξύ μας,και είμαι σε απόλυτο χάος.
7
 
 
 
 
σχόλια

Γιατί ασχολησε με το τι θα πουν οι αλλοι; Η ζωή είναι δική σου!!! Επίσης μεταξύ μας τον θες αλλά σε τρώνε τα πρέπει και τα αν... Δεν υπάρχουν όμως!!!! Δοκίμασε το κι ότι είναι να γίνει θα γίνει.. αν δεν το ζήσεις δε θα το μάθεις... Επίσης αν νιώθεις αβολα ζητά του να το κρατήσετε για τον εαυτό σας για λίγο... Ο κολλητός σου είναι σε ξέρει και θα καταλάβει!!! Μιλά του :)

Να σας πάρουν με τις πέτρες αποκλείεται ούτε να γελάσουν. Και αν γελάσουν θα είναι από τη χαρά τους.
Απλα υπέβοσκε η έλξη και εκδηλώθηκε με λίγο ποτό. Όσο και να μη θες κάποιον,αυτό που βγήκε με το ποτό ήταν και αυτό που τελικά υπάρχει ανάμεσά σας. Δηλαδή το ερωτικό. Συνέλθε κοπέλα μου, τι καλύτερο θα βρεις από έναν άνθρωπο που ξέρεις μια ζωή και που κουμπωσατε τέλεια σεξουαλικά;
Κοίτα να ξυπνήσεις γιατί με την αντίδρασή σου μπορεί να τον πικραινεις και να χάσεις ο.τι καλύτερο θα μπορούσε να σου συμβεί.

Αγαπητη φιλη εξ.
Σε σχεση με τα υπολοιπα σχολια εδω, i beg to differ: Μην.Απλως.

Ησουν υπο επηρεια κρασιου οποτε και αυτο συνετελεσε στην ευφορια που ενιωσες.
Μην κανεις το λαθος να κανεις σχεση μαζι του γιατι θα καταπιεστεις αφου δεν τον θες ερωτικα.
Το καλο σεξ ειναι και θεμα συγκυριων πώς θα τυχει να εισαι χαλαρος - ξεγνοιαστος εκεινη τη στιγμη. Το ηταν φιλος σου το εκανε ευκολοτερο για εσενα προσωπικα να αφησεις τις οποιες ντροπες και να αφεθεις.
Εισαι ισως απο τις κοπελες που τις βοηθα η οικειοτητα και οσο καλυτερα ξερεις τον αλλον τοσο καλυτερο και το σεξ.
Εγω ΔΕΝ ειμαι ετσι.
Θα σου ελεγα να ακουσεις την καρδια σου και οχι την λογικη σου που σου προτεινουν εδω ολοι.
Αφου δεν τον βλεπεις ερωτικα τί επιμενεις και βασανιζεσαι;
Απομακρυνσου.
Εγινε κι ενα καλο σεξ.
Ε και;;
Θα γινει και αλλο καλό με αυτον που θα επιλεξει η καρδια.

Συγνώμη, σοβαρολογεις; Έχεις βρει το απόλυτο ταίριασμα και το πετάς για να μην γελάσουν οι γονείς σας; Αδερφό σου δεν τον βλέπεις καταρχήν σε καμία περίπτωση. Θα ένιωθες σωματική απέχθεια όταν τον φιλούσες αν τον έβλεπες αδερφό σου. Δεν καταλαβαίνω γιατί σαμποτάρεις τον εαυτό σου. Θα ζήλευαν πολλές την θέση σου.

Καταρχάς δεν είστε φίλοι. Εφόσον κάνατε σεξ και υπάρχει ερωτική έλξη μην χρησιμοποιείς την λέξη φιλία.
Είναι άτοπο να λες κάτι τέτοιο.
Υπάρχει η φιλία, υπάρχει και η ερωτική σχέση. Αυτά τα δυο είναι διαφορετικά.

Απλή λογική. Αν ήταν έτσι τότε θα κάναμε σεξ με τους φίλους μας.
Πάμε παρακάτω.

Δεν θα έπρεπε να σε νοιάζει τι θα πουν οι οικογένειες σας. Και στην τελική μικροί είστε ακόμα, έχεις ενθουσιαστεί και σου φαίνεται μαγική η όλη φάση.

Καλά να περνάτε.

Scroll to top icon