ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.1.2022 | 22:07

Απολογισμός

Το σκέφτηκα πριν λίγο και είπα να το εξομολογηθώ. Τον τελευταίο χρόνο πρέπει να με έχουν απορρίψει τουλάχιστον 15 γυναίκες, σίγουρα είναι περισσότερες και δεν τις θυμάμαι. Με προσέγγιση στην καθημερινότητα (τα social δεν τα μετράω) είτε από κοινή παρέα είτε άγνωστες και το χειρότερο είναι ότι όλες ήταν ελεύθερες και κάποιες μάλιστα για πολύ καιρό. Ok, δεν έχω εμφάνιση που γυρίζουν κεφάλια αλλα δεν είναι ότι δεν βλέπομαι κιόλας. Είμαι σε σχετικά καλή φυσική κατάσταση δεν έχω περιττά κιλά, 1.80 γενικά προσέχω τον εαυτό μου ντύσιμο, κούρεμα κλπ. 36 ετών καλή δουλειά, μένω μόνος, δεν δείχνω περίεργος ή απελπισμένος γενικα και είμαι ευγενικός. Δεν ξέρω τι γίνεται, πάντως πρέπει να σταματήσω να μετράω απορρίψεις γιατί απογοητεύομαι και με πέρνει από κάτω.
14
 
 
 
 
σχόλια

Πιστεύω ότι είσαι αυτό που λένε good on paper και θα ήοσυν θησαυρός για κάθε γυναίκα που ψάχνει κάποιον κατασταλλαγμένο και νορμάλ άνδρα. Απλώς μην ξεχνάς ότι αρκετές συνομήλικές σου, όπως και νεότερες πλέον, έχουν ιστορικό με σωρεία αρνητικών εμπειριών ή έχουν βγει εθισμένες σε σχέσεις με μεγάλη συναισθηματική ανισότητα (π.χ. έδιναν πολλά παραπάνω απ' όσα έπαιρναν) και κατά κάποιον τρόπο το συγχέουν με τη νοοτροπία "οι μεγάλοι έρωτες πέρασαν, από εδώ και πέρα θα έχω μόνο συμβιβασμούς." Το αποτέλεσμα είναι να σε προσπερνάνε στο ντούκου, νομίζοντας ότι "συμβιβάζονται" μ' εσένα που φαντάζεις "ασφαλής επιλογή." Μη με παρεξηγήσεις εδώ με τον όρο "ασφαλής επιλογή," με τίποτα δεν εννοώ ότι δεν έχεις προσωπικότητα ή ότι είσαι βαρετός. Εννοώ ότι μαζί σου μια γυναίκα δεν θα νιώθει αστάθεια, δεν θ' αναρωτιέται για τα συναισθήματά σου και και δεν θα βιώνει μεξικάνικα δράματα απ' το τίποτα. Και στην τελική, η αύρα κι η συμπεριφορά ενός ανθρώπου που τα έχει βρει με τον εαυτό του εκπέμπει αυτοπεποίθηση και ασφάλεια, σίγουρα πολύ καλύτερο απ' το συναισθηματικό στρόβιλο που εκπέμπουν οι αγχώδεις και υστερικοί τύποι. Το καλύτερο, όμως, δεν είναι και το προτιμότερο από το μέσο άνθρωπο, δυστυχώς. Τύποι σαν κι εσένα που εκπέμπουν ασφάλεια προορίζονται μόνο για υγιώς σκεπτόμενες γυναίκες, οι οποίες δεν σε θεωρούν συμβιβασμό, δεν σ' έχουν δεδομένο και δεν ακολουθούν τη λανθασμένη νοοτροπία ότι οι "πραγματικοί έρωτες" είναι μετ' εμποδίων και μετά φτυσιμάτων. Υπομονή, φίλτατε. Άγιο έχεις που σε φυλάει από χάσιμο χρόνου με την κάθε άκυρη. Θα σου χαμογελάσει η τύχη με την ταιριαστή για σένα.

@Λύκε Νίκε εισαι εδω; ο σινταρτα του ερμαν εσσε (ανελεητο σποιλ βιβλιου αλλα τι α' κανς) ειχε που λες κανει αποχη για ενα χρονικο διαστημα απο τις απολαυσεις της σαρκος αλλα η ακραια αυτη κατασταση δεν τον εφερε οπως ηλπιζε στην κατασταση νιρβανας. δοκιμασε να περασει στο αλλο ακρο και να γινει ενα σκευος ηδονης με ηθικα ορια αμοιβαδας αλλα κατεληγε σε αναλογο κενο με την πρωτη. ε μη σ τα πολυλογω βρηκε μια μεση οδο που ακολουθησε στο βιβλιο, και δ ε ν εννοω διαλογισμο κατω απο bodhi tree :p απλη συνωνυμια.

Για να την έπεσες σε τόσες γυναίκες δεν σε φοβάμαι ως προς την αυτοπεποίθηση. Ίσως δεν είσαι τόσο επιλεκτικός . Μην ζητάς από οποιαδήποτε. Ψάξε για σημάδια ενδιαφέροντος κ από την άλλη πλευρά ...

ο εντισον ανακαλυψε χιλιαδες τροπους με τους οποιους ενας λαμπτηρας δε λειτουργει.
ενας τυπος στο ted εν ονοματι Jia Jiang κυνηγουσε μανιωδως την απορριψη επι 100 μερες. (το τι εμαθε υπαρχει στο yb λμαο)
κι εσυ μου λες οτι το 15 ειναι μεγαλος αριθμος; :p

@monochrome

Του βγάζω το καπέλο πάντως που προσπαθεί. Step by step θα καταφέρει τον στόχο του.
Σχετικά με τον Jia Jiang που ανέφερες φαίνεται ενδιαφέρον η θεματολογία του. Που και που στο TED Talks φέρνουν αξιόλογα άτομα.

Αν ισχύουν αυτά που λες τότε το πρόβλημα δεν το έχεις εσύ αλλά οι κοπέλες που σε απέρριψαν.

Πολύ πιθανό να περιμένουν τον ιππότη στο άσπρο άλογο. Και με την επιθυμία θα παραμείνουν.

Δεν ξέρω την περίπτωση σου. Ίσως είναι ο τρόπος που τις προσεγγίζεις ή κάτι ανάλογο που τις κάνει να σε απορρίψουν.

Αλλά με τα λεγόμενα σου φαίνεσαι νορμάλ και όχι κανας λιγούρης. (είσαι ανεξάρτητος, έχεις αμάξι, 1.80 ύψος, ντύσιμο κλπ).
Οπότε το πρόβλημα δεν νομίζω να είσαι εσύ.

Άμα ίσχυε αυτό που λες θα ταν όλες παρθένες αν περίμεναν τον ιππότη στο άσπρο άλογο.
Εν τω μεταξύ εσύ τι θες να θέλουν; Λογικό να θελουν έναν ιππότη που της αγαπάει. Απλά δεν τον αξίζουν όλες.

@eimai

Ψάχνοντας τον ιππότη θα καταλήξουν με τον χωρικό.
Οι ιππότες είναι μόνο στα παραμύθια.
Που θέλω να καταλήξω? Μερικές φορές είναι καλό να κάνουμε κάποιες υποχωρήσεις στα θέλω μας. Ειδικά αν δεν είναι τόσο ρεαλιστικά εξαρχής.

@eimai παραβλεπω το υπαρξιακο inception του νικνεημ σου και αναφερω με ηρεμια πως αν οι εννοιες ΄'κυρια' και 'ιπποτης' χανουν το νοημα τους αναλογα με το ποσο το αξιζει ο απεναντι, τοτε ειναι αναισχυντα κιβδηλες εκ γενεσεως και εκ ταμπελοκολλησεως στο μετωπο. κυρια εισαι και με τους ιπποτες και με τους μλκς. ιπποτης εισαι και με τις κυριες και με τις κργλς. για μενα αυτο ειναι πραγματικο challenge ακεραιοτητας. δε λεω προφανως να ειμαστε χαπατα αλλα διαισθανομαι πως θα πιασεις το ποϊντ μου.

Scroll to top icon