ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.2.2022 | 06:47

Το αγόρι μου

Λοιπόν το σωμα μου ενώ μ'αρέσει δεν ξερω κατα ποσο αρέσει στο αγορι μου.Έχω καμπύλες στο κατω μερος ( μπούτια και πωπο ) αλλα στο πανω μέρος είμαι στεγνη με μικρό στήθος.όλη την ωρα μου λεει οτι δεν εχω στήθος και μου δείχνει κοπέλες που εχουν και με κανει να νιώθω άσχημα. Αφου τον ενοχλεί Γιατι δεν πάει να βρει καμια αλλη που εχει;
22
 
 
 
 
σχόλια

@Ξεμαλλιασμένο κανταΐφι το νικνεημ σου ειναι για νομπελ κομμωτικης γαστρονομιας. και, συμφωνω απολυτα μαζι σου, η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο ^_^

Πρώτον αφού τον ενοχλεί γιατί δε βρίσκεις εσύ άλλον;
Ειλικρινά αυτό που περιγράφεις είναι μια μεγάλη χοντράδα εκ μέρους του που σε πικραινει. Δεν είμαστε με κάποιον για να τον γεμίζουμε με κόμπλεξ. Γιατί είναι μαζί σου αν δε σε δέχεται όπως είσαι από τη φύση σου;
Πριν τον σουτάρεις στειλτου μια φωτογραφία από αράπικο πουλί και πες του 'και το δικό σου έτσι θα ήθελα να είναι!'. Άντε πια με τον κάθε κομπλεξικο!

Χειριστική συμπεριφορά. Δεν νομίζεις ότι σου αξίζει κάποιος που να του αρέσεις για αυτό ακριβώς που είσαι; Και όχι κάποιον που θα σου δημιουργεί ανασφάλειες χωρίς λόγο; Κατα πάσα πιθανότητα άμα παρατηρήσεις κι άλλο τη συμπεριφορά του θα σε μειώνει και σε άλλους τομείς.Μεγάλο red flag. Σου εύχομαι τα καλύτερα ό,τι κι αν αποφασίσεις.

TheDude είμαι πολύ υπέρ των υπεύθυνων και ευσυνείδητων προσωπικών επιλογών. Ταυτόχρονα υποστηρίζω πάρα πολύ την ενσυναίσθηση όταν θέλουμε να εκφράσουμε την άποψη μας. Για αυτούς ακριβώς τους λόγους δεν είναι δικιά μου δουλειά να πω στην κοπέλα τι να κάνει με τη ζωή της .Το αν θα συνεχίσει να είναι σε αυτή τη σχέση ή όχι είναι δικιά της απόφαση. Έτσι επέλεξα απλά να της επισημάνω τι κρύβεται πίσω από τη συμπεριφορά του αγοριού της για να έχει μια πιο καθαρή εικόνα του τι συμβαίνει και να της υπενθυμίσω το self worth της.

@Nesryn

Η συμπεριφορά εκείνης που δεν τον έχει παρατήσει τι κρύβει? Ξέχασες να το αναφέρεις αυτό.
Αλλά βέβαια, ο άνδρας φταίει μόνο.

Και εσύ τι ρόλο βαράς να της υπενθυμίσεις το self worth της? Δεν ξέρει η ίδια τι αξίζει και το ξέρεις εσύ?
Και που ξέρεις την αξία της? Μήπως την γνωρίζεις προσωπικά?

Το πατρονάρισμα πάει σύννεφο βλέπω.
EDIT 1) Προφανώς και παίρνεις το μέρος της, χωρίς να της δίνεις καμιά ευθύνη. Δεν την γνωρίζεις καν και λες ότι ξέρεις την αξία της.

EDIT 2) Αυτό περί νομοθεσίας πήγαινε σε άλλη φίλτατη ομο'ι'δεάτισσα σου φεμινίστρια αλλά το έγραψα κατα λάθος εδώ.

TheDude δεν ξέχασα να αναφέρω τίποτα.Όπως σου είπα προσπαθώ να μπαίνω πρώτα στα παπούτσια του άλλου πριν απαντήσω. Δεν έχει καμία σχέση το φύλο με την μορφή της απάντησης μου. Και άνδρας να έγραφε αντίστοιχη εξομολόγηση τα ίδια ακριβώς θα έλεγα. Μάλλον κάποιος άλλος μυγιάζεται από μόνος του. Δεν έχω καμία διάθεση για καυγά, άμα ψάχνεις κάποιον να διαπληκτιστείς απο το τίποτα ψάξε αλλού.
Που το είδες το πατρονάρισμα; Το gaslighting στα καλύτερα του!
Edit: Δικαίωμα μου να εκφράζομαι με όποιον τρόπο εγώ θεωρώ καλύτερο. Δεν είμαι εδώ για να απορρίψω ευθύνες αλλά να μιλήσω με ενσυναίσθηση. Τόσες φορές το είπα ακόμα να το καταλάβεις; Κούρασες με τη λογοκρισία σου και τα αίολα επιχειρήματα σου απλά για να μου την πεις. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με τις νομοθεσίες μισθών. Εγω δεν έχω γράψει κανένα αντίστοιχο σχόλιο. Κάπου τα μπλεξες.

Ακριβώς αυτό, εξομολογούμενη. Αν είναι τόσο μάγκας, ας πάει να βρει τη Miss Cup DD. Αλλά εσύ αν έχεις αυτοσεβασμό και αγαπάς τον εαυτό σου, χώρισέ τον χθες. Και ναι, αν σε μειώνει για ένα χαρακτηριστικό σου που δεν αλλάζει (κι εδώ που τα λέμε, δεν είναι αντικειμενικά άσχημο, υπάρχουν άνδρες που πραγματικά γουστάρουν μικρό στήθος και χυμώδη μπούτια), θα δεις ότι αυτό θα πάει και σ' άλλους τομείς και μετά δεν θα φτάνουν 5 χρόνια ψυχοθεραπείας με τα κόμπλεξ που θα σου δημιουργήσει.

Scroll to top icon