ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.2.2022 | 19:18

Κόλλησα με κάποιον που απεχθάνομαι

Τον γνώρισα σε datting app, στην αρχή ήταν υπέροχος, ευγενικός, με τρόπους και υπήρξε αμοιβαία ερωτική χημεία από την πρώτη στιγμή. Είχαμε συμφωνήσει αμφότεροι ότι δεν θέλαμε σχέση, αλλά ήθελε όμως να κάνουμε όσα κάνει ένα κανονικό ζευγάρι (εκδρομές, πεζοπορίες, δείπνα σπίτι του ή σπίτι μου, καθημερινή επικοινωνία κτλ...). Μάλιστα από μια αρχή μου ζήτησε να του υποσχεθώ ότι δεν θα τον αφήσω ποτέ χωρίς να του το πω (ghosting), το οποίο μου φάνηκε περίεργο, όπως επίσης μου είπε ότι θεωρεί αυτονόητο ότι από τη στιγμή που έχουμε ερωτική σχέση μαζί δεν μπορούμε να βλέπουμε κι άλλους. Συμφώνησα και σε αυτό καθώς ήμουν κι εγώ της ίδιας άποψης και ένιωσα ωραία που αντίστοιχα το έβλεπε το ίδιο. Αυτός ο άνθρωπος συνέχιζε να μιλάει και να βγαίνει με κοπέλες από το app, δεν έπαιρνε μάλιστα καμία προφύλαξη σε πολλές περιπτώσεις, με αποτέλεσμα να κολλήσω κάτι που ευτυχώς με ταλαιπώρησε για λίγο καιρό και είχε το θράσος μάλιστα να προσπαθεί να με πείσει ότι εγώ τον κόλλησα. Με λίγα λόγια όταν τον ξεμπροστιασα άρχισε την κλαψα, πόσο έχει πληγωθεί από σχέσεις... Πως θα αλλάξει για μένα, πως δεν θέλει να με χάσει. Ελεγε ψέματα με τον πιο γλοιώδη και υποκριτικό τρόπο. Λυπάμαι τόσο πολύ που ασχολήθηκα μαζί του. Τον μπλοκαρα από παντού. Απλά έχω μείνει με την απορία: Γιατί φέρεστε έτσι ρε παιδιά; Εσείς που το κάνετε αυτό... Τι ικανοποίηση σας δίνει το ψέμα και η κοροϊδία; Πόσο δύσκολο είναι να είσαι ειλικρινής και ντόμπρος;;;; Και τα ερωτήματά μου ισχύουν και για τα δύο φύλα! Γιατί υπάρχουν και γυναίκες που κάνουν τα ίδια. Δεν το βάζω κάτω!! Είμαι νέα, ωραία, φιλόδοξη και γεμάτη αγάπη! Δεν θα με κάνει κανένας ανόητος σαν τα μούτρα του. Θα επιμένω και είμαι σίγουρη ότι εκεί έξω υπάρχουν κι άλλοι σαν εμένα!!!
15
 
 
 
 
σχόλια

Άνθρωποι ψεύτες ,κακοί κλπ υπάρχουν άπειροι . Δεν θα σου αναλύσω τα παιδικά του τραύματα για το γιατί φέρεται έτσι . Τις δικές σου επιλογές είναι που πρέπει να αναθεωρήσεις.

Δεν έχω θέμα με τις επιλογές μου, πάντα έβγαινα με μια χαρά παιδιά και έχω πολύ όμορφα συναισθήματα για τα περισσότερα άτομα που πέρασαν από την ζωή μου, ο συγκεκριμένος όμως ήταν το πιο τοξικό, υποκριτικό και επικίνδυνο θα έλεγα άτομο που έχω συναντήσει στη ζωή. Έχω αηδιασει σε μεγάλο βαθμό, θα μου περάσει αλλά θυμώνω και μόνο στη σκέψη ότι όλα όσα έκανε σε εμένα θα τα κάνει σίγουρα κι άλλες φορές σε δεκάδες άλλες κοπέλες.

Εννοώ απλά να είσαι πιο προσεκτική, επειδή πάντα μας δίνει κάποια στοιχεία ο άλλος από το ποιόν του . Μπορεί να ήταν τόσο καλός ηθοποιός ο συγκεκριμένος τι να πω ... Νομίζω κάποιος που θα ήθελε δέσμευση θα ήταν πιο υπεύθυνος γενικότερα... Ξέρεις όλο αυτό το ελεύθερη σχέση και ταυτόχρονα κάνουμε και ο,τι κάνουν σε μια σχέση εμένα δεν μου κολλάει. Με ξένους καλύτερα προφύλαξη. Που τον εμπιστεύτηκες έτσι τυφλά μου κάθισε άσχημα και σχολίασα έτσι. Ένας έμπιστος άνθρωπος θα είναι ο δικός σου η σχέση που θα χει τεσταριστεί και λίγο. Περαστικά να ναι η τραυματική εμπειρία

Πάρα πολύς κόσμος της εποχής μας "ψάχνετε" στα dating sites, δεν καταλαβαίνω πού είναι το περίεργο. Δεν είμαστε στην εποχή του μεσοπολέμου...

έλα ντε, με το που αναφέρουν κάτι που δεν πήγε καλά αμέσως τρεχουμε να κατηγορήσουμε τα dating apps (αν γνωριστηκαν εκει , αλλιως ξεμενουμε απο αποδιοπομπαιο τραγο) , λες και φταει η εφαρμογη αυτη καθεαυτη και οχι ο ανθρωπος.

Όσο και μια χαρά άτομο κι αν είσαι, όταν ψάχνεσαι μέσα από dating apps δηλώνοντας ότι δεν θέλεις σχέση, κανένας δεν πρόκειται να μην πάει με άλλη…για τα μάτια σου μόνον. Είναι ηλίου φαεινότερο. Αν έψαχνε κάτι σταθερό τότε ο άλλος θα ήταν λάθος. Όμως όταν δεν θέλεις σχέση, δέσμευση και προοπτική δηλαδή, αυτομάτως δίνεις τη δικαίωμα στον άλλον να πάει με άλλην. Έτσι είναι αυτά.

Έτσι είναι. Όταν δεν θέλεις δέσμευση δίνεις αυτομάτως το ελεύθερο στον άλλον να κοιτάει από δω κι από κει.
Η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος δεν υπάρχει.

Κορίτσι μας γλυκό, ο άνθρωπος ήταν χειριστικος νομίζω. Ήθελε να σε κάνει ο.τι θέλει. Ήθελε να σιγουρευτεί ότι εσύ δεν πας από εδώ και από εκεί αλλά αυτός συνέχισε τα ίδια.
Να φοράς προφυλακτικό είτε έχεις δηλωμένη σχέση με κάποιον είτε όχι. Ευτυχώς δεν έπαθες τίποτα χειρότερο.
Καλά μυαλά και καλές επιλογές από εδώ και στο εξής.

Είναι προφανές ότι η κοπέλα δεν γνώριζε ότι αυτός συνέχιζε να βγαίνει ραντεβού με άλλες και μάλιστα χωρίς προφύλαξη! Δεν είπε πουθενά ότι συμφώνησε σε κάτι τέτοιο, το αντίθετο μάλιστα, μόλις το κατάλαβε τον έστειλε, και κακώς τα ψέματα έχει γίνει συνήθεια πλέον άντρες και γυναίκες να παίζουν παιχνίδια νομίζοντας πως έτσι εξαργυρώνουν το αντρισμο- θηλυκότητά τους

ναι αλλά δεν ήξερε εξαρχης πως θα έβγαινε ο άλλος. Συμφώνησε γιατί αρχικά ότι της είπε ο άλλος συμφωνούσε και με τις δικές της αρχές και επιθυμίες, το γεγονός ότι αποδείχτηκε μαλ**ας δεν μπορούσε να το ξέρει εξαρχής . Επειδή δεχόμαστε κάτι δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε γνώμη, ειδικά όταν αποκτούμε περισσότερο insight σε μια κατάσταση.

Scroll to top icon