ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.2.2022 | 20:02

ΑΠΕΛΠΙΣΊΑ

Δεν έχω κάνει ποτέ κανονική σχέση και είμαι 23 όσο περίεργο και αν ακούγεται κανείς δε θέλει κάτι παραπάνω από σεξ...δε μπορεί να είμαι τόσο άτυχη έχω απελπιστει που, πλέον έχω συνηθίσει στο σκέτο ψυχρό σεξ και τίποτα παραπάνω τους έχω σιχαθεί όλους νομίζω ότι δε μπορώ πλέον να δημιουργήσω συναισθήματα έχω παγώσει...δε μπορώ να εμπιστευτώ νομίζω έχω αρχίσει γίνομαι παρανοϊκή...
15
 
 
 
 
σχόλια

Κοντεύεις να τρελαθείς γιατί δημιούργησες ένα τραύμα στον εαυτό σου το οποίο πληγώνεις ξανά και ξανά γιατί επαναλαμβάνεις την ίδια πράξη με ίδιους ανθρώπους. Σπάσε τον κύκλο, βρες τον εαυτό σου από την αρχή, μην κάνεις πράξεις που θα έχουν επιβλαβείς συνέπειες για τον ψυχισμό σου, μην κοιτάς την προσωρινή ευχαρίστηση όταν έχει κακή επιρροή μέσα σου. Κάνε μια αποτοξίνωση από άντρες, να βρεις ξανά τα συναισθήματά σου και την εμπιστοσύνη σου ώστε να μπορείς να τα δώσεις εκεί που πρέπει με λογική και προσοχή.

Άλλαξε τον τρόπο που σκέφτεσαι για εσένα και θα έρθουν τα καλύτερα ! Δεν σε πήραν τα χρόνια , στην ηλικία σου κανείς απ’οσο ξέρω δεν θέλει κάτι σοβαρό και αν είσαι η εξαίρεση έχει σκεφτεί πως θα είναι η ζωή σου με κάποιον ανθρωπο για χρόνια ; Την λεγόμενη δέσμευση η διαφορετικά μια άλλου είδους σχέση .. εσυ πρώτα πρέπει να ξέρεις τι θέλεις :)

Δύο (τώρα είδα πως είναι 3) συμβουλές θα σου δώσω: 1) Να προσελκύεις εσύ τα άτομα που σε ενδιαφέρουν και όχι να περιμένεις αυτούς να σε πλησιάσουν πρώτοι. Αρκετοί από αυτούς έχουν πολύ θράσος και παίζουν ταυτόχρονα με άλλες και ότι κάτσει. Ενώ άλλα πιο συνεσταλμένα παιδιά που διστάζουν να σε πλησιάσουν, μπορεί να είναι ότι πρέπει για εσένα. 2) Λες πως έχεις συνηθίσει στο ψυχρό σεξ. Μην ενδίδεις αν δεν γουστάρεις με την ελπίδα ότι ξαφνικά στην πορεία θα δουν το μεγαλείο του εσωτερικού σου κόσμου. Ή ότι θα αποκτήσουν συναισθήματα μετά το σεξ. Δεν θα συμβεί. Τέτοιοι άντρες κοιτάνε άλλα πράγματα. Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις βέβαια αλλά δεν είναι ρεαλιστικό να ελπίζεις σύμφωνα με τις εξαιρέσεις. Τα βλέπεις και μόνη σου.
Και κάτι τελευταίο. Μη περιμένεις και πολλά από τα αγόρια της ηλικίας σου. Ειδικά αν είναι και φοιτητές που θέλουν να "κάνουν" την ζωή τους.

@Spark

Τα παρουσιάζεις έτσι τόσο αθώα, λες και την αναγκάζουν να κάνει σεξ μαζί τους.
Επιλογή της είναι.
Το νόμισμα έχει 2 πλευρές. Δεν υπάρχει κανένα θύμα στην περίπτωση της εξ.

@TheDude
Αυτό που της λέω είναι να προσέχει για ποιο λόγο κάνει ωμό σεξ με κάποιον ενώ καταβάθος θέλει άλλα πιο συναισθηματικά πράγματα και όχι να την παρουσιάσω σαν θύμα που την ανάγκασαν για σεξ. Μην γίνεσαι υπερβολικός.
Επιλογή της ή όχι λίγο που με απασχολεί. Το θέμα είναι πως έχει απελπιστεί με την όλη κατάσταση και στόχος μου είναι να της δώσω λύσεις για το πρόβλημα, όχι να της πω "επιλογή σου είναι εσύ φταις".
———————————————EDIT: Δεν μπαίνω καν στο κόπο να απαντήσω με νέο σχόλιο και σου απαντάω στο 12.2.2022 | 01:59
Αγόρι μου σίγουρα διαβάζουμε την ίδια εξομολόγηση; Η κοπέλα λέει πως την θέλουν μόνο για σεξ αλλά αυτή θέλει σχέση. Ναι είναι επιλογή της να κάνει μόνο σεξ δεν την ανάγκασε κανείς ΑΛΛΑ είναι ξεκάθαρο πως θέλει σχέση και την συμβουλεύω για αυτό. Χριστέ μου τα αυτονόητα θα γράφω; Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου αλλά δεν σου τις ζήτησα. Ότι θέλω θα γράφω στα σχόλια μου. Κουμάντο κάνε στα δικά σου.

@Spark

Εφόσον είναι επιλογή της, δεν υπάρχει λόγος να της πεις κάτι διαφορετικό.
Αν δεν βρει εκείνη λύση δεν θα βρούμε εμείς οι άγνωστοι.
-----------------------------------
EDIT : @Spark
Δεν μπορεί η εξ να κατηγορεί τους άνδρες ότι θέλουν μόνο σεξ από αυτήν από την στιγμή που η ίδια τους το προσφέρει..Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια δηλαδή.

Σε βλέπω στην τσίτα. Πιες ένα τσαγάκι να ηρεμήσεις. Βάλε και Netflix να δεις καμιά σειρά.
Τα νύχια βγάλτα εκεί που σε παίρνει, όχι σε μένα.
Και μπορείς να γράψεις ότι θες στα σχόλια, όπως επίσης εγώ μπορώ να σχολιάσω ότι θέλω.
------------------------
@Spark
Σε συγχωρώ. ;)
------------------------
@Spark

Ξυδάκι.

Δεν μπορεί να τους κατηγορεί εφόσων το προσφέρει κτλ ωραία όλα αυτά, αλλά εμένα γιατί μου τα λες; Δεν επικροτώ την συμπεριφορά της ως προς αυτούς. Της είπα να μην ενδίδει αν δεν το γουστάρει πραγματικά και της εξήγησα τους λόγους με ολόκληρο κατεβατό.
Από την στιγμή που μου λες πως δεν υπάρχει λόγος να της πω κάτι διαφορετικό είναι σαν να μου λες τι να (μην) της γράφω.
Και σχετικά με τα νύχια, άλλος είναι ο … γατούλης.
——————————————
Ποιος ζήτησε την συγχώρεσή σου και για ποιο λόγο; Χέστηκα.

ναι , αλλά πώς γίνεται ταυτόχρονα οι περισσότεροι να θέλουν ξεπέτες αλλά να έχει γεμίσει ο τόπος και από άτομα που κάνουν σχέσεις:; Γιατί κάποιοι μπαίνουν πολύ εύκολα σε σχέσεις από το τίποτα και άλλοι παλεύουν και έλκουν κόσμο που δεν είναι διαθέσιμος και θέλει μόνο σεξ ;

@11.2.2022 | 10:54
Δεν μπορώ να ξέρω με σιγουριά τι ακριβώς θέλει και τι ακριβώς κάνει η πλειοψηφία των ελεύθερων αντρών εκεί έξω. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι πως την εξομολογούμενη, η συντριπτική πλειοψηφία που την πλησιάζει, την θέλει μόνο για σεξ. Καλώς ή κακώς αυτή είναι η πραγματικότητα για αυτήν. Τους λόγους για τους οποίους συμβαίνει αυτό, δεν τους ανέλυσα επειδη χρειάζομαι περισσότερες πληροφορίες για να δω τι μπορεί να κάνει λαθος, διαφορετικά θα την κούραζα με τις υποθέσεις μου. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τις δώσω μερικές γενικές συμβουλές σύμφωνα με τα γραφόμενα της.
Όσον αφορά την τελευταία σου ερώτηση, πολλά μπορώ να σκεφτώ και να σε ρωτήσω. Αν θέλεις κάνε μια νέα εξομολόγηση να ανταλλάξουμε απόψεις εκεί επειδή είναι μεγάλο θέμα. Αν τα γράψω εδώ θα βγει τεράστιο το σχόλιο.

@11.2.2022 | 10:54

Όσον αφορά το 1ο κομμάτι, πολλές φορές ότι τον συμφέρει λέει ο καθένας/καθεμιά. Απλά αποφεύγουν να πάρουν ευθύνες και βρίσκουν δικαιολογίες.
Το 2ο έχει να κάνει με την ψυχοσύνθεση του κάθε ατόμου. Είναι σεντόνι δεν το αναλύω τώρα.

Εσύ γιατί συνεχίζεις αυτόν τον τρόπο ζωής που αναφέρεις, αφού δεν σε ικανοποιεί; Αυτοί ικανοποιούν μαζί σου το σαρκικό κομμάτι και μετά σε εγκαταλείπουν. Γιατί δηλαδή να μην γνωρίζει κάποιος κάποιο άτομο πρώτα και πηγαίνει κατευθείαν στο κρεβάτι;

Δεν είναι ατυχία. Εφόσον βρίσκεις εύκολα κάποιον για σεξ θα μπορούσες να τον κρατήσεις κιόλας αν είχες τις προϋποθέσεις που ενδεχομένως αυτός ψάχνει. Άρα κάτι σου λείπει και δεν σε θέλουν, δεν ξέρω...
Πάντως κι εγώ περίπου το ίδιο με σένα (και σε μεγαλύτερη ηλικία), δεν έχω κάνει ποτέ κανονική σχέση, βέβαια είχα τις ευκαιρίες να κάνω αλλά δεν το ήθελα κιόλας απαραίτητα.

Κλασσικό τσουβάλιασμα.
Αυτές δηλαδή που έχουνε κάνει σχέση τι παραπάνω έχουν? Κάνανε τάμα?
Αν έχεις συμβιβαστεί μόνο στο ψυχρό σεξ, τότε μόνο αυτό θα λάβεις.

Επίσης, αν είχε κάνει άνδρας τέτοιο τσουβάλιασμα, θα τον είχανε λιθοβολήσει στο λιφο.

Κοπελιά, αναθεώρησε τις επιλογές σου και την στάση σου. Αυτό μόνο έχω να πω.
@Salamander
Μέσα στο μυαλό σου βλέπω είμαι. Ε λοιπόν να που σχολίασα.

Scroll to top icon