ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.2.2022 | 05:09

Άγιος Βαλεντίνος και πράσινα άλογα

Από πάντα δεν μου άρεσε η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, και ποτέ δεν τη γιόρτασα επίσης. Πείτε με ξενέρωτη, πείτε με άχαρη, αλλά θεωρώ πως αυτή η μέρα είναι ότι πιο ψεύτικο έχω δει ποτέ μου. Όταν αγαπάς κάποιον γιορτάζεις τη κάθε μέρα μαζί του. Τι να τα κάνω άλλωστε τα τριαντάφυλλα, άμα είναι να μου τα παίρνεις μονάχα αυτή τη μέρα. Κάθε χρόνο αυτή τη μέρα, περπατάω στο δρόμο και βλέπω ζευγαράκια περπατώντας χέρι χέρι με ένα μάτσο τριαντάφυλλα στο χέρι, και όλα αυτό είναι ότι πιο φεικ έχω δει. Δεν κατηγορώ τους ανθρώπους που γιορτάζουν αυτή τη μέρα (δικαίωμα τους) αλλά μην το παίζεται ρομαντικοί/ες μια φορά το χρόνο :)
20
 
 
 
 
σχόλια

Δευτέρα πρωί στο supermarket, τύπισσα στο τηλ μπλα μπλα μ φίλη της "α έχει σοκολατάκια, θ πάρω τ Νίκου γ απόψε" ... ... "χαχαχα σιγά ρ που θ τ πάρω λουλούδια κ αυτά πολύ τ είναι" ΕΡΩΣ βαθύς κ εορταστικός ένα πράμα Τυχαιρος ο νεος ...

σόρρυ αλλά ούτε οι εορτές των Κελτών μ λένε κάτι στη δική μου "παράδοση πολιτισμού" ανά τους αιώνες Όπως δε λένε κάτι σ αυτούς τα κούλουμα ν τρέχουν στα ιρλανδικά χωράφια μ αετούς χαλβάδες κ χταπόδια Τα copy paste άνευ ουσίας είναι τ θέμα Αλλά περί ορεξεως κ χρωμάτων ...

Κι όμως, η Κέλτικη μυθολογία έχει πολλή σχέση με την Ελληνική. :)
Το Halloween είναι παγανιστική γιορτή(μια άλλη άποψη λέει είναι χριστιανική). Το θέμα είναι, η Αμερική ό,τι πιάσει το κάνει copy και αμερικανοποίηση και μετά μας το πασάρει εμάς να το υιοθετήσουμε έτσι. Αυτό με νευριάζει.

Δεν τη θεωρώ γιορτή και δε γιορτάζω όπως πχ βαριέμαι να γιορτάσω και την ονομαστική μου γιορτή όμως το να υποθέτουμε οτι οι άλλοι όλο τον χρόνο δεν εκδηλώνουν τα συναισθήματα τους και περιμένουν τις 14 του μήνα είναι και αυθαίρετο.
Πού ξέρεις εξ. τι κάνουν οι άλλοι κατά τη διάρκεια της χρονιάς; μπορεί ο Βαλεντίνος να είναι ακόμη μια έξτρα αφορμή για να περάσουν ωραίες στιγμές ως ζευγάρι. Πολλή ζήλια τελικά... πες οτι είσαι μόνη σου και τέλος. Το αν η άλλη κρατάει ανθοδέσμη με λουλούδια στο χέρι δε θα έπρεπε να σε ενοχλεί.

Τι να ζηλέψω ακριβώς; Την εμπορική γιορτή; Πίστεψέ με έχω επτά χρόνια σχέση και είμαι ευτυχισμένη! Φροντίζουμε αυτή τη μέρα αν όχι καθημερινά τη ζούμε όχι μια φορά το χρόνο αλλά σίγουρα πολύ συχνά! Δεν περιμένουμε αυτή τη γιορτή για να ζήσουμε αυτό που έχουμε! Όσο για την εορτή της μητέρας ούτε αυτή περιμένω για να πω στη μάνα μου το σαγαπω και να της πάρω δώρα!! Φιλιά!!

Λατρεύω την ημέρα του Αγ.Βαλεντίνου. Όλες αυτές οι καρδούλες και τα γλυκούτσικα αρκουδάκια στις βιτρίνες είναι ότι καλύτερο. Μου φτιάχνουν την διάθεση. ❤️🧸

Αυτή τη γιορτή νομίζω τη χαίρονται μόνο τα γυμνασιόπαιδα που τα γλυκούλια δεν ξέρουν ακόμα, κι ίσως αποτελεί αφορμή να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους. Δίνουν μια σοκολάτα σε κόκκινη κορδέλα ή ένα τριαντάφυλλο 🌹

Καλά όταν βλέπω τους μεγάλους να το ζουν, ξερνάω 🤮 ή και κλαίω 😂

εξομολογούμενη τα λές αυτά μέχρι να σου κάτσει μεγάλος έρωτας και να τρέχεις και εσύ στα μαγαζιά για δωράκια (και η πλάκα ειναι να σου τύχει στα γεράματα σου)

Έχω σχέση επτά χρόνια και φροντίζω να ζω τον έρωτα μου μαζί του καθημερινά και όχι αυτή τη μέρα!! Πίστεψέ με δεν μετράει ο έρωτας μας από δώρα και από εμπορικές γιορτές

Συμφωνω μαζί σου αλλά οποίος θέλει ας γιορτάσει...εγώ με τον δικο μου έχουμε την ίδια άποψη περί αυτου οποτε σκεψου όχι δώρα κ λουλούδια ουτε χρόνια πολλά δεν είπαμε ....οποτε δεν είναι παράξενο ...εκτός π δεν είμαι η κοπελα π της αρέσουν λουλουδια κ ψευτορομαντισμοι την θεωρώ καθαρά εμπορική γιορτή ...ο αληθινός ρομαντισμός κρύβεται κατα τη γνώμη μου σε μια αγκαλιά σε ενα φιλί στο για παντα μαζί σε όλα αυτά ....αλλά σε οποιον τη γιορτάζει εύχομαι χρόνια του πολλά!!!

Μα απ' τα ίδια κι εμείς εδώ... δεν είπαμε χρόνια πολλά, αλλά συνέπεσαν τα ρεπό μας και είπαμε να χουζουλιάσουμε στο σπίτι με τις πυτζάμες και τα ζεστά καλτσάκια μας και να ξαναδούμε αγαπημένες ταινίες μαζί. Να βγούμε για φαγητό έχουμε κανονίσει γι' άλλη μέρα μες στη βδομάδα, ενώ λουλούδια μπορεί να μου φέρει και χωρίς αφορμή, δεν ήταν ανάγκη ειδικά σήμερα. Καλά κάνουν όσοι γιορτάζουν, αρκεί να είναι και οι δύο σε διάθεση. Φαντάσου το αγόρι να παίρνει λουλούδια και σοκολατάκια, ενώ θα προτιμούσε να κάτσει μέσα να παίξει Cyberpunk, αλλά το κάνει για να μην ξινίσει η δικιά του, ενώ η κοπέλα μια χαρά θα την έβγαζε μέσα με μάσκες, romcom και πατατάκια, αλλά συμφωνεί να βγει γιατί φοβάται μην ξινίσει ο δικός της που μπήκε στον κόπο να θυμηθεί τη γιορτή, LOL, LOL, LOL!

Ναι αυτό ακριβώς! Εγώ είπα τη γνώμη μου για το πώς νιώθω εγώ και για το πώς βλέπω εγώ αυτή την εορτή και έπεσαν όλοι να με φάνε! Προφανώς και δικαίωμα έχουν όλοι να το γιορτάσουν αρκεί να το θέλουν και οι δύο! Και εγώ με το αγόρι μου ήμαστε μαζί 7 χρόνια και είναι γνώμη και των δυο μας. Προτιμάμε εκείνη τη μέρα να τη περάσουμε όπως της προηγούμενες και κάποια άλλη μέρα να κάνουμε αυτά που κάνουμε συνήθως! Μπορεί να βγούμε εκείνη τη μέρα αλλά όχι για τον λόγο του Βαλεντίνου αλλά για λόγω ρουτίνας! Τη θεωρώ εμπορική εορτή και απολύτως ανούσια αλλά και πάλι ο καθένας έχει δικαίωμα να τη γιορτάζει!

Scroll to top icon