ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.2.2022 | 00:09

Γενέθλια

Τις τελευταίες χρονιές ανήμερα των γενεθλίων μου δε ξέρω γιατί αλλά με πιάνει μια μελαγχολία, μια στεναχώρια. Απ το 2018 έχει ξεκινήσει. Τότε θυμάμαι είπα να περάσω τις απόκριες στην Αθήνα, όπου και σπούδαζα, αλλά δεν είχα κανονίσει κάτι λόγω οικονομικών αλλά δεν είχα και πολύ όρεξη. Θυμάμαι έσβησα μόνη μου το κεράκι σε ενα γλυκάκι που είχα πάρει, και παράλληλα ήμουν κλαμμενη. Ένιωθα τόσο μόνη. Μια φίλη μου όταν βρεθήκαμε 2 μέρες μετά για θέατρο, το είχα κάνει σαν δώρο στον εαυτό μου, 1η φορά πήγαινα, μου είχε πει έπρεπε να μου έλεγες να βρεθούμε. Το 2019 δε θυμάμαι πως ήταν, το 2020 ήταν πάλι μέτρια η κατάσταση αλλά λίγο καλύτερα, στο σπίτι με τους γονείς. Πέρσι πάλι ήμουν χάλια, είχα ίδια μέρα γενεθλια με τον πρώην, με τον οποίο ήμασταν στα χωρίσματα, έχοντας τον να με 'δουλεύει' όλο τον καιρό. Και ήρθαμε στα φετινά. Ενώ το πρωί ήμουν καλά, κατά τη διάρκεια της ημέρας με έπιασε μια στεναχώρια. Δε ξέρω γιατί, επειδή σκεφτόμουν ότι θα ήθελα να έχω κάποιον δίπλα μου; Ή ότι δεν έχω νιώσει ποτέ αυτό το να μαζευτούν φίλοι σου και να σου κάνουν μια έκπληξη; Βέβαια το τελευταίο είναι λίγο δύσκολο μιας και ζούμε σε άλλες πόλεις η παρέα απ τη σχολη, αλλά και με την πρώην κολλητή μου, ποτέ δεν είχε γίνει κάτι τέτοιο. Ευτυχώς έχω και την οικογένειά μου με την αδερφή μου να παίρνει πρωτοβουλία αν θα αγοράσουν ή αν θα φτιάξει εκείνη τούρτα. Είμαι πλέον 26 και νιώθω και γω δε ξέρω πόσο χρονών, όπου δεν έχει ζήσει σχεδόν τίποτα απ όσα θα ήθελα. Χρόνια μου πολλά λοιπόν!
6
 
 
 
 
σχόλια

Αν δεν εχεις φτασει στο σημειο να ξεχνας τη μερα των γενεθλιων σου, εισαι ακομη νεα. :) νεα εισαι καλε. αι κουνα το κεφαλι εκει περα και δραστηριοποιησου. προσπαθησε τουλαχιστον!

Γενέθλια ..μια μέρα που μας υπενθυμίζει ότι η ζωή είναι γιορτή τον καιρό που εμείς δεν την νιώθουμε ακριβώς έτσι . Εύχομαι να βρεις την συντροφιά που επιθυμείς. Να ανα-γεννάσαι ξανά και ξανά, καινούργια. Κάθε χρόνο είσαι καινούργια χωρίς να το καταλαβαίνεις . Πιο σοφή , πιο ώριμη, πιο έξυπνη. Η αξία σου , ότι κ αν λείπει από τη ζωή σου , αξίζει να γιορταστεί ! Και αν η θλίψη είναι και από τον αόρατο κανόνα της κοινωνίας ότι στα γενέθλιά ΠΡΈΠΕΙ να οργανώνουμε μια συγκεκριμένη περίσταση ...τότε άστο να πάει στο καλό. Δεν χρειάζεσαι να είσαι κοινωνικά αποδεκτή. Είσαι ήδη τέλεια.

Μιλάς λες και είσαι 96 ετών και γέρασες. Τα γενέθλιά μου πάντα μόνη μου τα γιορτάζω. Παίρνω καμιά πάστα από το ζαχαροπλαστείο και τρώω παρέα με τη μαμά μου.

Scroll to top icon