ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.2.2022 | 23:30

όλα πια μέσω media..?

Κηνυγάει το φλερτ μαζί μου μα φυσικά από την ασφάλεια του κινητου... Γιατί στο δια ζωσης κολλάτε ;
13
 
 
 
 
σχόλια

Εγώ που είμαι πάντως φανατικός υπέρ του δια ζώσης φλέρτ, έχω την άποψη, είναι δεδομένο ότι έχουν αλλάξει τόσο μα τόσο πολύ τα πράγματα στις ανθρώπινες σχέσεις, που είναι πολύ περισσότερες οι πιθανότητες να συνευρεθούν 2 άνθρωποι, ελεύθεροι ή δεσμευμένοι δεν έχει σημασία, μετά απο ατελείωτα μηνύματα αποθέωσης στο viber ή το messanger παρά δια ζώσης.
Το πρώτο πράγμα που με ρωτάει κάποια όταν πάμε ένα βήμα παραπέρα στην κουβέντα μας είναι έχεις facebook? Έ όχι δεν έχω και δεν πρόκειται να έχω. Κι όσο πάει θα χειροτερεύει αυτό με τα social.

Μπορεί να είναι αφραγκος και φοβάται μην είσαι καμία απ' αυτές που ενώ δεν έχουν βρακί να φορέσουν, θέλουν άντρα με ακριβό αυτοκίνητο,ακριβά δώρα, εξόδους συνέχεια και δεν αντέχει το πορτοφόλι του

Φοβούνται μήπως η απόρριψη τους καταρρίψει σαν τηλεγραφόξυλα. αμα καποιος κολωνει κοριτσι μου, σου πεφτει λιγος.

21.2.2022 | 02:22 προσβαλλεις τη λεξη ΄μαγκες΄ με το να τη χρησιμοποιεις ακομη και ειρωνικα για τετοιους τυπους.
21.2.2022 | 04:46 να σου πω την αληθεια εγω πιο πολυ -ευτυχως για μενα- τους λυπαμαι.
FreeSpirit 21.2.2022 | 05:03 wow. :)
Noselandian 21.2.2022 | 04:10 εγω χρησιμοποιω μονο μεσεντζερ και βαιμπερ. ενταξει, χωρις καποια 'δωρεαν' πλατφορμα συνομιλιας ειναι πραγματικα δυσκολη η επικοινωνια. αλλα εδω η εξ. υποθετω πως παραπονιεται για το οτι τα σοσιαλ τεινουν να υποκαταστησουν τα αληθινα ραντεβου.

Δε κολλάμε στο δια ζώσης. Απλά όταν τσατάρεις με 5-6 πρέπει να βάλεις και τις προτεραιότητές σου. Μια την εβδομάδα μπορούμε να δουμε απο κοντα...πόσες χυλόπιτες να αντέξουμε;

Δεν έχω ανάγκη να τσατάρω με καμία, είμαι μια χαρά με τη γυναίκα μου χρόνια τώρα. Γελάω με τις ψευτοαπορίες ορισμένων νεαρών κορασίδων. Που κάνουν αυτά που κράζουν. Ευτυχώς τα νέα παλικάρια ξύνπνησαν και ψήνουν κατάσταση πρώτα μέσω social. Αφού έτσι κι αλλιώς οι νεαρές κοπέλες εμφάνιση κοιτάνε, οπότε δεν είναι διατεθιμένοι να αναλωθούν σε άσκοπα δια ζώσης καμάκια που θρέφουν τον ναρκισιμό τους. Αν κάτσει και ψηθεί η άλλη μέσω social, θα τα πούνε κι από κοντά. Αλλιώς, next.

Γέμισε ο τόπος μάγκες του "γλυκού νερού" που κρύβονται πίσω από κινητά και δεν έχουν τα κότσια να διεκδικήσουν αυτό που θέλουν πρόσωπο με πρόσωπο.

Μπορεί να ντρέπεται από κοντά, ειδικά στην περίπτωση που φάει Χ.
Μπορεί να μένει μακρυά και να μην μπορεί να σε βλέπει συχνά.
Μπορεί να φλερτάρει και με άλλες και όποια ανταποκριθεί καλύτερα.
Δεν ξέρουμε την περίπτωση σας.
Μην τον κατακρίνεις για αυτόν τον λόγο. Από την στιγμή που σε φλερτάρει σημαίνει ότι του αρέσεις.
Πολύ πιθανό να σου ζητήσει να βγείτε. Από κει και πέρα βλέπεις πως πάει.
Και στην τελική και εσύ κάτι ανάλογο κάνεις μαζί του.

Το έχουμε ξαναπεί, τα σοσιαλ γενικά έχουν αποξενώσει τους ανθρώπους. Αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι θετικό. Π.χ. η αρχή μιας γνωριμίας/φλερτ και μετά να προχωρήσει και real life.
Είσαι υπερβολική.

Scroll to top icon