ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.2.2022 | 15:00

«Παρέα»

Σήμερα με πήραν τηλέφωνο οι δυο μου κολλητές που ήταν εκείνη την στιγμή μαζί να μου ανακοινώσουν οτι ψήνονται να φύγουμε για ένα διήμερο Θεσσαλονίκη. Τους ειπα οτι είναι λίγο δύσκολο αλλά δεν το αποκλείω και εντελώς. Αυτό διότι τους τελευταίους μήνες είμαι πολύ δύσκολα οικονομικά καθώς δεν εχω δουλειά και με συντηρούν οι δικοί μου. Ειμαι 20 ετών να τονίσω. Εκείνη την στιγμή που το είπα δέχτηκα μια επίθεση του τύπου «να φυλάξεις λεφτά και να μην τα χαλασεις σε ρούχα». Νευρίασα φουλ εκείνη την στιγμή γιατί αυτό τον μήνα ήταν η πρώτη φορα μετά από 2-3μηνες που πήρα κάτι για τον ευατο μου και το ηξερε. Το ξέρουν οτι περνάω δύσκολα οικονομικά, οι έξοδοι έχουν περιοριστεί και ήταν κάτι το οποίο με εκανε να αναθεωρήσω για το τι άτομα εχω δίπλα μου. Ότι δηλαδή εγώ δεν θα ήθελα να πάω ένα διήμερο ταξιδάκι να ξεσκασω, όχι τα φυλάω για να ψωνίσω.
4
 
 
 
 
σχόλια

Εαν δεν εχεις αλλες ενδειξεις μαλλον σε θελουν πολυ μαζι τους στο ταξιδι. Αυτο και τιποτα αλλο! Εαν δεν σε καλουσαν , τοτε να δεις ποσο θα σου κακοφαινοταν.

Έλα έλα, μην κάνεις την τρίχα τριχιά. Δεν σου είπαν και κάτι φοβερό. Κολλητές είσαστε, σώπα. Χαριτολογώντας το είπαν, είμαι σίγουρη. Μην φρικάρεις, δες τι μπορείς να κάνεις για να μαζέψεις λίγα χρήματα και πήγαινε να περάσεις καλά.

Scroll to top icon