ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.3.2022 | 00:38

Για τον ιδιο ανθρωπο μιλαμε

Ειμαι πρωτοετης φοιτητης και εχω ενα προβλημα που με βασανιζει τελευταια. Εχω 2 φιλους, κολλητους που κανουμε παρεα απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου, μεγαλωσαμε ουσιαστικα μαζι. Εμεις οι 3 κανουμε παρεα εδω και χρονια με 3 κοπελες. Εγω με τη μια απο αυτες βγαινω τον τελευταιο καιρο και το πραγμα παει για σχεση. Οι φιλοι μου ξερουν οτι βγαινω με την κοπελα. Πριν μια εβδομαδα εμαθα οτι ο ενας απο τους 2 εκανε ερωτικη εξομολογηση στην κοπελα που βγαινω εδω και 1 μηνα και το παμε για σοβαρα. Σοκαριστηκα οταν το εμαθα. Βεβαια, παλαιοτερα ηξερα οτι τη γουσταρε, δε μας το ειπε ποτε αλλα φαινοταν οτι τη γουσταρε. Δε φανταζομουν ομως οτι τη γουσταρει ακομα και μαλιστα της εκανε ερωτικη εξομολογηση τωρα που ξερει οτι βγαινουμε. Τι να πω, απο τη μια θελω να τον βρισω και απο την αλλη δε θελω να χαλασω μια φιλια πολλων χρονων. Αυτο ομως που με τσαντιζει επισης ειναι οτι ο αλλος φιλος μας ηξερε τα παντα για την ερωτικη εξομολογηση και δε μου ειπε τιποτα. Ουσιαστικα τον καλυπτε. Προσφατα βγηκαμε εμεις οι 3 μαζι με τις 3 κοπελες και αφου ειχαμε πιει 2-3 ποτα, με την κοπελα φιληθηκαμε. Ο φιλος μου που τη γουσταρει, ολο το βραδυ ηταν χαλια, επινε και καπνιζε, που δεν εχει καπνισει ποτε του. Φανηκε οτι τον πειραξε αλλα ξερει πως εχει η κατασταση. Επισης, ξεχασα να πω οτι ειναι η πρωτη μου κοπελα, και λεω κοπελα γιατι αποφασισαμε να ειμαστε μαζι ομως ειπαμε οτι για να ειμαστε μαζι, πρεπει πρωτα να λυσουμε το θεμα με τον φιλο μου. Ειμαι 19 και ειναι η πρωτη φορα που καταλαβα τι παει να πει ερωτας και ο φιλος μου, μου το εβγαλε ξινο. Επισης, απο τοτε που με ειδαν να φασωνομαι με την κοπελα, οι φιλοι μου εγιναν κομμα και βγαινουν χωρις να με λενε και βρισκουν διαφορες δικαιολογιες κανουν αντιποινα δηλαδη. Επειδη τους ξερω πολυ καλα, ειμαι σιγουρος οτι ζηλεψαν που εγω εχω σχεση κι εκεινοι οχι. Δεν εχουν κανει ποτε τους ολοκληρωμενη σχεση. Ελεος δηλαδη, πρωτη φορα στη ζωη μου εκανα σεξ και ηταν τελεια και εκεινοι αντι να χαρουν για εμενα (γιατι ξερουν οτι ειμαι ντροπαλος και παντα ντρεπομουν με τις κοπελες) εκεινοι αντιθετα με αποφευγουν. Παρα το οτι ειμαι εμφανισιμος και στο παρελθον ειχα μερικες επιτυχιες στις κοπελες, εγω ντρεπομουν και δεν το προχωρουσα. Εκεινοι πιστευω ζηλευουν που επιτελους ζω τη ζωη που ηθελα. Δηλαδη περασα εκει που ηθελα και ειμαι με την κοπελα που θελω. Τοσα χρονια καταπιεζα τα συναισθηματα μου λογω ντροπης και συστολης και τωρα που ''απελευθερωθηκα'' απο τους ''φοβους'' μου, τωρα μου φερονται ετσι. Επισης, επειδη ολοι ειμαστε πρωτοετεις και γνωρισαμε πολυ κοσμο φετος, εγω βγαινω και με κατι παιδια απο τη σχολη, πριν λιγους μηνες μου ειχαν κανει ολοκληρη σκηνη του στιλ ''βγες με τους νεους σου φιλους κλπ'' που πιο πολυ με αυτους εβγαινα παρα με τα παιδια απ τη σχολη. Σα φιλος τους εχω σταθει πολλακις και δε τους εχω παραμελησει ποτε. Αντιθετα, εκεινοι βγαινουν πλεον περισσοτερο με τα παιδια απ τη σχολη τους παρα με εμενα. Δε ξερω τι να πω αλλο, εχω πολλα νευρα...
11
 
 
 
 
σχόλια

Φίλε μου ζήστε το με την κοπέλα σου και άσε τους ξινούς παράμερα. Επίσης άνοιξε τον κύκλο σου. Με νέες παρέες όπως ήδη κανείς φαντάζομαι. Αν είναι δυνατόν να στεναχωριέσαι για τους κομπλεξικους. Επειδή στην ηλικία σου είχα παρόμοια θέματα με ένα φίλο, απλά τον έκανα πέρα. Δεν θα αναλώσεις τα καλύτερα σου χρόνια που είναι τα φοιτητικά, με τα κόμπλεξ κάποιων. Δεν πρόκειται να ξανάρθουν!

“ξέχασα να πω ότι ειναι η πρώτη μου κοπέλα”.
Τα πάντα ρει φίλε μου. Δεν μπορείς να μπεις δυο φορές στο ίδιο ποτάμι γιατί ο ποταμός αλλάζει κάθε στιγμή. Οι άνθρωποι αλλάζουν, οι φίλοι, οι παρέες, οι εμπειρίες, εμείς οι ίδιοι.
Η κοπέλα που θα βρίσκεται δίπλα σου κάποια στιγμή θα είναι η δεύτερη, η τρίτη, η τέταρτη κλπ. Αυτό μην ξεχάσεις και όλα θα πάνε καλά :)
Κόντρα στους συμπαντικούς νόμους ίδια μένει μονάχα η Ζωζώ χαχα

Μεγαλώνετε κ αλλάζετε και ίσως πλέον δεν ταιριάζετε ... Αν είναι να γίνει έτσι θα απομακρυνθείτε σιγά σιγά . Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για τη κατάσταση ... Ο φίλος σου δεν σου ανοίχτηκε ώστε να ξέρεις τι νιώθει από πριν , ίσως δεν είστε κ τόσο κοντά τελικά , ίσως όντως σε ζηλεύουν . Όπως κ να χει , ζησε τη ζωή σου .

Κι εσύ βρε παιδί μου πηγες και έκανες σχέση με την κοπέλα που είχες καταλάβει ότι την γουστάρει ο φίλος σου από παλιά; Κρίμα που χάλασες μια φιλία τόσων ετών για μια γκόμενα, εύχομαι να σου βγει καλή και να μην το μετανιώσεις αργότερα.

Σιγά μην έμενε και μια ζωή παρθένος επειδή ο φίλος του κάπου κάποτε γούσταρε την κοπέλα αυτή. Εκείνη τον γούσταρε; Προφανώς όχι. Όποτε μια χαρά έκανε ο εξομολογούμενος.

Με τους φίλους δεν υπογράφουμε συμβόλαια ζωής. Τι κι αν μεγαλώσατε μαζί? Δεν ήξερες καν αν γουστάρει την συγκεκριμένη κοπέλα, το υποπτευόσουν. Δεν το μοιράστηκε. Μην τρελαίνεσαι λοιπόν, άνοιξε τον κύκλο σου, έχεις ευκαιρίες , θα γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους, θα μαλώσεις με κάποιους, θα ταιριάξεις με κάποιους άλλους. Πάντα να κάνουμε βήματα μπροστά. Χωρίς μοιρολόι και γιατί και πως. Όλα μέσα στη ζωή είναι, προχώρα χωρίς νεύρα, αισιόδοξα.

Scroll to top icon