ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.4.2022 | 18:01

Ανεξήγητη συμπεριφορά

Κάναμε σέξ,ήταν κάτι που θέλαμε πολύ και οι δύο,για μένα ήταν τέλειο αλλά και για εκείνη,απ'όσο έδειξε τουλάχιστον.Όλα καλά υποτίθεται,αλλά από την επόμενη μέρα χάθηκε.Δέν απαντάει στα τηλέφωνα,στα μηνύματα τις πρώτες φορές μου απάντησε κάπως ψυχρά,και στα social άν και δέν με έχει μπλοκάρει,δέν αντιδρά σε τίποτα από όσα στέλνω.Δύο βδομάδες τώρα δέν έρχεται στις εξόδους που κάνουμε με την κοινή παρέα,αλλά απ'ότι μαθαίνω βγαίνει κανονικά με κάποιες φίλες της.Δέν θέλω να πιστέψω ότι ντράπηκε μήπως την παρεξηγήσω γι'αυτό που έγινε,δέν θα το έκανα ποτέ,το αντίθετο μάλιστα.Χίλιες φορές να μου πεί ότι το μετάνιωσε,ότι δέν της άρεσε,αρκεί να μου πεί κάτι.Έχω αρχίσει να νιώθω πολλά γι'αυτή την κοπέλα και νομίζω ότι πρέπει να μου δώσει μιά εξήγηση.
8
 
 
 
 
σχόλια

Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο. Κρατήσαμε επικοινωνία, αλλά δεν συναντηθήκαμε ποτέ ξανά. Όταν θέλησε να ξανασυναντήθουμε, δεν ήθελα πια εγώ. Μην κάνεις κι εσύ το λάθος να σπαταλήσεις τον χρόνο σου. Όποιο άτομο εξαφανίζεται μετά το σεξ, έχει πολύ συγκεκριμένους λόγους που το κάνει. Μπορεί να σου είχε πει ότι ήταν ερωτευμένη, αλλά αυτό δεν αλλάζει το ότι δε θέλει καμία σχέση μαζί σου πλέον. Προχωράς και τα καλύτερα έρχονται!

Άσχημα τα πράγματα φίλτατε.
Αν ήθελε πραγματικά να κάνει κάτι μαζί σου πέραν του εφήμερου, δεν θα είχε εξαφανιστεί.
Επίσης δεν θα της άρεσε και τόσο το σεξ αλλιώς θα ήθελε και άλλο. Οι γυναίκες δεν ξεχνάνε το καλό σεξ εύκολα.

Όπως και να'χει μην της στέλνεις τίποτα γιατί ρίχνεις την θέση σου. Προχωράς παρακάτω.

Δυστυχώς παίζει παιχνίδια η κοπέλα μας (γυναίκα δεν τη λες). Ήθελε απλά το εφήμερο, αλλά δεν μπορεί έστω κι εκ των υστέρων να στο πει. Από την άλλη βλέπει κι εσένα που, δικαίως μέχρις ενός σημείου, την έχεις φλομώσει στα μηνύματα κι αυτό την «πνίγει» περισσότερο. Το καλύτερο είναι να σταματήσεις να στέλνεις…χθες. Κι αν τη δεις από κοντά αγνόησε την επιδεικτικά.

Scroll to top icon