ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.4.2022 | 16:23

Μου βγαίνουν ερωτήματα

Χωρίς να το θέλω μέσα από σκέψεις. Δεν θέλω να κουράσω. Όταν στην εφηβεία ήμουν στρέιτ και να με απατούσαν οι άντρες δε με ένοιαζε. Από τα 19 σχεδόν και μετά που ήμουν με γυναίκες με ενοχλούσε και είναι κάτι που με ενοχλεί αφόρητα. Απιστία οποιαδήποτε. Ακόμα και ένα απλό φλερτ, ένα φιλί, ένα κοίταγμα., Μια συνομιλία. Δεν το έχω κάνει ποτέ. Ούτε θα το κάνω ποτέ. Είμαι μονογαμική. Υπάρχουν άραγε και άλλα τέτοια άτομα; Εννοώ ακόμα και να θέλω κάποια μετά το χωρισμό τότε ακόμα δεν προχωράω μέχρι να μην την θέλω άλλο. Γιατί ο κόσμος απιστεί; Δεν θέλω να μου το κάνουν γιατί δεν το κάνω. Και ας το ξεκαθαρίζω από την αρχή. Ήταν πάντα έτσι οι ομοφυλόφιλες; Ή όσο περνάνε τα χρόνια αυτό γίνεται κάτι σαν φυσιολογικό; Γιατί αν κάποιες το θεωρούν φυσιολογικό τότε δεν θα μπορέσω να κάνω ποτέ ξανά ούτε γνωριμία. Επίσης ζούμε κάποιες καταστάσεις με συγκεκριμένα άτομα φιλικές, ερωτικές, συγγενικές και ξαφνικά με αυτά τα άτομα έρχεται ένα τέλος που μπορεί να είναι και ανεξήγητο χωρίς λόγο δηλαδή και τώρα που είναι η μεγάλη γιορτή του Πάσχα έχω ένα "σπρώξιμο" να τους ευχηθώ και είναι τόσο κρίμα να τελειώνουν οι σχέσεις με ανθρώπους και να ξέρεις ότι δεν μπορείς να το κάνεις. Μιλάω ανθρώπινα όχι κάτι άλλο. Όπως θα δεις μια πωλήτρια σε ένα σούπερ μάρκετ και θα πεις ένα χρόνια πολλά ένα γεια σας και θα συνεχίσεις τη ζωή σου. Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητή. Ευχαριστώ για όσους διαβάσουν. Να ευχηθώ σε όλους υγεία και στον καθένα να του έρθουν όπως επιθυμεί.
8
 
 
 
 
σχόλια

Απάντηση δεν έχω... αλλα όλη αυτή η φάση έχει πραγματικά ξεφύγει κατ'εμέ. Ο κάθε ανθρωπος φυσικα και είναι ελεύθερος, αλλά όλο αυτο το μοίραδμα δεξιά και αριστερά, δεν ειναι κάπως; ξυπνάς άραγε οκ τα πρωινά; κοιμάσαι ήρεμα το βράδυ; οπως και να έχει, υπάρχουν σίγουρα μονογαμικά όντα εκεί έξω.

Αυτές τις απορίες έχω και εγώ. Πώς ζούνε έτσι; Συνείδηση; Ενσυναίσθηση; Ανθρωπιά; Ελεύθεροι ναι αλλά υπάρχουν και όρια του καθένα μας.

Η λέξη ενσυναίσθηση, απλά υπάρχει στο λεξικό. Στην έξω ζωή, είναι σπάνια. Το άσχημο για εμένα είναι οτι τα άτομα που την διαθέτουν, υποφέρουν σε αυτό τον κόσμο. Εαν δεν πατάς επι πτωμάτων σε όλα τα επίπεδα, η καταλήγεις με χάπια, ή σε καμια ραχούλα ή σε θεωρούν δυσλειτουργικό.

Σεξουαλικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μόνο με γυναίκες ήμουν και είμαι λειτουργική. Για αυτό από τα 19 όπως το γράφω είμαι εκεί.

@24.4.2022 | 02:47

Προφανώς σύμφωνα με τα λεγόμενα σου κάποια τραυματική εμπειρία σε έκανε να αλλάξεις σεξουαλικό προσανατολισμό. Πιθανός το κέρατο που έτρωγες από άνδρες.
Αλλά μετά είδες ότι και με τις γυναίκες τα ίδια έπαθες.
Υπάρχει ένα μοτίβο εδώ.
Μπερδεμένη γενικά και λίγα λέω. Νόμιζες ότι η ομοφυλοφιλία και η μονογαμία είναι συνώνυμα. Αλλά το τελευταίο είναι ανεξαρτήτου σεξουαλικού προσανατολισμού.
-------------------
@26.4.2022 | 02:09

Φάε το κέρατο τώρα (και) από γυναίκες και να μη σε χαλάει και καθόλου.
Μήπως να το γυρνούσες πάλι στα παπάρια? Αφού δεν σου βγαίνει (ούτε) το ψαλίδισμα.

Κάνεις μεγάλο λάθος και βγάζεις συμπεράσματα δικά σου. Δεν ισχύουν τίποτα από όσα είπες. Αλλά έτσι είναι η ελευθερία του πίσω πληκτρολογίου ο καθένας την παπάρια του

Scroll to top icon