ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.5.2022 | 15:06

Κρίση ειλικρίνειας ή κάτι άλλο;

Δέν ξέρω τί την έπιασε,και εντελώς ξαφνικά μου ομολόγησε πως όταν το ξεκίνησε μαζί μου,το έκανε επειδή ήθελε να μπεί στο μάτι του πρώην της,αλλά και για να προσπαθήσει να τον ξεπεράσει παράλληλα.Όμως,μου είπε,τώρα πλέον μετά από 10 μήνες που είμαστε μαζί,όλο το παρελθόν της είναι σάν να μήν υπάρχει,πως για μένα νιώθει απερίγραπτα συναισθήματα,και πως μαζί μου ζεί τις καλύτερες στιγμές της ζωής της,σε σημείο να θέλει να είμαστε για πάντα μαζί και να μήν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς εμένα.Την ρώτησα άν αυτό που μου είπε(αυτό για τον πρώην της συγκεκριμένα)θα πρέπει να με κάνει να χαρώ ή να λυπηθώ.Μου απάντησε ότι φυσικά και θα πρέπει να χαρώ,και να εκτιμήσω την ειλικρίνεια της.Ήμασταν τέλεια,τί το ήθελε τώρα στα καλά καθούμενα να μου ανάψει τη φωτιά με την αναφορά στον πρώην;Δέν θέλω να είμαι καχύποπτος ούτε να κάνω δεύτερες σκέψεις,και άν δέν ένιωθα για εκείνη όπως νιώθω δέν θα έδινα σημασία.Τώρα όμως στριφογυρνάνε κάτι ζιζάνια μέσα μου.Άν μου λέγατε κάποια γνώμη,ίσως βοηθούσε.
13
 
 
 
 
σχόλια

Αχ το έχω κάνει και εγώ, θα σου πω τι σκεφτόμουν τότε εγω.
Κατάφερα και ξεπέρασα τον πρώην αλλά δεν ένιωθα ακόμα πολλά για τον καινούργιο οπότε προσπαθούσα να του δώσω την ψευδαίσθηση πως νιώθω (και για να πείσω τον εαυτό μου βέβαια).
Επειδή το κάρμα υπάρχει με χώρισε από μήνυμα ο κύριος.

Ύποπτη η κατάσταση φίλτατε.
Ειδικά αν σου λέει ότι ''πρέπει'' να χαρείς για την ειλικρίνεια της.
Όταν λες υποτίθεται κάτι καλό και χωρίς δόλο δεν λες μετά στον άλλον ''πρέπει''. Ακούγεται χειριστικό.
Επίσης όταν κάποια σχέση δεν ξεκινά με ειλικρίνεια να είσαι πολύ επιφυλακτικός.

Αυτές οι άκυρες αναφορές σε πρώην, μόνο αναταραχή μπορούν να φέρουν. Άστοχο το σχόλιο της κοπελιάς, φυσικά δεν έχει να κάνει με ειλικρίνεια αλλά με χαζομάρα. Ελπίζω να σταμάτησε εκεί, να μην σε τρώει και εσένα, αν μπορείς απλώς άστο στην άκρη, και ίδωμεν.

Αγαπητε εξ, για να καταλαβεις τί εχει μεσα σου κεφαλι της και αν ηταν οντως ειλικρινης εχει σημασια το συγκειμενο ,το context μεσα στο οποιο σου το ειπε αυτο.
Αν σου το ειπε εντελως στο ακυρο και χωρις να εχει προηγηθει καποια τσαντιλα /μικροτσακωμος μεταξυ σας, τοτε οντως ειναι ειλικρινης μαζι σου. . Και πρεπει να την ακουσεις και να σταματησεις να βασανιζεσαι.
Αν δεν ενιωθε τοσο σιγουρη για τα συναισθηματα της απεναντι σου δεν θα ξεστομιζε ποτέ κατι τετοιο στο ακυρο.
Ακυρο ομως ειναι μονο φαινομενικα! Στην πραγματικοτητα εχει δουλεψει μεσα στο μυαλο της αυτο που εχετε μαζι και νιωθει σιγουρη για την αγαπη που σου εχει, εξού και η κριση ειλικρινειας.

Αν ομως ειχε προηγηθει καποιου ειδους φαγωμαρα για κατι, τοτε φοβαμαι οτι το ειπε για να σε χειραγωγησει

Θεωρω οτι αν ειχε ακομα συναισθηματα για τον πρωην δεν θα έμπαινε στη διαδικασια να σου εξομολογηθει ολο αυτο. Γιατι θα φοβοταν οτι μπορει να σου μπουν υποψιες για τον πρωην. Οποτε για να στο ειπε, μαλλον μπορεις να εισαι ησυχος οτι δεν σκεφτεται τον πρωην. Ισως στο ανεφερε ολο αυτο σε μια προσπάθεια να σου πει οτι παρολο που στην αρχη δεν τρελαινοταν για παρτη σου, τωρα καραφερες να την κανεις να τρελαινεται. Ισως ηταν δηλαδη μια ατυχης αποπειρα της να σου κανει ενα κοπλιμεντο.

Zhara

εγώ γιατί πάλι νομίζω ότι η γκόμενα νιώθει τύψεις επειδή συνεχίζει να έχει αισθήματα για τον πρώην της και όλο αυτό είναι απλά το ξεκάρφωμα; Έτσι σαν να το λέει στον εξομολογούμενο μπας και το πιστέψει και η ίδια κατά βάθος. Μακάρι να είμαι λάθος.

''Μου απάντησε ότι φυσικά και θα πρέπει να χαρώ και να εκτιμήσω την ειλικρίνεια της.''

Ε ναι. Για την ακρίβεια, πρέπει να της κάνεις άγαλμα και να πίνεις νερό στο όνομα της. λολ
Φίλτατε στην θέση σου θα πρόσεχα. Φαίνεται χειριστικός χαρακτήρας και κρυψίνους.

Καμιά γυναίκα δεν θα έλεγε κάτι τέτοιο έτσι στο άκυρο με την δικαιολογία ότι απλά είναι ειλικρινής.

Εντάξει, σε κανέναν δεν αρέσει να του αποκαλύπτουν ότι ξεκίνησαν μαζί του σχέση έχοντας κατά νου μια στρατηγική που δεν αφορούσε καν εσένα, αλλά ήταν όλη κι όλη για τον πρώην της. Να σου πω και κάτι άλλο, όμως? Πολλά ζευγάρια ξεκινάνε σχέσεις για το "γιατί όχι" και μετά από αρκετούς μήνες αρχίζουν να νιώθουν αυθεντικά συναισθήματα και να δένονται. Σπάνια θα δεις ζευγάρια όπου και οι δύο ήταν εξαρχής ξετρελαμένοι ο ένας με τον άλλον και πήγαν όλα καλά μεταξύ τους μακροπρόθεσμα. ΟΚ, και ας το παραδεχτούμε, αν ήθελε να μπει στο μάτι του πρώην της, ε δεν θα διάλεγε και τον οποιονδήποτε (τον Φωτάρα από τα Εγκλήματα, ξέρω γω), διάλεξε ειδικά εσένα, που πάει να πει ότι μάλλον αξιοζήλευτα γνωρίσματα θα έχεις, ιδίως σε σύγκριση με τον πρώην της. ;-) Τουλάχιστον σου είπε την αλήθεια και ελπίζω να μη διατηρεί επικοινωνία με τον πρώην της. Αν όντως τρέφει αισθήματα για σένα, δεν υπάρχει για εκείνη πλέον κανένας πρώην ή μέλλων, κανένας άλλος, και θα έπρεπε να βλέπεις στη συμπεριφορά της ότι σ' αγαπάει.

Scroll to top icon