ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.5.2022 | 14:08

Έστειλα μετά από 6 μηνες

Έστειλα στον πρώην μου 6 μήνες μετά τον χωρισμό για να του πω κάποια πράγματα καθώς μαθαινα ότι έλεγε διάφορα πράγματα που δεν ίσχυαν επειδή έτσι πίστευε καθώς χωρισαμε λίγο περίεργα. Παρόλο που στην αρχή φαινόταν πολύ αντιδραστικός τελικά ανταλλαξαμε κάποια μηνύματα όπου όλα φαίνεται να μπήκαν στη θέση τους και δόθηκαν κάποιες απαντήσεις. Το θέμα ειναι πως στο τέλος τον ρώτησα αν θέλει να τα ξαναπούμε κάποια στιγμή πιο πολύ για να δω απ την απάντηση του αν όντως έχει φύγει η κακία που είχε για μένα. Μου είπε αν θέλω να του ξαναστειλω εγώ αλλά εγώ του είπα ότι επειδή δεν ξέρω τις ασχολίες του (καθώς μου ανέφερε 2 φορές ότι πρέπει να φύγει λόγω δουλειων) καλύτερα να μου στείλει εκείνος αν και εφόσον θελήσει ποτέ. Δεν απάντησε σε αυτό όμως και γενικά απ όλη τη στάση του κατάλαβα κάτι ενδιάμεσο. Γενικά έδειξε ένα ενδιαφέρον και κάποια διάθεση να συζητησουμε κάποια πράγματα. Σαν χαρακτήρας μιλάμε για έναν πολύ εγωιστή που δε δέχεται εύκολα το λάθος και πρέπει να πας με τα νερά του. Ξέρω πως είναι λάθος που ασχολούμαι απλά ήθελα την γνώμη σας για το πως με βλέπει. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που αφιερώνετε.
5
 
 
 
 
σχόλια

Έχεις περασει ενα εξάμηνο πόνου, και θες να πας να ξαναμπλεξεις;
Μονη σου το είπες είναι εγωιστής και έλεγε πράγματα που δεν ίσχυαν για να σε πληγώσει.
Το μόνο που θα καταφέρεις, είναι η δυνατότητα να σε πληγώσει περισσότερο και να πονας για περισσότερους μήνες.
Ειχες την ανάγκη,επικοινωνησες, τέλος.
Καλύτερα μόνη και ήρεμη, παρά με κάποιον που σε πληγώνει έτσι απλά γιατί μπορεί.
Καλό κουράγιο, θα περάσει!

Αν είναι εγωιστής όπως λες, τότε η κακία που θα σου κρατάει είναι καθαρά επειδή του τσίγκλισες τον εγωισμό με το χωρισμό σας, άσε που τώρα, που του έδωσες εξηγήσεις, αυτόματα κατατρόπωσες και τη βολική εικόνα της "κακιάς της υπόθεσης" που είχε για σένα. Και μη νομίζεις, 6 μήνες μπορεί να φαίνεται μεγάλο διάστημα, αλλά εξαρτάται και από το αν αυτός είναι άτομο που τείνει να αναμασά για μεγάλο διάστημα τα περασμένα και να μην ξεπερνά εύκολα τη μνησικακία. Πάντως, νομίζω ότι καλύτερα να του πρότεινες όχι να βρεθείτε (μπορείς να του πεις ότι είναι λίγο άβολο, ειδικά όσο δεν πέρασε αρκετό διάστημα), απλώς να του πεις πως αν θέλει να διευκρινίσει κάτι για το τότε, να σου στείλει μήνυμα και να ρωτήσει στα ίσια. Στη θέση σου προσωπικά δεν θα κράταγα πόρτες επικοινωνίας ανοιχτές και σκασίλα μου για το ποιοι λόγοι πιστεύει αυτός ότι φταίνε για το χωρισμό μας, εκτός αν πια διακυβευόταν η φήμη μου σε κοινό επαγγελματικό μας περιβάλλον (που και πάλι, πρόβλημά του αν το σχολιάζει και το αναλύει εδώ κι εκεί χωρίς να με υπολογίζει) ή αν είχα συμφέροντα απ' το να τον έχω από κοντά μετά το χωρισμό. Αλλά ΟΚ, αυτό είναι η δικιά μου θεώρηση. Απλώς πρόσεχε στην προσπάθειά σου να φερθείς ανθρώπινα και να σώσεις την εικόνα σου στα μάτια του, να μην παρεξηγηθεί όλο αυτό από μεριάς του ως προσπάθεια εκ μέρους σου να τον ξαναπροσεγγίσεις και ν' αναθερμάνεις τη σχέση σας. Μην καμαρώνει μετά κιόλας (στα ίδια άτομα που σ' έβγαζε κακιά) ότι τώρα "κόλλησες" μαζί του.

Και τι σκτ, 6 μήνες μετά και ακόμα τον σκέφτεσαι?
Μιλάμε για κόλλημα γερό.
Ξέχασε τον.
Φυσικά σε χώρισε αυτός. Αν τον χώριζες εσύ δεν θα τον σκεφτόσουν καν.

Scroll to top icon