ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.7.2022 | 17:19

Το αγόρι

Του σούπερ μάρκετ. Τελευταία μου τη δίνει ερωτικά ένας άντρας που δουλεύει σε σούπερ μάρκετ. Δεν τον είχα προσέξει παρά μόνο μια φορά πριν λίγο καιρό που τον είδα να παρατηρεί τη δαντέλα που αχνοφαινοταν μέσα από την αμανικη μπλούζα μου. Τον πρόσεξα σαν άντρα και έχει πολύ νόστιμο πρόσωπο, εμφανισιακά είναι κάπως πιο κοντός από μένα αλλά έχει έναν όγκο και ένα πρόσωπο αρκετά αρρενωπό. Κάποιες φορές που ξαναπήγα αντιλήφθηκα ότι με κοίταξε γιατί είμαι μια εντυπωσιακή γυναίκα και ψηλή. Δε μπορώ όμως με σιγουριά να καταλάβω αν του αρέσω. Συνήθως μπαίνω με γυαλιά ηλίου που έχουν βαθμούς μυωπίας γιατί δε βλέπω και προσπαθώ να κοιτάω με τρόπο. Νιώθω μια έντονη επιθυμία να τον πάρω ανώνυμα τηλέφωνο και να του πω 'θελω να σε ταράξω στα φιλια' όμως δεν ξέρω καν το όνομά του για να τον ζητήσω.Εκτος του ότι φοβάμαι πως θα με περάσει για λυσσαρα, σήμερα που κάλεσα στο τηλέφωνο και το σήκωσε ο ίδιος(κατάλαβα τη φωνή του) , δεν κατάφερα να το πω. Κόλλησα. Πώς θα σιγουρευτώ ότι είναι αμοιβαίο; Έχω προσπαθήσει να τον βρω μέσω σοσιαλ από το σουπερ μάρκετ αυτό για να δω αν είναι σε σχέση κτλ αλλα δεν τον βρίσκω. Πείτε καμιά ιδέα. Μη μου πείτε να του πιάσω την κουβέντα όταν είμαι εκεί, δε θέλω να κάνω ένα τόσο ξεκάθαρο βήμα. Το θεμα είναι πως θα καταλάβω αν ενδιαφέρεται και αυτός.
15
 
 
 
 
σχόλια

Θέλεις όλα να γίνουν εκ του ασφαλούς για να μην τσαλακωθείς σε περίπτωση που έχει σχέση. Αν δεν τον πλησιάσεις δια ζώσης, δεν θα μάθεις ποτέ. Η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος, δεν γίνεται.

Το ποστ μου βγάζει μια αστάθεια σχετικά με την κοπέλα και γενικά ένα ''ότι να'ναι φάση''.

Αν τον πάρεις τηλ έτσι στο άκυρο και του πεις αυτό που ανέφερες θα φανείς psycho και πεινασμένη.

Τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ.
Πρέπει να ρίξεις το τουπέ σου και να τον πλησιάσεις με όμορφο τρόπο χωρίς να εμποδίζεις την δουλειά του εν ώρα εργασίας.
Ξεκάθαρα πράγματα.

Ναι απλά έχω μια έντονη επιθυμία να του εκφράσω αυτό που έγραψα παραπάνω όμως όπως είπες φοβάμαι μη με περάσει για τρελή και πεινασμένη. Γιατί τίποτα από τα δύο δεν είμαι αλλά είναι τύπος που μου προκαλεί εξάψεις.

''με κοίταξε γιατί είμαι μια εντυπωσιακή γυναίκα και ψηλή''

Και μετριόφρων να προσθέσω.

''Μη μου πείτε να του πιάσω την κουβέντα όταν είμαι εκεί, δε θέλω να κάνω ένα τόσο ξεκάθαρο βήμα''

Προς Θεού, μην ρίξεις την θέση σου. Αλίμονο.

λολ

Βρε παιδιά μην ειρωνευεστε. Σας κάνω απλά μια περιγραφή. Αντικειμενικά είμαι μια ψηλή και εντυπωσιακή γυναίκα. Δεν το λέω εγώ το λένε οι άλλοι. Παρόλα αυτά, επειδή ο καθένας έχει τα γούστα του,δε μπορώ να είμαι σίγουρη αν είμαι στα γούστα του. Δεν έχω δει κάτι ξεκάθαρο από τη μεριά του, άλλωστε είναι ο χώρος εργασίας του και δεν ξέρω κατά πόσο έχει το μυαλό του να αντιληφθεί τα θετικά μου vibes ή κατά πόσο θέλει και αν. Απλά σαν γυναίκα ντρέπομαι να πιάσω κουβέντα γιατί ψωνίζω συνέχεια εκεί, δε θέλω να γίνω και ρεζίλι.

Εξομολογουμενη τί ηλικιας εισαι; Εχει σημασια διοτι αν εισαι κατω των 25 κατανοω τον δισταγμο και θα προτεινα αλλη προσεγγιση σε σχεση με το αν ησουν πχ 35άρα.
Αν θες πες ηλικια να απαντησω περαιτερω

Scroll to top icon